Zycie seksualne nastolatków^^, Walić to, wklejam to tutaj XD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zycie seksualne nastolatków^^, Walić to, wklejam to tutaj XD
Zusia =) |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Pierdliszewo? No nazwa jest szpoko kefirek! Ale Kraków dolny to tak głupio. No to rusze tyłek kiedyś! -------------------- borufki
|
||
Black_omen |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
dobra trzymam za slowo dobra tam dolne mozna skeslic bo to bedzie brzmialo juz na nazwe dwroca andergrandowego ![]() -------------------- ![]() |
||||
Sayaka |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Wrr Ja sie wsciekne KONGRES!!!!! Nie jakies Augustowo.... Mowilam O Nie Poruszaniu Przy Mnie Tego Tematu;) Ja jestem zapracowaną 15 latką (prawie;]), ktora musi się uczyc!! Poza tym moje 4 litery nie zmieszczo sie w zadnym pociogu! Oj ja Cie kiedys trzasne słonceXP |
||
Black_omen |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Olsztyn :] ![]() |
Jak nie bede w Augustowie to bede na
kongresie jeszcze nic nie jest pewne ale nie chce Ci robidz nadzieji Slonce
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Jaka mala:P
Jestem bardzo duza krystian musial zle patrzec;) I nie bucie swojego meza tylko bije wrr A poza tym wrr zawsze jest na mniee Ja sie nie wykrecam, tylko moi rodzice! Gdybym ich nie miala juz bym dawno byla w Olsztynie w ktorychs z weekendów, bo jakbym miala na Ciebie w poznaniu czekac, to bysmy sie spotkali w celu poznania ze sobo swoich wnuczkow;) |
Black_omen |
![]()
|
A ja myslalem ze dopiero bysmy sie poznali
w zyciu pozagrobowym ej to i tak niezle ;-) Dobra to ja tam licze na to ze
przekonasz starych ze nalezy Ciebie wyslac do Olsztyna ;P ja mam zle
wytrenowanych rodzicow (gorzej niz Zefciu chyba) wiec nie masz co na mnie
narazie liczyc
![]() -------------------- ![]() |
Sayaka |
![]()
|
Zefciu ma az tak zle? Eh tam, tez bym sie
przypieprzala do dziecka ktore nic nie robi tylko w Go gra;]
|
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
*przyyyyytuuul*
Będzie dobrze *głask głask po główce XD* -------------------- Poszła, aha! ;D
|
Black_omen |
![]()
|
||
Ja tam z nim gadalem an ten temat wspolczuje mu i boje sie ze bede mial podobna sytuaje w domu ![]() Anag >>> hehe life is brutal ;pn nie martw sie 3 dni to nic szybko zleci ;-) -------------------- ![]() |
||
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Taaa Mycha - jesteśmy jednym ciałem ;D Ucieszy sie? Jeee XD ale narazie go nie ma może sie sploszyl XD (pierwszy raz nie napisalas Neo O_o) Ten post był edytowany przez Neonai: 22.02.2004 11:45 |
||
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Osz kurna! czas to naprawić!
Na takiego NEO jak ty to się rzuci napewno, zobaczysz=PP edit: ja bym tam jeszcze dodała bransoletke 'szybki numerek' =P -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
a ja wpadlem na pomysl
![]() zaraz Wam pozdzieram te bransoletki z podpisow ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ekhem, to nie jest dobry pomysł ^^"
|
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
gee stary, chyba nie wiesz ile będziesz miał roboty ;P |
||
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ale jakie profity
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja bym się jednak jeszcze zastanowił ;]
|
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Tak z ciekawości... Chłopcom teeeż? ![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Neonai |
![]()
|
dementi sie tak zgrywa, a tak naprawde
zaraz sam sobie wklei bransolety
![]() |
dementorek |
![]()
|
widze, ze tylko Mycha zaczaila co chcialem
powiedziec
|
Neonai |
![]()
|
uhm..no dobra, kazdy sie moze pomylic ;P
niejasna wypowiedz, biorac pod uwage to ze jestes adminem ;PP
|
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
jestem za wszystkim co czarne
![]() czerń jest warunkiem istnienia bieli^^ -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
neonai: a co ma admin do tego? powinnas
juz wiedziec, ze jak cos mi nie pasuje, to dzialam, a nie gadam
|
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
hehe, Dementorq, jesteś pewnien tego
wydzierania bransoletek?
no... tak się pytam^^ -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
nie, bo w sumie za znaczna czesc tych
bransoletek umowilbym sie z prokuratorem
|
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja to bym wszytskie na ręę pozakładał
![]() Ale gdybym musiął wybrać jedną to ... czarny ![]() Ale po co od razu prokurator ![]() Ale zaraz... to wygląda tak,że ten kto Ci to zerwie, będzie musiał z Tobą zrobić to, co ta bransoletka oznacza ![]() Tylko co to jest COITAL ??
mi się podba róg jednorożca ![]() ![]() Dla odpowiedzialnych i pełnoletnich ![]() Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 23.02.2004 11:06 -------------------- ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |