Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
Syriusz_Black |
![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Oj no tak, pomyliło mi się z Ifigenią
![]()
-------------------- ![]() |
||
paw |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Lodz ![]() |
Shrek 2 jest super już go widziałem ale i
tak czekam na PL dubbing.
dubbin.pl zajżyjcie -------------------- .:Spartak Moskwa:.
Niewiem co wam w tamtym nie pasowało !!! |
voldius |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
no tru, Agamemnon, później za to zginął. a co do filmu, to wydaje mi się, że Achilles powinien być takim chamskim zabijaką. |
||||
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja tez wczroaj bylam na "Troi". podobala mi sie. nawet bardzo. a nawet, przyznam sie szczerze, kilka razy sie poryczalam (smierc Hektora, Achillesa, upadek Troi...). muzyka byla dobra, choc momentami malo dynamiczna. a aktorzy... ech... swietni, znaczy szczegolnie Brad Pitt strsznie mi sie podobal. i ta jego gra... genialna. Bloom tez byl fajny. a Hektor byl rewelacyjny.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
w bardzo dużym stopniu podzielam to zdanie. |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
||||||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ehh... cóż by powiedzieć... bardzo
subiektywna opinia....
Bo w takim celu zostało to napisane i tak to sobie wyobrażał Homer. Spójrz na dramaty antczne czy Szekspirowskie i jak filmy na ich podstawie są robione....
Jaki 20kilkuletni?? Nawet nie miał! Poza tm Hektor postąpił honorowo - tak jak nakazywały starożytne obyczaje - a nie jak "buc" Achilles...
To nie jest ekranizacja tylko inspiracją "Iliadą" -------------------- ![]() |
||||||
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
dziś polecam: tvp1 22:20 uczta kinomana:
podziemny krąg
=) -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Amethyst |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lublin ![]() |
A o czym jest ten film?? Mowie o tym :
podziemny krag. Nigdy nie slyszalam o filmie o takim tytule...Jesli ktos by
mogl to niech przyblizy fabule
![]() -------------------- Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold Until you find it there and lead it back home... Moj blodzek : ...::Amethyst::... |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
str. 13 tego tematu, wkleilam opis z onetu
=)
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Amethyst |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Hehehe dzieki
![]() ![]() -------------------- Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold Until you find it there and lead it back home... Moj blodzek : ...::Amethyst::... |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dobra podpisuję się. dziś uczta kinomana,
jest wyjątkowo wypaśna. piszę już chyba po raz czwarty o tym filmie, w tym
topicu, ale co tam ;p więc polecam go dla samego Pitta, czy też Nortona.
film o sprzeciwianiu się pewnym normą, wyścigu szczurów. o znalezieniu
pewniej alternatywy, zagubieniu się w tym świecie. w sprzeciwianiu się
systemowi. o odnalezieniu siebie. jeden z najlepszych filmów 99' roku.
no i te walki. warto
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
"Podziemny Krąg"...
pamiętam, ze kiedys miałam ten film na komputerze. nie 'przełknęłam' go wtedy. wczoraj obejrzałam, chociaz w dalszym ciągu nie cały, ale mam nadzieje nadrobic to niedługo. bo wywarł na mnie niezwykle pozywytne wrazenie. niesamowity film. z klimatem. fantastycznie nakręcony. ironia i humor najwyzszej klasy. wspaniale ukazana rzeczywistosc, która otacza bohaterów. słodze? byc moze, ale ten film jest naprawde... hm wielki :} choc mimo wszystko dosc specyficzny i nie kazdemu moze sie spodobac. Ten post był edytowany przez Kira: 24.05.2004 20:59 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
może odbiegne troszku od obecnego tematu
ale mam pytanie...oglądał ktoś film "Podaj dalej"? Był już jaakiś
czas temu ale wg mnie zarąbisty.Jezeli ktos go oglądał to sądze ze sie ze
mną zgodzi...całkiem sensowne było to z dobrymi rzeczami dla innych=PSorx za
zmianę waszego tamaty
![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
anna_maria |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
ta.. kilka miesiecy temu byl bodajże na TVN mysle, ze film jak film tylko zakonczenie takie smutne.. |
||
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a moglabys mi przyblizyc o czym dokladnie
byl ten film...? cos mi sie kolacze po glowie, ale jakos nie moge sobie
przypomniec. choc tytul napewno jest mi znany.
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
anna_maria |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
jest nauczyciel i jest chlopiec i ten nauczyciel zadaje dzieciom taki projekt roczny czy cos takiego "jak naprawić swiat" i ten chlopiec wymysla taka gre "podaj dalej" robi jakis dobry uczynek dla kogos (to moze byc naprawde ktokolwiek nawet jezeli go nie znasz) i później ten ktos mósi pomóc nastepnej osobie. itd. |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja ma zamiar dzisiaj obejrzec "Truman
Show". w koncu... ;] podobno dobry film...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
vigga |
![]()
|
acha, dzieki bardzo za przyblizenie go.
niestety nie ogladalam tego filmu, ale nadal cos mi lata po glowie, ze go
znam. a ogladal ktos moze film "Czego pragna kobiety?". bardzo
fajny. naprawde. opowiada o dzieczynie, ktorej ojciec jest lordem. ale on
odszedl od jej matki, kiedy jeszcze Daphne (ta dziewczyna) nie bylo na
swiecie. no i oczywiscie Daphne wyrusza na spotkanie z nim. po drodze
zakochuje sie w genialnym chlopaku. naparwde, film warty obejrzenia.
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
oj Trumana polecam. świetny film, który biegał za mną i biegał. fajne przemyślenia ma się po nim ;> |
||
Laura_ |
![]()
|
pffffff
pffffff x8 truman... koniec banalny... =/ -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Nom.. to jedyny film z Jimem, który mi się
podobał...
-------------------- ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja oglądałam wczoraj
"Pojutrze"...
i idę drugi raz, bo bardzo mi się podobał. polecam. efekty świetne.... -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
mroowka |
![]()
|
||
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Chędożewo Wielkie... ![]() |
ee... Czego pragna kobiety? To Ci sie chyba tytuly pomylily, bo Czego pragna kobiety To film o 40 letnim lowelasie, rozwodnik z nastoletnia corka sprawiajaca problemy. W pracy nie idzie mu najlepiej, stanowisku na tkore sie slinil obiela... kobieta. I nagle pewnego pieknego dnia buum! [XD] zacyzna slyszec mysli kobiet. i tam bla bla bla... Wiec napewno film o ktorym ty piszesz nie nazywa sie czego pragna kobiety. W tym ktory ja ogladalam wzieli udzial Gibson i helen hunt... |
||
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
A to nie jest mowa przypadkiem o filmie: O
czym marzą faceci? albo coś w tym stylu. Grała tam L. Tyler
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
vigga |
![]()
|
no wiesz oryginalny tytul brzmi:
"What a girls wants". no, moze sie myle [lecz watpie], ale to
chyba znaczy Czego pragnal kobiety...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 04:26 |