Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczerze mówiąc nie wierzę w jakieś 'cuda' i 'cudowne nawrócenia' ... Tak, jasne, nagle wszyscy się nawrócili, na planie działy się cuda ... Naprawdę Boski film :> -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
"Między słowami" naprawdę
super film. Mimo iż nie lubię Murraya to film mi się podobał. Może dlatego,
że po obejrzeniu "Przeklenstw Niewinności" mam jakiś taki
sentyment do Sofii Coppoli.
A poza tym to obejrzałem ostatnio "8 kobiet" ==> Naprawdę super komedia. Może i nieco niemrawa fabuła, ale takiej komedii to dawno nie oglądalem. Jest parę momentów, gdy można się naprawdę dobrze uśmieć. Polecam. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
A ja wczoraj obejrzałam "28 dni
później". No i bardzo mi się podobał. Porządnie zrobiony horror.
Podobała mi się fabuła filmu. Bohaterowie nie dążą do zbawienia świata,
odnalezienia leku lub szczepionki na tę zarazę, po prostu walczą o
przetrwanie. Niektore momenty były ochydne, w kilku moje nerwy były lekko
nadszargane. Tylko koniec był tak trochę urwany, ale w sumie można się
domyślić co było potem.
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ellie nie do końca świata... ale nie będę
nic więcej mówił, bo może ktoś będzie chciał oglądać. niesamowity
film.
==>8 Kobiet- nieee ![]() Ten post był edytowany przez voldius: 11.03.2004 19:10 |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Jakiego końca świata? Chodziło mi o to, że
nie szukali leku na to, jak to często w takich fimach bywa.
Jak oglądałam ten film, to przypomniała mi się książka, którą czytałam- "Mgła", tylko nie pamiętam autora, o mgle która powodowała, że ludzie wariowali, okropna i naprawdę straszna. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hah... niedawno obejrzałam film "Nigdy
więcej" w którym gra Jenifer Lopez.
Na początku wydawał sie miłym i spokojnym filmikiem romantycznym. Lajcik ![]() Ale potem wszystko się zmieniło. Zrobił się taki prawdziwy, bardziej sensacyjny. Ciekawy ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja ostatnio obejrzalam 'Scary Movie
2' *Chris
![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
mi się Straszny Film 2 nie podobał... 1
bardzo, ale 2... kiepska była, wtórna... ale 3 zapowiada się świetnie po
trailerze... zwłaszcza parodie z The Ring..
![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wracając jeszcze do
"Lśnienia"... nie czytałam książki [bo nigdzie nie mogę jej dostac
=="], ale słyszałam, że bardzo rożni się od filmu, na przykład m.in
zakończeniem. ee.. moze ktoś kto czytał książkę mógłby to rozwinąć i napisać
czy Kubrick rzeczywiście wprowadził tak dużo zmian?
aha, i czy ktos zna moze adres jakiegos internetowego sklepu książkowego? ^^ już sama nie wiem, gdzie mam szukać tego 'Lśnienia'... pees: czytałam gdzieś niedawno, że King nakręcił własną adaptację książki. ktoś widział? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jestem w szoku po filmie 'Le Haine-
Nienawiść'. niesamowity film Kassovitza ('Purpurowe Rzki' czy
ostatnio 'Gothika'), opowiadający o życiu pewnej części ludzi we
Francji. o zamieszkach. o młodych. o agesji, tolerancji, nienawiści, życiu.
młodzi ludzie żyjący w blokowiskach. niesamowity film. świetna muzyka.
dostała 'Złotą Palmę'. wykonanie, również jest nadzwyczajne. każdy
powinien to obejrzeć.
|
Nimrodel |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 12.03.2004 Skąd: Mroczna Puszcza (w tym momencie warszawa) ![]() |
ostatnio w kinie to był Piotruś Pan i
Nadchodzi Polly
obydwa fajne i można sie pośmiać... ![]() -------------------- ...it’s dangerous business, Frodo, going out your door. …You step onto the Road, and if you don’t keep your feet, there is no knowing where you might be swept off to... - Bilbo Baggins
…The Ring yearns, above all else, to return to the hand of its Master: they are one, the Ring and the Dark Lord. Frodo, he must never find it!... -Gandalf |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
co do 8 mili, mialam isc do kina, ale
obejrzalam na kompie, i bardzo dobrze, jak sie pozniej okazalo, ani mnie ten
film grzeje ani ziebi, obejrzalam, koniec i nic, zero, film o niczym, rownie
dobrze moglo by go nie byc, nie wiem czym ludzie sie zachwycaja =/
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
loonatyk |
![]()
|
||||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Ten program jest dziwny. Ściąga mi pliki ważące ok 1 GB w 5 sekund, w dodatku nic na nich nie ma, nie potrafię ich rozpakować itd... -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
||||
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
a oglądał ktoś "Dziewiąte Wrota"?
Widzialam reklamę, w niedziele jest... zaciekawilo mnie;) no i Depp gra.
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Widziałam. Takie....dziwne. Z jednej strony
ciekawe i wciągające, a zdrugiej... jakby nie Polańskiego. Czasem przynudza,
czasem zaskakuje. Krótko mówiąc: widziałam filmy lepsze, ale i widziałam też
gorsze =)
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Na "Dziewiątych wrotach" byłam
jeszcze jak w kinach leciały (czyli strasznie dawno temu). Pomysł na film
jest ciekawy, napięcie jest elegancko stopniowane, Depp jak zwykle Deppowaty
(czy można wymyślić lepszy przymiotnik?). Nie podobało mi się natomiast
obsadzenie w filmie pani Polańskiej- Emmanuelle Seigner. Aktorka z niej
kiepska, no ale gdzieś musiał pan Roman swoją seksowną żonkę wsadzić, żeby
nie umarła z nudów.
Ogólnie film polecam, zwłaszcza miłośnikom filmów trzymających w napięciu, z lekką domieszką "Omenu". |
matoos |
![]()
|
||
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nienie, to co ściągasz to kilkukilowe pliki z rozszerzeniem .torrent. Je dopiero masz odpalić z jakiegoś klienta bittorrent. Ja używam czystego, bez żadnych wspomagaczy. Możesz go znaleźć tutaj: Oficjalna strona Bittorenta -------------------- |
||
Moongirl |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 03.02.2004 ![]() |
ja widzialam tez ciekawy film warty obejżenia ![]() ![]() -------------------- I'm not like them but I can pretend!
|
||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hyh. Właśnie obiejrzałam Mulholland Drive.
I... tego...
Ekhm. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o czym był ten film? Bo mam trochę podejrzeń tropów... Ale tak do końca przekonana nie jestem. Zgubiłam się od momentu przyjęcia, na które Kamilla wprowadziła Dianę (a może Betty?). I kim była Betty? I czemu Betty była Dianą, skoro już nie żyła? Hmpf.... -------------------- |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio obejrzałam "The ring 2"
i chociaż miał to być horror ja i reszta mojej klasy zasypialiśmy na tym
filmie. I tylko co chwile budził nas głos kobiety krzyczącej
"Joici". Ten film byl tak strasznie nudny i bezsensowny jak żaden
jakie do tej pory oglądałam.
-------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja się na tym filmie uśmiałam
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Neonai: 14.03.2004 00:28 |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a oglądał już ktoś "pasję"? chcę
iść, ale sama niewiem....
-------------------- |
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
eh to jest Lynch ;] Miasteczko Twin Peaks, Zaginiona Autostrada, czy Blue Velvet. bardzo ciężkie kino. ponure klimaty, denerwujące, a jednak kiedy zaczyna się oglądać to trzyma do końca, choćby się tego nie rozumiało.niestety filmu wymienionego przez Ciebie nie miałem okazji oglądać, ale wiem, że jest mocno 'powykręcany'.
gee, poczytaj topic, przynajmniej dwie ostatnie strony. |
||||
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie zamierzam oglądać "Pasji"
a już napewno nie w kinie. Ten film jest tylko "biblijnym
horrorem". W perspektywie życia Jezusa to za mało na dobry film.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Ellie |
![]()
|
"Dziewiąte wrota" podobały mi
się, oprócz zakończenia, takie jakieś dziwne było.
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:33 |