Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
vold - czytałam ten komiks [WILQ].
że tak się wyrażę - zajebisty jest XDDD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Khamul |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
Widzę żę ostatnie słowo musi należeć do Ciebie, ale - niech Ci będzie ![]() -------------------- |
||
Marian |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 17.08.2003 ![]() |
A ja wczoraj sobie (again) obejzalem
Hanibala!! Boze Hopkins jako Lecter jest genialny!! Moglbym
ogladac wszystkie trzy czesci filmu w kolko!! Piekne
widowisko!!
-------------------- Warm, warmer, DISCO!! :D:D:D:D
|
Khamul |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
Ja bym nie mógł czegoś oglądać non stop w
kółko to samo - czasu by nie starczyło
![]() -------------------- |
Marian |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 17.08.2003 ![]() |
Ojej to taka metafora!! No wiesz ze
ona mi sie bardzo podobaja!!
![]() -------------------- Warm, warmer, DISCO!! :D:D:D:D
|
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
gdybym ja miała ogladac hannibala non stop
(buahaha te świńki był najllepsze
![]() to napewno bym już nic nie jadła... ![]() tylko wodę mineralna niegazowaną ![]() |
GrimmY |
![]()
|
||||||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie obrazilbym sie jakby sfilmowali wilqa (wreszcie jakis porzadny filmy by zrobili moze :D), ale wolalbym zeby ktos pokusil sie o "straznikow" (ang.watchmen) czytales moze? jak dla mnie najlepszy komiks dostepny na polskim rynku (nie ma to jak nasze zacofanie, bo komiks jest z roku 1987 o ile sie nie myle) EDIT
tez obejrzalem niedawno...tylko tylko,ze mialo byc strasznie a wyszlo smiesznie imho Ten post był edytowany przez GrimmY: 09.07.2004 17:47 -------------------- |
||||||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ej 23 lipca jest król Artur!!!
Ktoś idzie??
-------------------- ![]() |
mayi |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
co do krola artura podobalo mi sie
wdzianko Ginevry a raczej jego brak genialny pomysl ginewra na pewno
chodzila toplez w zimnej anglii
![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No jak dla mnie to wyglądąła jak
amazonka....
-------------------- ![]() |
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
uuu... ja chyba mam ochotę na film w
którym strzelają z łuku i machają mieczem...
![]() ale najpierw załatwię "Shreka". A! I dowiedziałam się jeszcze, że "I, robot" będzie dopiero po wakacjach ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
mayi |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
co to jest I,robot
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
no, właśnie jeszcze dokładnie nie
wiem, tyle, co z trailera.
wiem, że Will Smith gra swoją pierwszą nie-komediową rolę. a cała fabuła jest taka coś w stylu bifor de mejtriks. kogoś zabijają, detektyw prowadzi śledztwo i okazuje się, że robią to roboty. i później cały armagedon bo tych robotów jest więcej, bla bla bla, srututu itede. mam nadzieję, że to nie będzie film, który tylko trailer ma fajny... ![]() zdaje mi się, że warto zobaczyć. ja pójdę. Ten post był edytowany przez Sędzia Dred: 09.07.2004 18:21 -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Ja niedawno oglądałam Dirty Dancing 2.
Całkiem fajny, ale jedynki nigdy nie przebije. Ścieżka dźwiękowa była ok,
podobały mi się te kubańskie rytmy. Ogólnie oceniam 4/6.
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Mira |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
też to widziałam, tylko że pod koniec filmu zasnełam ![]() jak się zakończyło? bo moje kumpele nie chciały mi powiedzieć... ![]() |
||
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostatnio widzialam reklame jakiejs
kreskowki pt: 'RRRrrrr'
tytul mnie zainteresowal XD juz widze siebie przy kasie mowiacą 'poprosze dwa bilety na rrrrr' -------------------- |
Myśka |
![]()
|
||||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Kochali się i było fajnie. Z przykrością stwierdzam, że nie odlądałam pierwowzoru. Dirty Dancing 1 mam ściągnięty na kompie, ale napisów nie mogę znaleźć do tej wersji =/ Pozostało mi więc obejżeć DD2, nie poznając klasyki. Cóż, film mi się podobał. Jest on jednak bardzo lekki, a o porywającej fabule nie ma mowy. Fascynacja tym filmem polega chyba tylko na zawartej w nim muzyce i tańcu pełnym porządania. Lubię czasem obejżeć takie produkcje. Teraz z chęcią zasłuchuję się w soundtracku, tańcząc sobie przy tym po pokoju. Mell - to było tak skomplikowane rzężenie jak PRY ;P -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||||
mayi |
![]()
|
||
to nie kreskowka ale normalny film z aktorami produkcji francuskiej komedia o epoce kamienia lupanego ponoc niebywale glupia i mozna zasnac ![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
||
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
e tam, nic nie pobije i tak 'walki o
ogień' XD
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
co to ? ;] |
||
mayi |
![]()
|
nie jestem pewna ale chyba jakis gniot o
epoce kamienia lupanego
|
Sevilia |
![]()
|
film, vold, film..
na dodatek dosc stary =P -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
dlaczego gniot ? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
mayi |
![]()
|
byc moze mi sie pomylio ale widzialam
jakis film o epoce kamienia lupanego o tytule bardzo podobnym a moze wlasnie
to byal walko o ogien tak mi sie przynajmniej wydaje i mam po nim nie
najlepsze wspomnienia;>
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ah..
ja oglądałam kiedyś "Walkę o Ogień", pamiętam to jak przez mgłe i wydaje mi sie, ze film zrobił na mnie wrażenie, jednak miałam wtedy moze jakie 8 lat, wiec gdybym teraz obejrzała, moje odczucia mogłyby byc zupełnie inne jednak... z tego co pamiętam, tych kilka lat temu - film podobał mi sie. Ten post był edytowany przez Kira: 10.07.2004 17:19 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 04:27 |