Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do Shreka 2, to wydaje mi się, że
jest przereklamowany.
Wg mnie to jedno wielkie badziewne i szmirne gówno. Drugą część stworzyli tylko dlatego, bo pierwsza okazała się sukcesem. Pieprzona komercja! Po prostu zarobić chcieli. Niczym mnie ten film na kolana nie powalił, chociaż utwór Frou frou podczas napisów końcowych był cudowny... -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kira, zapytaj sie lepiej kto psychozy nie ogladal... mniam... Hitchcock RLZ, rzadzi i wymiata:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
wlasnie, wlasnie ,wlasnie , gdzie sie podziali tacy rezyserzy? grzechem byloby stwierdzic,ze w dzisiejszych czasach takich nie mamy,choc na filmy wyklada sie tyle pieniedzy,ze nasz pkb by pokrywal (tak mi sie napisalo, nie oceniam filmu po tym ile na niego pieniedzy wylozyli bron boze), ale zawsze przy okazji przypomnienia przez telewzije arcydziel kinematografii zastanawiam sie nad poziomem dzisiejszego kina ech, zeby tak jeszcze "czlowieka, ktory wiedzial za duzo powtorzyli", albo jakies filmy gdy alfred tworzyl jeszcze w kinie niemym, bo filmow z tego okresu nigdy nie mialem (i pewnie nie bede mial) okazji ogladac -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a juz szczytem sa ekranizacje ksiazek...
wszystkie prawie robione dla pieniedzy i bez pasji... eh
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
+ Warrior + |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
A widzial ktos "Rrrrr"?? Calkiem
fajny film
![]() ![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
slyszalem tylko fragment z opowiesci
kolegi... ale z tego fragmentu sie strasznie zbijalem:D
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm ja filmu RRRrrr nie widziałam,
chociaż miałam zamiar na niego iść.<-- juz nie mam:-P. Znajomi mowili ze
całkowicie zrypany film, a niekiedy głupi do tego stopnia ze aż smieszny. Po
takiej reklamie jakos do końca odechciało mi sie iść
![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak, dobrze napisalas...choc moze pelna
nazwa to garfield the movie
![]() tak na marginesie to w angielskiej wersji jezykowej glosu kochanemu kocisku udziela bill murray, wiec czem predzej zachecam do sciagania/ogladania -------------------- |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
A ja wczoraj dopiero obejrzałam na kompie
Shreka 2 i bardzo,bardzo mi się podobał
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Ja za niecałą godzinę idę na RRRrrr! .
Nie wiem, czy fajne. Wczoraj byłam na Ladykillers. Trochę głupawe, ale
śmieszne. Tom Hanks w roli fałszywego profesorka był po prostu bomba. No i
ta gruba pani, Korniszon i Othar...
![]() -------------------- borufki
|
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Ja właśnie obejrzałam Ghotikę i bardzo mi się podobała, a dzisiaj mam zamiar obejrzeć zgromadzenie mam nadzieję że to fajny film
-------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
film przewidywalny powiedziałbym... no XP
-------------------- ...
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja się za ambitnego kinomana nie uwarzam.
Traktuję kino jako sztukę PLASTYCZNĄ, toteż kino tzw."problemowe"
jeśli nie jest zaopatrzone w dobre zdjęcia, nudzi mnie okrutnie. A
szczególnie europejskie. Problemy w nim poruszane są naprawdę ciekawe, ale
nie w formie obrazu. Nudzi mnie Bergman, nudzi mnie Fellini, nudzi mnie
nawet Hitchock, wyobraźcie sobie. Kubrick już mnie nie nudzi, bo plastyczna
strona jego filmów nie jest w tle "problemowej". A już polskie
kino offowe to jest dla mnie katorga wyczynowa. A ludzie chodzą i lubią. I
Bóg z nimi, widocznie to rozrywka nie dla mnie...
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Katon masz dużo racji. mnie
wszystkie filmy Felliniego nie zachwycają, jednak oglądam je do końca, żeby
być ozeznany z kinem. a co do polskiego kina offowego, to też mnie nudzi.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Napisałem w poprzedni poscie UWAŻAM, przez
RZ, więc ja już lepiej nic nie będę uważał....
|
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm...wczoraj obejrzałam American Pie
3: Wedding<-- mniejsza o to jak sie pisze
![]() edit:Pay to płacić. Ten post był edytowany przez voldius: 29.07.2004 15:11 -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
oj moge sie załozyc, ze 90% ludzi stad nie widziało =) takie zycie. klasyków [i to jeszcze na dodatek czarno-białych!] (prawie) nikt w dzisiejszych czasach nie ogląda. większosci woli cos.. na czasie. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Myślę, że problem leży nie w tym, że
ludzie wolą coś na czasie, ale w tym, że filmy klasyki takie jak np.
Psychoza trudno gdziekolwiek dostać / obejrzeć.
Obejrzałam ten film niedawno z zapartym tchem. Naprawdę super !!!! Szkoda tylko, że takie filmy lecą tak późno - myślałam, że zasnę ok. 23, afilm zaczynał się dopiero o 0.00. Ja wiem, że takie filmy muszą lecieć późno ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
A ja wczoraj oglądałam "Od zmierzchu do
świtu" (From dusk till dawn) z Clooney'em i ogólnie rzecz biorąc
nie podobało mi się .
![]() ![]() -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a ja przeglądam sobie dzisiaj program
telewizyjny na najbliższy tydzień. tzn. tą stronę z niby najlepszymi
filmami. patrzę i stwierdzam ogromną różnorodność:
komedia. komedia. komedia. komedia. komedia. komedia. komediodramat. przygodówka. przygodówka. gdzieś tam chyba jeden thiller i fantastyka. ==' -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
Oj tak... to i tak dobrze... kiedyś leciały
same westerny... umówili się czy co...
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przed chwila.
Az ide do pokoju, bo tytul zapomnialem. MALICE. W czasopismie Viva! bylo to to dodane, a ze ciocia z matka chcialy obejrzec, i cobym przy kompie nie siedzial - obejrzalem z nimi. Obsada dobra. Alec Baldwin. Nicole Kidman. Gwyneth Paltrow lacznie przez okolo poltorej minuty z czego 20 sekund jako trup =) Mozna obejrzec film, ale jesli sie go pozyczy od kogos, ew. prenumeruje ktos Vive. Taki, no ... dobry. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Marionetka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja obejrzałam przedwczoraj film pt."
RRRrrrr!". Był przezabawny. Np. facet wychodzi z zarośli, a przed
nim...... stoi Carfeur! Wchodzi do niego. Jest zupełnie pusty. Ogląda
pralkę (facet jest z czasów kamienia łupanego). Nagle pojawia się sprzedawca
z Carfeura. Zachwala pralkę i....... jaskiniowiec zaczyna wrzeszczeć. Budzi
się. mówi, że miał okropny sen do swojego kolegi i znowu pojawie się ten
facet z Carfeura i pyta się : "Czy już pan się zdecydował?" i
jaskiniowiec znowu się budzi.
Film jest super śmieszny! Polecam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
MisieK |
![]()
|
||||
Razem z Dzieckiem Rosmery i Lsniem to dla mnie najlepsze horrory. No ale tak... ludzie tacy sa... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
moje fanatyczne uwielbienie dla "Lśnienia" jest tu powszechnie znane=) tak, to naprawde wyśmienity film... Kubrick 'zbudował' go przede wszystkim na wzorcowej, niepowtarzalnej atmosfrze... "Dziecko..." to takze arcydzieło.
+ atmosfera + muzyka + fabuła + zdjęcia + zakończenie + film jako całość + po prostu arcydzieło - brak ;D w ogóle ja generalnie bardzo lubie filmy Polańskiego. zgadzam sie z Golden Phoenix'em, ze na starsze filmy nie ma popytu po częsci ze wzgledu na to, ze sa trudnodostępne, ale moge sie załozyc, ze nawet jesli byłby powszechnie dostępne, to i tak oglądaliby je tylko ci zainteresowani. do filmów sprzed poł wieku ma sie chyba z zasady uprzedzenia... wydają sie przestarzałe i ogólnie godne mniejszej uwagi niz te powstające aktualnie. moze do tego dochodzi fakt, ze obecnie lepsze sa np. efekty specjalne itp.? snape'rka - "od zmierzchu do świtu"? to te pierdoły o wampirach? uh, nie podobał mi sie ten film. Potti - dzisiaj [nie pamiętam na którym kanale] jest "Piątek 13". horror. warto obejrzec. w koncu to tez w pewnym sensie klasyk... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 09:10 |