Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
byc moze sie myle moze to byl jakis inny
film
![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
a ja widziałam "Epokę
lodowcową"
ha! i co? nikt mi nie podskoczy! a wiewiór mym idolem jest. mletfyk! ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
mnie epoka az tak nie zauroczyla nie
oszalalma na jej punkcie wole shreka(pol.szreka)
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dred.. wiewiór?
masz na myśli Scrata? =P -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
mayi |
![]() ![]()
|
z tego co pamnietam to wiewior byl jeden
|
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
no tak..
chociaż on mi nigdy wiewiórki nie przypominał =p -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
no jeden jeden!
ten taki co żołędzia molestował przed cały film. bo ten od mletfyka to Sid Leniwiec był. a to taki duże włochate to mamut (Maniek) ![]() mayi --> pewnie, że Shreka nic nie przebije! ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
mayi |
![]()
|
to co to bylo jak nie wiewiorka bylam
przekonana ze to wiewiorka
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Sędzia Dred |
![]()
|
szablozębna w dodatku
![]() był jeszcze jakiś czterominutowy dodatek w którym występował tylko wiewiór (i żołędzie). chyba do "Potworów i spółki"... albo do "Gdzie jest Nemo?"... Dred ma sklerozę... ![]() -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
mayi |
![]()
|
do potworo na pewno nie
tak mi sie przynajmniej wydaje ![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Sevilia |
![]()
|
no wiesz, mayi, mi się raczej z czym
innym kojarzy, ale nevermajnd.
i ja dobrze znam ten film, bo widziałam go z pięć razy... a ten dodatek [jak o mnie chodzi] miałam na kasecie z Epoką... <w 'Nemie' był jakiś starszy dodatek o bałwanku XP> -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
mayi |
![]()
|
chyba cos przeoczylam
|
Sevilia |
![]()
|
no cóż, zdarza się ;P
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
A mi się "Epoka Lodowcowa" nie
podobała. Za dużo się tam podobieństw do Shreka doszukałam.
Dziś po raz drugi byłam na Shreku 2 ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
mayi |
![]()
|
o to jeszcze komus jak mi nie podobala
sie epoka
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Mi się podobał dubbing w epoce...
Owszem, jest sporo rzeczy zerżniętych z Green Ogra, ale bez przesady... zawsze jest tak, że konkurencja robi rzeczy podobne... Sądzę, że pewnie zrobią Epokę Lodowcową 2.... -------------------- ![]() |
Sędzia Dred |
![]()
|
||
to by już było przegięcie... (co nie zmienia faktu, że to bardzo prawdopodobne przegięcie) we "Wprost" przeczytałam, że chcą zrobić jeszcze trzecią i czwartą część "Shreka" (i to jest dopiero przegięcie!). jaką treść tam wrzucą, to nie mam pojęcia... tylko czy nadal będzie tak samo bawił? w końcu takie było założenie, prawda? przed wypuszczeniem pierwszej części jeszcze nie wiedzieli, że ten film odniesie taki sukces... boję się, że następne części będą robione tak na "odwal się", bo wiadomo, że bilety i tak się sprzedadzą... -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no cóż, mnie 2ka bardziej bawiła niż 1ka. było więcej gagów, więcej śmiesznych sytuacji. szczególnie mi się podobało: 'pij mlekoooo' i 'Wy kapitalistyczne PSY!'. ;] ten kto widział, wie o co chodzi, a jeżeli nie widział, to polecam obejrzeć ;>
|
peggy_brown |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Wałbrzych ![]() |
Oprócz Shreka 3 i 4 planują zrobić też film
o Kocie w Butach XD
A 'dwójka' jest zabójcza ![]() ![]() No i jeszcze świetna jest siostra Kopciuszka ![]() |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
e tam. w "Potworach i spółce", "Gdzie jest Nemo" itp nie doszukałam się AŻ TYLU podobieństw ze Shrekiem, co w "Epoce...". Mann świetnie zdubbingował siostrę Kopciuszka, wg mnie;) -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
GrimmY |
![]()
|
||||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
he ludzie mieli watpliwosci co do 2,a jednak wyszlo piknie:] ubawilem sie jak nigdy i szczerze mowiac, to nie widze powodu zeby martwic sie o jakos czesci nadchodzacych (tak na marginesie to decyzja o produkcji 3 i 4 zostala podjeta juz po sukcesie 1, kurna serial sie jakis z tego zrobi czy jaka chloera?), denerwuje mnie tylko merczendajsing tegoz filmu, gdzie nie spojrze widze shreka, raz w czipsach, potem w platkach sniadaniowych, zaraz sie bede do kibla bal wejsc :/ a co do epoki lodowcowej 2 - ponoc jest robiona, a dla tych co nie widzieli filmu nominowanego do oscara -> click zycze milej zabawy ;D -------------------- |
||||
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
w 3 shreku ma byc krol artur i rycerze
okraglego stolu, tak w pewnym radiu podawali... a 4 to nie mam pojecia o
czym moze byc
![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No nie... niech nie katują Artura ;D
ogli by dac Bravehearta ![]() -------------------- ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wlasnie po raz kolejny obejrzalem film "Memento"
No kurcze, genialny. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
przed chwilka wrocilam ze shreka, myslalam, ze bedzie mniej osob ale najwieksza sala krewetki w gdansku byla zapelniona po brzegi, na szczescie kupilam bilety we wtorek ;p
shrek jak to shrek dobry, ale to nie to samo co 1, na pierwsza cesc szlam nie wiedzac co to shrek, nie mialam zadnych oczekiwan, spodobalo mi sie bardzo wiec po 2 oczekiwalam jeszcze wiecej, no i chyba za duzo oczekiwalam, dla mnie shrek 2 nie ma w sobie tego czegos co miala jedynka, ale nie jest tez zly 'wojtus, zostaw cala flaszke' ![]() tez mieliscie przed filmem napis : 'zostancie po napisach koncowych... (osiol)' czy jakos tak? zostalam dopoki swiatla nie zapalili, zreszta zostalo ok. pol sali, osiol niezlej gromadki sie dorobil ![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 23:26 |