Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miłość
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Twoja mentalnosc ksztaltuje twoje otoczenie i ty sam
-------------------- |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
wlasnie.
otoczenie zwlaszcza te najblizsze [czyli rodzina] ma wplyw na charakter szczegolnie w pierwszych latach zycia czlowieka. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dopasowujesz sie do otoczenia. Kiedy
zmieniasz je zmieniasz sie i ty sam. Rodzice nie maja wplywu na to jaki
bedziesz gdy ich nie bedzie przy tobie.
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no i tu musze sie zgodzic z voldem. de Mello de Mellem, ale nie popadajmy w skrajnosci. zreszta nie widzisz, ze zaprzeczasz sama sobie?
QUOTE Twoja mentalnosc ksztaltuje twoje otoczenie i ty sam a za chwile QUOTE Dopasowujesz sie do otoczenia. Kiedy zmieniasz je zmieniasz sie i ty sam. Rodzice nie maja wplywu na to jaki bedziesz gdy ich nie bedzie przy tobie. rodzice tez sa tym otoczeniem, to chyba oczywiste? |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
Rodzice maja przewaznie duzy wplyw na swoje dziecko. To wlasnie w pierwszych latach zycia ksztaltuje sie charakter i osobowosc, a pozniej juz wpajane sa jakies wartosci. ale duzy wplyw na ideologie mlodego czlowieka (juz nie dziecka) maja obrane przez niego autorytety.
|
Pottermenka |
![]()
|
Neonai - watpie zeby to sie ze soba gryzlo. Dokladnie tak sadze.
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od miłości blisko do nienawiści.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
^ glownie poprzez zazdrosc
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
miłość jest za skomplikowana i wielowarstwowa, żeby ktoś ją rozgryzł.
i w jej płaszczyźnie trzeba rozpatrywać nienawiść, pożądanie, zazdrość etc. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Witcher |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 22.06.2005 ![]() |
wlasni chodzi o to aby kochac kogos takiego jakim jest.Nie jest to glupie haselko z amerykanskich filmidel. to co w srodku jest wazniejsze
|
Pottermenka |
![]()
|
Eee tam.
Ten post był edytowany przez Pottermenka: 22.06.2005 12:33 -------------------- |
Madleen Jill Kay Whitecolumbelux |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: z daleka... ![]() |
Ja...może i kochałam. Ale czy można to było nazwać już miłością. W sumie mam dopiero 14 lat i jeszcze trochę czasu. Może więc jeszcze nie przyszedł na to czas. Ale miło się wspomina tamte chwile, gdy stałam na tekturowym ołtarzu w sukience zrobionej z prześcieradła trzymając w ręku zerwane przez niego kwiatki i mówiąc nieśmiało TAK. Eff...jak to już było dawno. A potem spacerki po górach, patrzenie sobie w oczy i kompletny brak słów. Czy to była miłość? Wątpie. Raczej chwilowe zauroczenie. Chciaż fajnie by było znowu go spotkać, dostać bukiet polnych kwiatów i popatrzeć sobie w oczy. Tak zwyczajnie. Jak starzy znajomi.
-------------------- I czegoś tu chyba nie rozumiem. Ucze się, a niewiele umiem. Kiedyś mówili: Śmiej się, teraz każą mi płakać. Wczoraj skrzydła ucieli, dzisiaj każą mi latać...
|
Pottermenka |
![]()
|
Powialo sentymentem - wychodze.
-------------------- |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taa ja też pamiętam to pierwsze spotkanie, gdy jej pierwszą opinią o mnie było to, że ludzie pochodzą od małp, a ja jestem tego najlepszym dowodem
![]() Tak to bywa, cierpienia bolą ale z czasem przeradzają się w piękne wspomnienia ... ahhh.. aż mi się łezka w oku zakręciła ... -------------------- ..
![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Puszczyk @ 04.07.2005 21:10) Taa ja też pamiętam to pierwsze spotkanie, gdy jej pierwszą opinią o mnie było to, że ludzie pochodzą od małp, a ja jestem tego najlepszym dowodem :P Tak to bywa, cierpienia bolą ale z czasem przeradzają się w piękne wspomnienia ... ahhh.. aż mi się łezka w oku zakręciła ... Wiesz? Czytajac wiekszosc twoich postow zgadzam sie z nia, musiala to byc calkiem madra dziewczyna. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki za komplement, ja również życzę ci wszystkiego najlepszego:)
-------------------- ..
![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
"cierpienia bolą " mnie troche rozjebało ;]
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Witcher @ 22.06.2005 11:37) wlasni chodzi o to aby kochac kogos takiego jakim jest.Nie jest to glupie haselko z amerykanskich filmidel. to co w srodku jest wazniejsze W srodku sa flaki. <przepraszam, nie moglam sie powstrzymac XD> -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ktoś powiedział,że miłość wymyślono po to,żeby usprawiedliwić pożądanie.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
to źle powiedział, ot co ;]
(coraz krótsze posty... ;]) "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
dobrze powiedział.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Pawelord2 |
![]()
|
źle ;] (coraz krótsze...)
ale nie ma, argument ;p Ja na ten przykład codzinnie widuję conajmniej kilka uroczych dziewoi, gdzieś wyzej juz o tym pisałem nawet ;] ładne kształty, ładna twarz, fajnie popatrzeć ale i tak ;] mam swoja ukochaną i kiedy mam okazje z nia być nie zaciągam jej do łóżka na cały tydzień ;] Po prostu sam fakt bycia z tą osobą mnie już zadowala i pokrzepia ;] Sprawa głębsza, wgłębiać mi sie nie chce bom znudzony już, powiem tylkoże wszystko zależy od tego jak sie zapatrujemy na innych ludzi ;] jeżeli widzimy głównie zwierzyne do upolowania to wtedy, cóż, miłości nie uswiadczy ;] "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 06.07.2005 13:08 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kapiszka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 06.07.2005 ![]() |
ja z pewnym chlopakiem najpierw tylko czytalam ksiazki odrabialam zadania i temu podobne pierdoly. Wiem ze to byla pawdziwa milosc... skad? po zakonczeniu studiow wzielismy slub. I jestesmy ze soba juz 4 lata.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pranie cudzych skarpetek tez moze dac szczescie ;]
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |