Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miłość
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozostaje tylko modlić się żebyś ty kiedyś
zrozumiał.
-------------------- |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 13.12.2004
20:56) I odszedl sensei,
pozostawiajac zgraje nierozumnych ociemnialych dzieci samym sobie. QUOTE nie zrozumiecie
nigdy Nigdy nie mow nigdy i nie badz taki pewny. =p Tylko glupiec nie wie kiedy zamilczec, a najwiekszy glupiec nie wie kiedy sie wogole nie ozdywac. Ja wogole niepotrzebnie odzywalem sie w tym temacie ![]() -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ach, nie przejmuj sie ;d
Poza tym, coz to by byl za nudny temat gdybys sie nie odezwal. A tak, zapewniliscie mi panowie szczypte intelektualnej rozrywki. Mrrau. -------------------- |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Nigdy się nie zakochałam.
Zauroczenie...nawet nie wiem czy coś tak "dużego" wydarzyło się w
u mnie w serduszku
![]() ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
pffffffffffr. lol.
-------------------- PEQU
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
re up: właśnie takimi postami wybrukowana
jest droga do bana ;]
A jest na tym forum grupa userów lubująca się w takim pisaniu... no nvm Miłość de facto istnieje ;] Gdzieś mam gadanie o enzymach i chormonach a robienie z siebie wielkiego samotnika którego nikt nie rozumie jest dosyćprostym sposobem ucieczki ;] Zresztą przed miłością nie uciekniesz (muahaha...) Te uczucia związane z miłością są imo jakimś tam odbiciem (niedoskonałym rzecz jasna) miłości Boga do ludzi. Taki był ten plan stworzenia :] Owszem można udawać że się jest całkiem anty, że się tego nie potrzebuje - tylko po co? ;] ja nie jestem z tych co biegają po mieście i krzyczą że życie jest piękne, bo akurat nie jest, no ale miłość jest w moim odczuciu czymś doskonalszym bo nie wytworzonym przed ludzi, jest po prostu darem :} "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
PEQU |
![]()
|
QUOTE(Pawelord2 @ 25.12.2004
01:49) re up: właśnie takimi
postami wybrukowana jest droga do bana ;] A jest na tym forum grupa userów lubująca się w takim pisaniu... no nvm Nie lubie jak mi sie grozi. QUOTE(Pawelord2 @ 25.12.2004 01:49) Miłość de facto istnieje ;] Gdzieś mam gadanie o enzymach i chormonach a robienie z siebie wielkiego samotnika którego nikt nie rozumie jest dosyćprostym sposobem ucieczki ;] Zresztą przed miłością nie uciekniesz (muahaha...) Hormonach. Jak juz, a enzymy z miloscia nie maja nic wspolnego. Jesli nie wiesz co dane pojecie znaczy nie uzywaj go. Ja z siebie nie robie samotnika, wcale nie jestem szczesliwy z moja samotnoscia, ale nie mam wyboru. Zabawil bym sie tutaj w drobne prowanie ale nie chce wywolac burzy bo pewnie polowa forum poczula by sie conajmniej obrazona. Pozatym nie uciekam przed niczym i milosc mnie nie dopadnie, moge Cie zapewnic. Zreszta tak czy siak to jest zupelnie bez znaczenia. QUOTE(Pawelord2 @ 25.12.2004 01:49) Te uczucia związane z miłością są imo
jakimś tam odbiciem (niedoskonałym rzecz jasna) miłości Boga do ludzi. Taki
był ten plan stworzenia :] Sory, rozmawiales z Bogiem azby stawiac takie pewniki? Istoty Boskiej "milosci" do ludzi raczej nie mozna pedstawic w kategoriach rozumowo ludzkich. Zacytuje tu Sapkowskiego. "to tak jakby burak probowal dochodzic przyczyn swojego istnienia, wynik przemyslen nazywal by odwiecznym konfliktem bulwy i naci, a deszcz uznal za nieodgadniona Moc sprwacza". QUOTE(Pawelord2 @ 25.12.2004 01:49) Owszem można udawać że się jest
całkiem anty, że się tego nie potrzebuje - tylko po co? ;] ja nie jestem z
tych co biegają po mieście i krzyczą że życie jest piękne, bo akurat nie
jest, no ale miłość jest w moim odczuciu czymś doskonalszym bo nie
wytworzonym przed ludzi, jest po prostu darem :} "...P..." Ciagle zakladasz ze ktos udaje. Czy to ignorancja czy glupota? Uswiadom sobie, ze nie wszyscy sa tacy jak Ty i nie musza w ten sam sposob czuc/rozumiec. Nikt niczego nie udaje, zrozum to. Mam swoje powody, aby nienawidziec milosci i jej unikac i zadnego interesu nie mam w jak to okresliles "udawaniu" - ani nie czuje sie z tym lepiej, ani pewniej, poprostu robie to co musze. Hm, bym powiedzial czego wedlug mnie milosc jest darem, ale znowu, ktorys mod przekonany o tym, ze umiejac obsluzyc IE jest hax00rem da mi ostrzezenie, ze brzydkich slow uzywam. -------------------- PEQU
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
gee z tymi enzymami tak napisałem tylko ;]
zapewniam że człowiek z biol-chemu wie co to są enzymy...nvm
Nie groziłem ;] nie jestem zadnym modem/adminem na tym forum, ale na tych na których takowa władza mi jest dana userów piszących "aha, ok" albo właśnie "pfffr, lol" sie bauje ew daje specjalne rangi ;] Zabaw sie w po porownanie bo to co teraz rozbisz to dzialanie w stylu - powiedzialbym wam kawal, ale lepiej nie ;] i wszyscy chcą się dowiedziec co to za kawał ;] ciężko mnie obrazić więc bring it on ;] Czy gadałem z Bogiem? no niestety nie, ale ja w Boga wierzę ;] Ty z konsekwencją odrzucasz wszystko co od Boga widząc w tym tylko ludzką nieudolność więc jak sam napisałeś "nie zrozumiesz nigdy" ;] Ani ignorancja ani głupota. Wiem że są ludzie tacy i inni, zdaję sobie z tego doskonale sprawę-z tym że w moim rozumowaniu (jak już napisałem zresztą) miłość jest doskonalsza :} O co mi chodzi -> miłość imo jest sama w sobie dobra dla każdego i wszystkiego co istnieje, jest niezmienna i trwała, ale ludzie jako twory dalsze, materialne i z wolną wolą mogą ją rożnie odbierać -> jednak miłóść jako wartość niezmienna nie zmieni się przez to że ktoś będzie nienawidził ;] Czyli -> nienawidzący miłości = nie to że miłóść jest be, tylko że coś jest nie tak z samym człowiekiem ;] tyle "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
PEQU |
![]()
|
Byla odpowiedz, ale stwierdzam ze lepiej
milczec. Poraz kolejny ;]
Ten post był edytowany przez PEQU: 26.12.2004 12:21 -------------------- PEQU
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
QUOTE(PEQU @ 26.12.2004 11:06) geez, faacet. ja bym na twoim miejscu nie poprawiała innych z hormonami, skoro "po raz" piszesz razem... ale dobra, bez czepiania się. tylko tak chciałam zaznaczyć, że kto mieczem wojuje od miecza ginie. -------------------- borufki
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ty zusiu wiesz chyba o tym najlepiej :)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
yup, Myśko.
I dlatego przestrzegam innych. ot co -------------------- borufki
|
Psia Gwiazda |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
pytacie, czy kiedys kochalam kogos tak
bardzo bardzo... no jasne, ze tak.. siebie =P. pozatym gdzies wyzej ktos
napisal, ze kochamy tych, ktorzy sa czescia nas (przepraszam, bakterie tez
sa czescia mnie, a jakos ich nie kocham
![]() -------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez ![]() ![]() ![]() ![]() TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam kocham moja naturalna flore
bakteryjna.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja swojej sie pozbywam. Jak tak dalej
pojdzie to niedlugo na kibelku skoncze.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Omen, nie rób burdelu.
|
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
Ej! bez bakteri zyczie bylo by
gorsze!!!
![]() one maja czasami dosc pozyteczne funkcje A tak wogle to raczej chodzilo o Miłość(orginalnie bylo przyjazn) to jedna dusza w dwoch ciałach -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 28.12.2004
22:41) Ja tylko kontynuowalem temat o florze bakteryjnej. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Psia Gwiazda |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
QUOTE(Ciaptak @ 28.12.2004
22:06) czy to z ta przyjaznia jest aluzja do poprzednich postow, gdzie ludzie pisali, ze kochaja swoich przyjaciol? ja tam wierze w milosc do przyjaciela/ przyjaciolki; a to ze wzgledu na rozne rodzaje "milosci" -------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez ![]() ![]() ![]() ![]() TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
Eva |
![]()
|
Nic mnie tak nie wkur.wia jak
'milosc'.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
mnie od jakiegos czasu też.
:* |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mnie wkurza jak ktoś mówi, że chodzi z
kimś przez internet - do **** i wogóle dziecinne.
Wogóle uważam, że chodzi się z kimś dopiero jak planuje się własne mieszkanie i ślub a to co robią ludzie w powiedzmy moim wieku to jest zwyczajne randkowanie i tyle. Szkoda, że nie ma jakiegoś łagodniejszego określenia na "chodzenie" bo wtedy takiego bym użył opisując dziecinne chodzenie za rączke tylko żeby sie pochwalić ![]() -------------------- ..
![]() |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE Wogóle uważam, że chodzi się z kimś
dopiero jak planuje się własne mieszkanie i ślub a to co robią ludzie w
powiedzmy moim wieku to jest zwyczajne randkowanie i tyle. Szkoda, że nie ma
jakiegoś łagodniejszego określenia na "chodzenie" bo wtedy takiego
bym użył opisując dziecinne chodzenie za rączke tylko żeby sie
pochwalić Ahaaa... no stary a co jezeli ktos w twoim wieku bedzi planowac wlasne mieszkanie i slub tyle ze z wyprzedzeniem o pare lat to tez bedzie mogl juz 'chodzic' z jakas druga osoba? Kufa jak mi sie nie podoba stwierdzenie 'chodzic z kims'. Chodzic to ja sobie moego po lesie, po domu, do szkoly ale zeby przebywanie z druga osoba nazywac chodzeniem? Dizzus.... ide sobie pochodzic po mieszkaniu -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
QUOTE Wogóle uważam, że chodzi się z kimś
dopiero jak planuje się własne mieszkanie i
ślub. XD Nie. Na tym etapie to się głównie uprawia seks i kombinuje, co tu zrobić by rodzice przestali cię traktować jak małego berbecia. Ale faktycznie przyznaję rację, że słowo jest raczej niefortunne;]. Bo przeważnie to się chodzi i chodzi, a i tak nigdzie nie zajdzie. I kto w tym sens jakikolwiek widzi? |
Pawelord2 |
![]()
|
Ehh no tak sie przyjelo ;] bedziecie teraz
rewolucje wprowadzać ;p
Wszyscy wiedzą o co chodzi przeciez ;] Ale de facto ja mając te 17 lat kiedy akurat spotkam "jedyną" to raczej nie będę z nią niczego zaczynał tylko po to żeby sie znajomym pokazac ;] I wogole święcie przekonany jestem że nie trzeba od razu żeniaczki (chociaz ja jestem z tych tradycyjnych co rodzine bardzo chetnie zaloza ;]) jako dowodu miłości :] I święcie przekonany jestem że jak już się zakocham to za każdym razem to jest prawdziwa miłość ;] a że się rozpada - damn, tak już musi być, w końcu znajdę taką z którą dożyję sędziwej czterdzistki ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:29 |