Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ale nic nie pobije lupina, pedal z
wasikiem...
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
eeeee tam mi Lupin nawet pasował choć go
sobie wyobrażałam zuuuuupełnie inaczej. On był biedy poprostu...
Po za tym tolerancyjny narodzie czemu wyzywasz od 'pedałów' he??? -------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Sumiko... nie tutaj o tym...
![]() -------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
ej no, bez kitu, wymawia się BlEk, nie
BlAk.
-------------------- ![]() yeah. |
+ Warrior + |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
no jak to? możesz to jakoś udowodnić? bo ja
jeszcze np. w żadnej piosenkce nie słyszłam żeby black wymawiali blek? np.
piosenka P.O.D. "who is Right" - "Black or White, who is
right?" wyraźnie mówi blak a nie blek ;/
-------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
z tym to chyba róznie. główpi angielski
=='
a jak jest gra 'black jack' to się mówi: 'blekdżek' a np. jackass się mówi 'dżakas' /chociaż ja jestem dupa z angielskiego/ -------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Syriusz jest też "blek" ale
słyszałem wersje "blak"...
to zależy od regionu as usual.... -------------------- ![]() |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Sumiko- według mnie to była najlepsza
część, najbardziej mroczna, wciągająca. Columbus robił filmy familijne typu
Pani Dubtfajer, czy Kevin sam... Jego HP, był słodszy od Curaona.
Najlepiej z Więźnia wspominam Matrixowego Błędnego Rycerza, "wysysanie" twarzy przez Dementorów i ogólnie ostatnie pół godziny filmu- cofnięcie w czasie, z całej książki ten fragment też najbardziej mi się podobał. Najgorszy był Hardodziób i Lupin jako wilkołak, wyglądali mizernie, obskubani z piór/ sierści. Latający dementorzy też były przesadą. Nie mam nic do Oldmana jako BLEKA, może dlatego, że i tak zawsze wolałem Lupina (który nie spełnił moich oczekiwań ![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Sumiko |
![]()
|
Z tym pierwszym to nawet się zgodze
/widzicie robie postępy!/... jednak mi chodzi o to -być może dlatego, że
dwie pierwsze cześci były krotsze i mniejwątkowe- że zbyt dużo rzeczy
zostało pominięte. Siedziałam i tylko myślałam, o tym czego nie dali. I to
mi strasznie film psuło...
-------------------- dupa.
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Obawiam się, że tak już będzie do końca.
Każda część jest dłuższa i coraz trudniej będzie zmieścić się w rozsądnym
czasie. Chyba, że reżyserzy zrobią serial, na co się nie zanosi.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Sumiko |
![]()
|
no cóż, niestety... dlatego mocno się
zastanowie, czy pójdę na nstępne do kina. Po złych filmach zaraz depreche
łapie... po Wiedźminie dochodziłam do siebie długie miesiące i wcale tu nie
żartuje.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Butterfly Effect.
Za wszystko. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Ale Syriusz jest Blek do cholery, wiem jak się wymawia moje nazwisko!
(a kolorów uczyli mnie w przedszkolu. nie, nie mówcie że nawet kolorów nie umiem wymawiać Y Y) -------------------- ![]() yeah. |
+ Warrior + |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
No właśnie coś mi sie wydaje że kolor
czarny się czyta blak a nie blek... A w przedszkolu to moją kuzynke uczyli
że rabbit się czyte rebit więc... Z resztą wogóle to wydaje mi się że to
sie czyta tak pomiędzy a a e i nie ma wyraźnego a czy e tylko takie
aaaaeeeee
![]() sorry za off top -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
no, to jest takie ae, ale na pewno, na
100% nie jest to żadne BLAAAAK z perfidnym akcentem na A =="
Sumiko |
![]()
|
dobra to chyba nie jest aż tak istotne. dabbing zazwyczaj jest skopany tak jak i tłumaczenie.
Ja wczoraj byłam w kinie /okropnym, małym w gdńsku siemierdzącym grzybem <------- ale nigdzie indziej nie grali/ na Słoniu Gusa van Santa i muszę powiedzieć, że jak dla mnie rewelacyjny. Bardzo... cichy i niepokoący. -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
och a ja na Troi byłam i muszę przyznać, że Orlando był bardziej żałosny niż zwykle =="
Sumiko |
![]()
|
hahaha noooo jak oni go mogi dać Parysem
bleee
ale Troja też mi się nawet podobała. oprucz mnustwa niezgodności z historią, ale to już nieważne. Hektor i tak był najfajniejszy =) -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
A mi się podobał Achilles. NIe skuli B.
Pitta, bo go akurat nie bardzo trawię, ale przez to jego chamstwo, egoizm,
dumę, och, on był fajny! XD
Sumiko |
![]()
|
eeeeeee tam... to była dopiero ściema. Bardziej przypominał amerykańskiego ratownika ze Słonecznego Patrolu niż greckiego wojownika =='
i cały wydepilowany był... bleee -------------------- dupa.
|
Syriiuszka |
![]()
|
przeciez mowie ze wyglad mial do kitu.
I potem jak sie nawrocil to tez nie byl juz taki fajny Y Y. Wolalam go jako chama, zdecydowanie. -------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
a mnie po prostu irytował. /i wygląd i
charakter/
|
Syriiuszka |
![]()
|
hehehee, a mnie smieszył ^^
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ale nikt nie pobije parysa
![]() czysty laluś z wygladu jak i z charakteru no cóż nikt nie jest ideałem prócz hektora, który w tym filmie został tak ukazany |
Syriiuszka |
![]()
|
a priam podejmował same błędne decyzje XD
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 16:31 |