Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
martucha2001 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Państwo Czopowe ![]() |
Nigdzie nie mogę znaleźć "You" ze
Szkoły Uczuć.
Byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi podesłał :D -------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
a kto to spiewa?
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Levini |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
Dzisiaj obejzalam odtatniego samuraja,
fajny film
Ale ogólnie nie chce mi sie oglądać filmów, zamulam sie przy tym, no zależy jeszcze od rodzaju filmu, jednak uwazam, ze obecne kino nie stoji na wysokim poziomie. -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehehe.... no dobrze nawet jeżeli
teraźniejsze kino nie stoi na wysokim poziomie (chociaż nie do końca tak
jest) to mogłabyś obejrzeć bardzo dużo dobrych 'starych' filmów.
mogę Ci zrobić listę ;]
|
Mara |
![]()
|
||||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ja mam cały sound tracks z "A walk
to remeber" na komputerze
śpiewa Switchfoot -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
||||
Voldia |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Dobre filmy, które widziałam? Na pewno
będą to Shrek i Gdzie jest Nemo. Oba bardzo pozytywnie nastawiają do życia
![]() Wszyscy piszą tu głównie o amerykańskich filmach. A przecież jeden z ostatnich polskich przeboi, pt. Ciało, to co? Pies? A najlepszy film, jaki widziałam do tej pory to pewien stary, czarnobiały obraz z Carym Grantem, noszący tytuł Arszenik i stare koronki. Film jest bomba i polecam go wszystkim, którzy uważają, że ich babcie są nudne. ![]() -------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Finding nemo
Gdzie jest nemo Nemo sux - ogladalem kilka dni temu i srodze się zawiodłem. Od filmów tego typu oczekuję przede wszystkim dużej dawki humoru - nemo miał tego stanowczo za mało. No i ja nie wiem co więcej napisac - bo wiadomo że wygląda to wszystko cukierkowo, ze muzyka przyjemna, ze postacie sympatyczne itp. Wszystko pięknie, ale nudą wieje ;] Aha - gdyby ktoś nie wiedział jeszcze gdzie jest ta ryba : http://www.fun.from.hell.pl/2003-12-01/gdz...e-jest-nemo.j pg "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm, ja byłam na "Nemo" 2x w
kinie. bardzo mi sie podobał.. widziałam kilka filmow animowanych, które
stały sie dosc popularne po 'Shreku'. "Shrek" jest
kultowy, swietne teksty, oryginalny pomysl, i w ogole, nic go nie pobije.
![]() no i oczywiscie.. Dawaj Malina!! Daj, Daj, Daj, Daj ;D (Gosia, Grzes, Hermi;*) -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Spiżobrzuch - Ironbell |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 01.01.2004 Skąd: z koziej dupy ![]() |
Bylem wczoraj na filmie
wydalem za bilet 12zl - WARTO LUDZISKA. Film przynajmniej dla mnie jest
super. Sceny batalistyczne sa wykonane perfekcyjnie, fabula tez bardzo
ciekawa, nawet mozna sie wzrooszyc
![]() -------------------- They were standing in a large, circular room. Everything in here was black including the floor and ceiling; identical, unmarked, handleless black doors were set at intervals all around the black walls, interspersed with branches of candles whose falmes burned blue; their cool, shimmering light reflected in the shining marble floor mad it look as though there was dark water underfoot..
'Someone shut the door,' Harry muttered.... |
anna_maria |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
no ale na jakim filmie\? |
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ja obejrzałam ostatnio "Piekny
umysł"
Dośc fajny film o facecie, który am schizofremie. Ciekawy, zastanawiający. Mowiacy o ludzkich problemach. Prawdziwy ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
anna_maria - zapewne "Ostatni
Samuraj". pisał o nim kilka postów wcześniej.
ja również oglądałam "Piękny umysł". jednak już dość dawno. nie mogę powiedzieć, że film mi się nie podobał, bo byłoby to wierutnym kłamstwem, jednak z pewnością nie należy do moich ulubionych. trzeba przyznać, fajnie zrobiony, z klimatem, poza tym ma się zupełnie odmienne podejście i inaczej ogląda się film wówczas gdy jest on oparty o prawdziwe wydarzenia. to inne spojrzenie jest oczywiście plusem filmów, które powstają na faktach. są na pewno bardziej prawdziwe, bardziej przemawiają do człowieka, wywierają większe wrażenie. ehh. no podobał mi się, naprawdę, jednak czegoś mi w nim brakowało. czegoś co zadecydowałoby, że nie mogłabym po nim spać spokojnie.. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ostatni Samuraj pod względem scenariusza
jest straszną szmirą i głupotą. film jakby patrzeć na scenariusz po prostu
ogłupiacjący. fakty mieszające się niepotrzebnie z fikcją. sceny
batalistyczne są bardzo bardzo dobre, ale nie perfekcyjne. i zdjęcia też
ciekawe. jednak film strasznie zameykanizowany.
|
daizy |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: z daleka czy z bliska co za różnica ![]() |
Zgadzam się, scenariusz do bani, na
scenach batalistycznych się nie znam, więc się nie wypowiadam, ale
krajobrazy ladne
![]() |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Wczoraj z nieukrywaną przyjemnośćią
obejrzałem Vanilla sky. Zachwyciło mnie wszytsko. Film naprawdę wart
polecenia. Tom Cruise, wcześniej nie darzyłem go szczególną sympatią, po
obejrzeniu filmu zmieniłem o nim zdanie. Penelope Cruz- w tej kobiecie można
się zakochać, już sam nie wiem w kim jestem bardziej zauroczony, w aktorce
czy postaci, którą grała. Cameron Diaz- było to jedno z jej ciekawszych
wcieleń, jakie udało mi się zobaczaczyć.
Ogromny plus dla muzyki. Sigur Rós przynajmiej mi mówi już wszystko. No i Elevator beat Nancy Willson... Sama fabuła filmu nie jest prosta. Takie filmy lubię najbardziej. -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Obejrzałem ponownie Króla Skorpiona, który
jest bardzo sympatycznym filmem. dla wyluzowania się, ale jeden z tych
lepszych. mam plakat z tego filmu z wielkim 'The Rock'iem' xD
|
Brenda |
![]()
|
dzis bylam w kinie na filmie
TATUAŻ.
przecietny bardzo. nie polecam. trwa 2godziny, nudny, jak dla mnie. w sumie nie ma wiekszego sensu, zadnej głebi ani przesłania w nim nie odkrylam. jedynie duzo stosunkow seksualnych, trupow i krwi ;P -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak dużo stosunków, krwii i trupów to ja
bym zaliczał do udanych xDD nie no słyszałem, że Meg Ryan do takich ról nie
pasuje i że film niezbyt udany.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
no a ja właśnie przed chwilą skończyłam
oglądać "Zabójczą przyjaźń". tak jakoś trafiłam, akurat leciał w
Tv i obejrzałam z braku ciekawych zajęć. raczej średni, ale nie chodzi mi o
sam film. mam pytanie [znowu, a jakże by inaczej ;] w filmie występował
chłopak, który grał bohatera o imieniu Adam. czy ktoś - z tych osób, które
oglądały - wie może jak nazywa się ten aktor? aha, wiem jeszcze, że grał
swojego czasu w serialu "Ich pięcioro" [kolegę Claudii]. może ktoś
wie?
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Trinity48 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Cracow ![]() |
No ostatnio to oglądałam Showtime
(komedia) , Telefon (Thriler ps.), Przepowiednie (Th. ps.) i Władce
Pierścieni (?)... Fajne filmiki Przepowiednia nie była taka straszna, ale
moja mama się bała przecież tam były tylko jakieś filmowe demony!
Ten post był edytowany przez Trinity48: 12.02.2004 12:08 -------------------- "Zobaczył tę, którą widziało niewielu śmiertelników: Arwenę, córkę Elronda, w której, jak powiadano, czar Lútien raz jeszcze zawitał na ziemię, a którą zwano również Undomiel, jako, że była dla swojego ludu Gwiazdą Wieczorną." ![]() ![]() Trzy czwarte osób nie nadaje się na świadków bo kłamie lub widzi to co chce zobaczyć PM'y mile widziane. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trynity -> i co z tego?
A hmm -> to bedzie troche takie offtopowe pytanie, niemniej najbardziej tu pasuje -> kiedy ma wyjsc rozszerzona wersje wladcy na DVD? (ROtK) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Frosty Consilium |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
hmm...ostatnio oglądałam:"The house of 1000 corpses"...mój chłopak mówił,że to komedia...yy...ja myślę,że to horror:P
takie trochę śmieszny i idiotyczny ,ale mi się podobał:] pełno sadystycznych zabaw,krwi,sataniści biegają po ekranie...ale naprawdę można się przestraszyć. może nie ma podłoza psychologicznego jak w "The Ring",na którym prawie się posikałam,ale też jest fajny. a oprócz tego to oczywiście Władca Pierścieni...ale ten film to pewnie już wszyscy oglądnęli ![]() oglądałam także "Łowców snów"(Dreamcatchers) czy coś takiego....też ok. na poczatku można się bać,ale później jak wyskakują zielone ufoludki to film staje się denny. ![]() no...i chyba tyle :] a ze "starszych" filmów(tj. z ub.r.)to oczywiście polecam "Pianistę". -------------------- Nija Frosty
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
'Dreamcatcher' mi sie bardzo
podobał. Na podstawie Kinga. Ciekawie zrobiony, nie jest jakiś strasznie
nudny, momentami trzyma w napięciu.
|
Trinity48 |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Cracow ![]() |
Tak ogólnie to nic z tego, a rozszerzoną wersję oglądałam - fajna -------------------- "Zobaczył tę, którą widziało niewielu śmiertelników: Arwenę, córkę Elronda, w której, jak powiadano, czar Lútien raz jeszcze zawitał na ziemię, a którą zwano również Undomiel, jako, że była dla swojego ludu Gwiazdą Wieczorną." ![]() ![]() Trzy czwarte osób nie nadaje się na świadków bo kłamie lub widzi to co chce zobaczyć PM'y mile widziane. |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
chodzi o to, żebyś opisała coś co Ci się w
tym filmie podobało lub nie.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:55 |