Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a mi sie Pitt nawet podobal. nie on sam,
ale jego gra. tak fajnie sie wczuwal. a Bloom to jak jakis glupawy
chlopaczek wygladal.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Bo Bloom JEST głupawym chłopczykiem ^^
-------------------- ![]() yeah. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
E tam, wcale ze przystojna z niego
chlopina.
A mnie osobiscie sie najbardziej Peter O'tool podobal. No zadem Bloomek, zaden Pittek go nie przebije, bo gra przeswietnie i tyle. -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
<dostała nagłego ataku kaszlu>
Bloom... e... przystojny, tak? -------------------- ![]() yeah. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Sumiko - które kino?
Sirii - no jak tyle dziewczyn za nim szaleje, to coś musi w nim być ![]() W filmie najbardziej nie spodobało mi się zakończenie, czułam niedosyt i wydawało mi się, że powinno być coś jeszcze. Wyszłam nieco zawiedziona. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
E tam, Parys powinien wyciagnac kopyta.
Menelaos i Agamemnon nie powinni. No i byla bym szczesliwa gdyby tak bylo w
filmie =)
A no przystojny, przystojny! Ale fakt faktem, ze mu w Troi nie poszlo. -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Jeszcze "Troję" katujecie??
-------------------- ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
re up
a bo co? ;P tak ten film wyreklamowali, że możemy go jeszcze powałkować trochę. to w końcu superprodukcja! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ale tyle już było powiedziane... że chyba
wszystko.. cofnij o 3 chyba strony i tam będzie...
-------------------- ![]() |
Eva |
![]()
|
Ale ja tego nie napisalam, ot co! A
wiec moge wlasne zdanie na temat tej superprodukcji wyrazic =P
A, widzial ktos "Godziny"? -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
w związku z tym, że mam dobry humor to
pominę moją opinię o O.B. milczeniem.
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widzialem Słonia. Wiem, zarzucisz mi, że nie zrozumiałem. Wiem, przedstawienie zwykłego życia, zwykłych problemów, planów - a tu nagle tragedia. Mimo ciekawego teamtu - nie podobał mi się. Odchodzi się od zwykłego standardu kina akcji, robi się coś ciekawego. Lecz przesadzac nie mozna - gdyby nie 11 rano to zasnałbym na scenie gdzie ponad 10 minut kamera idzie za bohaterem i pokazuje jego wędrówkę po tajemniczych i nostalgicznych korytarzach szkolnych... Przegięcie z tym Murzynem. Poczatek sceny z Murzynem. {czas trwania: ok. 5 minut} Idzie, patrzy - ciało - idzie dalej, idzie, idzie, idzie, skrada się - zostaje zastrzelony. Koniec sceny z Murzynem. Nie podobał mi się. Jeszcze wstawki z homoseksualizmem... Na siłę. Za to Butterfly Effect jeszcze raz bbbaaaaarrrdddzzzzzooooo polecam, bo widzę, że mój post jakoś zaginął wśród 'zachwytów na orlandzikiem bloomem'. i 28 gramow. i wszystkie czescie aliena, szczegolnie 2 ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Jakie 28 gramów? Chyba 21, bo nie biorę
pod uwagę innego filmu o podobnym tytule =). Mogę go też polecić, bo warto
oglądnąć.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mycha ----> śmierdzące
Kameralne na Dłgiej =)
Timmy ----> może nie, że nie zrozumiałeś, bo tu chyba nawet nie ma czego rozumieć /no może po za tytułem, którego interpretacja może okazać się trudna/ po prostu nie Twój klimat. Może wolałbyś rozpierduche na całego i ok. tak też można, ale chyba właśnie o to chodziło van Santowi. Żeby nie pokazywać tych zabójst jako czegoś super-duper-zajebistego a własnie może coś wręcz nudnego, szarego i wcale nie pociągającego. A poprzez poznanie bohaterów /również dzięki tym długim ujęciom/ nie są oni już 13 uczniami tylko Johnnym, Eliasem, Alexem, Ericem... wątek homoseksualny? no bez przesady... oni się tylko pocałowali, chcieli pierwszy raz, bo wiedzieli, że już nie będą mieć szansy... w pewnym stopniu nawet mogę to zrozumieć. -------------------- dupa.
|
Paris |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
w końcu byłam na 'Harry Potter i
Więzień Azkabanu'. refleks
![]() no to tak. wszyscy się podniecali sceną, w ktorej Hermiona ląduje na Harrym i idą za ręke -.- minusy filmu: -wilkołak - jakoś mi się nie podobał. ne tak go sobie wyobrażałam -Lupin - w sumie jw. taka sierotka z niego. i jak on wyglądał. tak jakoś... nielupinowato -Dementorzy - trochę mi nie pasowało, że wyglądali jakby mieli worek na głowę założoną, a to miały być kaptury. a tak poza tym to i tak nieźle wyszli. -brak szat w większej części filmu -Knot! - zupełnie nie tak sobie go wyobrażałam. a gdzie ten cytrynowy melonik? ;] plusy filmu: -hipogryf - ![]() -spadnięcie Harry'ego z miotły ![]() -Sybilla - super charakteryzacja ![]() juz wiecej nie pamiętam... ;] ale ta część była o wiele lepsza od pozostałych. -------------------- Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, lecz nikt nie umiał podać rysopisu. - Wiesław Leon Brudziński
|
Syriiuszka |
![]()
|
A ja "czekoladę" oglądałam.
Naiwne jak jasna cholera, ale Depp...
*_* i ślinotok cały film. -------------------- ![]() yeah. |
Eva |
![]()
|
Ja na 'Czekoladzie' mialam
slinotok z 2 powodow:
-> czekolada w kazdej postaci -> no Johnny, a jakze, a jakze.. Jestem fanka bylego duetu Thompson&Branagh (a szkoda za byly, ale to juz nie moja sprawa ;P) wiec na film pojde dla Emmy, tak samo jak na 2 czesc poszlam dla Kennetha. -------------------- |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
O, Czekolada to ciekawy film. Może
rzeczywiście naiwny, ale ma coś w sobie.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Eva |
![]()
|
Deppa =)
Ja go bardzo lubie, moze dlatego, ze ze mnie tez naiwna istota. I ta czekolada.. -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Elva, ty na czekolade lecisz, a Deppa to
tylko dlatego że był na lini ognia XD
Co do tematu, to poledźcie mi jakiś fajny horror, w tej telewizji nic ciekawego nie ma. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
W kinach ostatnio nic wartego uwagi nie ma
(tzn. horrora).
Ale skombinuj sobie np.: "28 dni później". Mi się ten film bardzo podobał. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
cicho, od horrorów ja tu jestem! ;]
<skromność rlz>
a wolisz coś psychologicznego i mrocznego czy krew lejącą sie hektolitrami? a moze cos dziwnego? Ten post był edytowany przez Kira: 15.06.2004 20:37 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
co do ''Czekolady''- nigdy
nie rozumiem czemu ten film tak głośno się okrzykuje historią miłosną. bo
moim zdaniem chodziło w tym też o to, ale znowu nie tylko. no i ogólnie
całkiem przyjemna z tego opowieść [; taka... ciepła.
ale obejrzałam przez Johnny'ego i bez niego pewnie ani bym o czymś takim nie słyszała, ani się tym nie interesowała. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Czekolada- mam ten film na dvd w domu i
wstyd się przyznać, ale jeszcze nie oglądałam. Ale skoro mówicie, że fajny
film, to chyba obejrzę. No i dla Johnny'ego :)
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Syriiuszka |
![]()
|
z Goplany? ^^
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 19:48 |