Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A wiecie, że robią już Shreka 3 a części
wszytskich ma być aż 4
![]() ![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
sepsza, depsza. widziałeś ?
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam zamiar iść na S 2 już niedługo. ( a najlepsze jest to , że w dabingu i w oryginale Osioł jest 'taki sam' - nie ma co , Eddie Murphy robi swoje XD ( tylko napisy do tego typu filmów są zazwyczaj 'nieco' skopane ==' ) ) edit: Syriusz - wątpię. Już surowe mięso jest lepsze od wiele razy odgrzewanych kartofli. Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 04.07.2004 14:00 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, na Sherka 2 i ja sie wybieram, może w
przyszłym tygodniu pójdę. Mam nadzieję, że się nie
zawiodę.
Syriusz> tak samo miało być z Matrixem, ale jakoś kolejne części nie były lepsze ![]() Hefaj> gdzies czytałam, że podobno Murphy brał przykład z naszego Sturha ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe a ja sobie obejrzalem dwa filmy pana
Moora ktor goraco polocem
Pierwszym jest Bowling For Columbine co w polskich kinach bylo pod nazwa "Zabawy z Bronia" film doskonale przedstawia fascynacje Amerykanow bronia a takze problem dlasczego tyle ludzi ginie przez zastrzelenie (rocznie ginie ponad 11tys. ludzi w Ameryce). Wszystko kreci sie dookola strzelaniny jaka miala miejsce w szkole w miescie Columbine gdzie dwoch chlopakow zastrzelilo 11 uczniow i 1 nauczyciela. Film jest naprawde dobry i sklania do myslenia. Druga pozycja to "Fahrenheit 9/11" chyba wszyscy slyszeli cos o tym filmie. Jak dla mnie ten film jest naprawde wielki i doskonale pokazuje wszystkie powiazania Busha z Saudyjczykami a takze to jak olal dokumenty ktore mowily o tym ze Bin Laden planuje zaatakowac Ameryke od wewnatrz. Chociarz obydwa filmy sa tendencyjne to naprawde warto je obejrzec. Po nich bedzie mozna dopiwero stwierdzic "Ameryka to chory kraj" Co do moich planow filmowych to planuje isc w tym miesiacu na Shreka, Zywot Briana, Zgromadzenie i Fahrenheit 9/11 =))) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Mira |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a bo ja wiem ![]() ten wąsik był fajowy ![]() przypomniał mi stare dawne czasy w europie... (jesli wiecie o co chodzi) to samo można powiedzieć o Blacku, charakteryzatorzy sie nie postarali |
||
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
A ja dzisiaj fajny czarno-biały film widziałam. Komedię "Giuseppe w Warszawie". Akcja dzieje się podczas II wojny światowj. Włoskiemu żołnierzowi kradną karabin w pociągu w Polsce. A że bez niego wrócić nie może, bo uznają go dezerterem i roztrzelają, to podąża za pewną Polką, Marią, u niej postanawia zamieszkać. No i z tego wynikają różne zabawne perypetie. Fajny film, naprawdę. Rodzice oglądali, to się do nich przyłączyłam. A że zaciekawił, to obejrzałam do końca.
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak jesteśmy przy filmach wojennych ( nie tyle co na froncie , tylko w czasdie II WS ) , to najlepszym jest oczywiście 'Europa , Europa' i 'Pociąg Życia' - no i wspomniana wcześniej 'Ucieczka do zwycięstwa'.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
w przypadku Blacka/Oldmana postawili całkowicie na grę. bo nie można mu zarzucić, że źle to zrobił. i pozostał oczywiście pewien niedosyt- wyobrażałam sobie zawsze, że nawet na zarośniętej, poazkabańskiej twarzy widoczna jest dawna uroda i coś, o czym wspominałam w poprzednim poście. ale trudno winić Oldmana za to, że nie jest olśniewająco przystojny. nie z samych cudów natury świat się składa.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Laura_ |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
o tak, swietny film, takie filmy trzeba ogladac w kinie bo tylko tam dadza taki efekt, bylam dzisiaj i jestem pod wrazeniem =D ale drugi raz nie ide ;p -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
||
Mira |
![]()
|
||||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
chlip ja nie byłam i nie wiem czy pójde... ![]() ![]() wszyscy mówią ze to fajne jest... ![]() też kce widzieć!!! ![]() |
||||
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
jeszcze jest w kinach (przynajmniej w Gdansku)
oplacalo sie czekac miesiac, prawie pusta sala =D tak sie najlepiej oglada =D -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Mira |
![]()
|
myślisz że w kinopleksie w opolu jeszcze poleci?
![]() musiem sprawdzić... ![]() |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
Mi się Shrek 2 podobał, ale był trochę na siłe.
![]() -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
Mira |
![]()
|
||
czemu nie miałyby być fajne? jak się 2 czesci podoba to i następne też jush doczekac sie nie umiem taaa kto w butach był suuupcio, te jego słodkie oczka, rozpłynąc się mozna ![]() ale najlepsze jest to małe ciasteczko!!! małe ciasteczko rulezz!!!! ![]() ![]() |
||
Sunlight Priestess |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
Ciasteczko było fajne ale sympatyczna była też wróżka chrzestna. Co do S3 i 4 to jakoś nie jestem przekonana. -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
||
Laura_ |
![]()
|
||
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
||
Mira |
![]()
|
||||
no, no to jest to kino ![]() bede musiała sie wybrać w tym tygodniu, jak wszyscy to tak chwalą ![]() a nawiasem mówiąc lookał ktoś ostatnio może dirty dancing 2? wiecie jak się to skończyło, bo przysnełam na tym... ![]() wiem ze jesstem 'ten tego' ale lubie na takich filmikach spać |
||||
Sunlight Priestess |
![]() ![]()
|
no milusio
![]() -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
Mira |
![]()
|
||
nie musisz się spieszyć, przynajmniej mi takowe filmy nie odpowiadają wolę dreszczyk emocji i adrenalinki oraz troske uśmiechu od takowych wyrobów, ale każdy ma inny gust ![]() a po 2.... nie jestem milusia, tylko mira!!!!!!!! ![]() ![]() |
||
Sunlight Priestess |
![]()
|
ale milusio to nie było do Ciebie, tylko określenie, ze jest miło, milusio
![]() |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
to nie był kot w butach, tylko kot w czapce!;D dlaczego na siłę? nie rozumiem... a Shrek i Shrek 2 przyniosły tak wielkie zyski, że kolejne części na pewno powstaną... -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Sunlight Priestess |
![]()
|
Nieprawda ! Kot w Butach rulsss!!! No i chrzestna wróżka.
A co do dalszych części to nie jestem specjalnie przekonana. -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a czemu niby kolejne części nie miałyby
być fajne? jeśli tylko twórcy znajdą jakiś nowy pomysł.. to why
not?
Eh, jakieś spaczone patrzenie na sprawę panuje w społeczeństwie.. sequele i dalsze kontynuacje nie muszą być złe! Wręcz przeciwnie, z definicji powinny być LEPRZE. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
no właśnie..
wg mnie to często kolejne części bajek, czy tez filmów lepsze są od tych pierwszejszych =P [np. Król Lew XD] -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 09:06 |