Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
Sevilia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 24.02.2004 Skąd: ze wsi? -_-" Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh.. chyba jednak bedzie Ice Age 2..
click! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Waiting for the worms to come, Waiting to cut out the dead wood, Waiting to clean up the city, Waiting to follow the worms, Waiting to put on a black shirt, Waiting to weed out the weaklings... /Pink Floyd/ |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
"po napisach końcowych...... dalsza część filmu..... zostańcie w fotelach........... (osioł)" to chyba tak było;) u mnie połowa sali wyszła -> czytać nie umieją, ot co;) -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Paris |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
w poniedziałek byłam w multikinie na 'shrek 2'. napisy osła o zostaniu w fotelach były =) większość sali została, tylko parę osób wyszło.
film mi się baardzo podobał. myślę, że nawet na równi z jedynką. udało im się nie schrzanić tego filmu. najlepsze momenty i teksty to np. stringi pinokia, coś tam w stylu 'wypiliśmy z shrekiem taki napój i teraz jesteśmy sexi':), koło tortury, 'idziemy z kociakami na whiskas', 'daleko jeszcze?', ta piosenka o rolniku =)i wieeele innych. oglądałam jeszcze 'wyścig szczurów' i 'szpieg, który nigdy nie umiera'. to pierwsze to całkiem zabawna komedia, można obejrzeć ot tak dla rozrywki. a to drugie niezbyt mi przypadło do gustu. troche głupkowate jak dla mnie ![]() -------------------- Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, lecz nikt nie umiał podać rysopisu. - Wiesław Leon Brudziński
|
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja przed chwilą se 'Air force one' na niemcu luknelam
film nawet całkiem spox 3ma w napięciu jak zwykle chodzi o uprowadzenie prze terrorystów samolotu z prezydentem na pokładzie i bla bla fajna obsada Harrison Ford jako prezydent USA i Gary Oldman jako bad boy ( a jakże ![]() |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam chyba jakies uprzedzenia co do takich filmow,bo byl on dla mnie zbyt zamerykanizowany jak dla mnie (dzielny prezydent ratujacy swoj wlasny samolot taa) aczkolwiek gary oldman trzyma poziom (jak zawsze zreszta - postac zorga "5 elemement" czy kapitalna rola ,chyba przez pomylke nie nagrodzona oscarem w "leonie zawodowcu") teraz zabieram sie do ogladania "wonderfull days" - najdrozszy film animowany w historii kinematografii koreanskiej...hm srogo brzmi, ale pewnie wyjdzie w praniu wszystko -------------------- |
||
Khamul |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
Byłem wczoraj na "Shreku 2" - po prostupowiem: dawno się tak nie usmiałem. Uznanie dla tłumacza który wprowadził tyle związków z naszym krajem. No i osioł.
Najbardziej podobało mi się: W czasie podórży kiedy osioł zacząłudawać konia - moment w którym Fiona pokazana jest od profilu a tu nagle łeb losła się pojawia Kiedy Trzy świnki, Wilk i Ślepe Myszki uwalniają Shreka, Osła i Kota w Butach - co mysz biegnie i nie trafił w związku z czym spadła do kanału. Puinokio, który musiał poprzez kłamstwo pprzełużyć nos, aby Ciasteczko mogo uwolnić Shreka. Osioł mu mówi: "Powiedz że nosisz damską bieliznę!". Pinokio powtórzył i nos się nie wydłużył ![]() Mina kota kiedy mammił Shreka i strażników - chodzi o te oczy ![]() Pod koniec kiedy nadlatuje smoczyce, i nagle pojawiają się smoko-osły (chyba tak to mogę nazwać) a Osioł mówi: 'Ale krzyżówek spłodziłem. Muszę się zająć jakąś robotą". ![]() -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ide sobie dzisiaj z kumplami kolo kina, a i patrze co tez bedzie moje "wielkie kino" grac, patrze a na rozkladowce "powrot nemo", pompka nieziemska, dosyc pozno u nas pokazywali filmy w porownaniu do reszty polski ,ale to byl szczyt (dopiero potem gdzies sie doczytalismy, ze to jakies powtorki dla dzieciakow or samting [swoja droga, film fajovy imho])
tymczasem czekam z niecierpliwoscia na premiere filmu Alien vs Predator, podpinam link do trailera (wymaga quicktime'a) miazga jak dla mnie ->click -------------------- |
Nemo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.07.2004 ![]() |
Maja grac AvP?? No coooooo Ty!!
Narazie to ja sie rozkoszowalam sama gra albo komiksami, ale film... Dzizuz krajst, mam po co zyc. Moje ostatnie filmy?... Oj. Oba Dirty Dancing, Shrek2, Swit Zywych Trupow. Teraz czekam na najzabawniejszy - z zakonczenia szkoly : P To jest najlepsza komedia (zwlaszcza, kiedy czlowieka wzywaja po trzy razy) -------------------- just can't let it go
|
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
chciałam iść na ten świt żywych trupów, ale podobno do kitu jest
ps. a co byście mi radzili na co mam teraz do kina iśc? bo się wybieram a filmu wybrać nie moge oprócz: shreka2 i dirty2 to widziałam |
Nemo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.07.2004 ![]() |
Z tego co mysle - a moje myslenie od normy stanowczo odbiega - raczej nic nie ma... Proponuje poczekac na Zony ze Stepford i Krola Artura. Ech... Teraz popcorn tak podrozal!
Zgadzam sie. Swit byl głupi : P Ale tak czy siak - wbijalam szpony w ramie kolegi... Muzyka gut. -------------------- just can't let it go
|
GrimmY |
![]()
|
||
hm... NIE idz na cube 2 (jesli ogladalas 1 czesc, to sie srogo zawiedziesz na czesci drugiej, no ja przynajmniej takie wrazenie odnioslem), ani na wspomniany swit (nie wiem czy mialo byc zabawnie czy strasznie, bo ja sie smialem:|)...w sumie ladykillers nie byl taki zly, wiec mozesz isc, bo nic innego mi nie przychodzi na mysl, a ja i tak czekam juz tylko na AVP ;D -------------------- |
||
Khamul |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) ![]() |
"Świat żywych trupów" to cąłkiem udany remake, ale tylko remake
Zero fabuły, zero pomyślunku i beznajdziejne niespodzianki oraz brak inwencji rezysera. -------------------- |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
producend powiedział ze jak AvP odniesie sukces kasowy to nie ma co marzyc o A5 i P3... wiec mnie nie zobaczycie w kinie na tym [s]hicie. Co najwyzej przed kompem -------------------- ...
|
||
GrimmY |
![]()
|
||||
z calym szacunkiem ,ale ostatni alien jaki mi sie podobal to byla czesc trzecia (szczerze mowiac to nawet ledwo), a druga czesc predzia...wole nie mowic film i tak odniesie sukces, bez wzgledu na to czy film bedzie dobry, bo w premierach na lato wciaz o tym trabia na lewo i prawo i ludzie pojda chocby po to zeby sie przekonac o tym (swoja droga ciekawe czy w trailerze dali same najlepsze sceny:) -------------------- |
||||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem świeżo po shrecku 2 z dubbingiem. Ogolnie calyy jest super. Ale mi i tak sie podobala finalowa piosenka najbardziej.
"Dancing in the rain..." ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
A ja wczoraj oglądnęłam jakiś beznadziejny, francuski film, który nazywał się ,,15 sierpnia" XP
-------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Laura_ |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ta, nawiazanie do teledysku j. lopez i sir justin wymiataja XD a ostatnio widzialam 'dark city' (mroczne miasto), dawno takiej kichy nie widzialam, oj dawno, film z 98 roku, zastanawiam sie czy bracia wahowscy go widzieli, pewne sceny byly wrecz identyczne jak w matrixie, ogolnie film podobny, sa sobie obcy i oni zmieniaja wszystko jak chca itd. blablabla i jeden ratuje wszystkich i takie tam ![]() edit: literowki =) Ten post był edytowany przez Laura_: 15.07.2004 12:33 -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
||
Marian |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 17.08.2003 ![]() |
Ja zaraz bede ogladal Van Helskinga! Podobno kicha ale frajda dla oczu! Bezcelowa napieprzanka! Czyli jak wiekszosc horrorow ostatnio, super! A ostatnio ogladalem Austin Powers i Zloty Czlonek! powiem tyle: taka bezsensowna komedia gdzie przez wiekszosc czasu mowia o seksie!! No i oczywiscie calkowicie bezsensowne gagi! Ale szczeze mowiac ja lubie takie rzeczy!
-------------------- Warm, warmer, DISCO!! :D:D:D:D
|
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
a ja wczoraj po raz kolejny obejrzalam Chicago i ponownie mi sie bardzo podobalo polecam!!!
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Marian |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 17.08.2003 ![]() |
No Chicago jest boskie!! Podobnie jak Moulin Rouge! Ja wogole mam slabosc do musicali! -------------------- Warm, warmer, DISCO!! :D:D:D:D
|
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Tu ktoś mówił o filmie
"RRRrrrr"
Tutaj jest zwiastun... to nie jest kreskówka... Ale czuję.. że będzie niezła zieja... ![]() Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 16.07.2004 07:46 -------------------- ![]() |
Khamul |
![]()
|
na Shreku 2 widziałem tego zwiastun.
DObre jest co koleś (akcja dzieje się w epoce kamienia łupanego) staje przed swoim plemieniem i coś krzyczy w stylu "Guaraghaerzjsdfasaaarghhh!" a koleś obok pyta się normalnie "Co to miało znaczyć?" ![]() -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a ja wczoraj bylam na Shreku 2. byl wywalony, swietny, serio genialny....
![]() ![]() -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Laura_ |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
'moj program wyborczy' =D a zaklad, ze najlepsze kawalki sa w zwiastunie? ;D ej, wszyscy gadaja, ze w Shreku byl tekst o kapitalistycznych psach, kiedy bo nie pamietam? ![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
||
Khamul |
![]()
|
Czy ktoś ma albo wie skąd ściągnąć napisy
do "Fahrenheit 9/11"? Bo fajny film a napisów nie ma. Mam wersję 2
cd.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 15:28 |