HPiZF, podsumowanko :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
HPiZF, podsumowanko :D
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A skąd wiesz ze nie dostała, tylko co ją
[Narc] obchodził jhakis stary zniszczony dom...
A bella to wiadomo. -------------------- ...
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Wiesz... mogliby go spieniężyć... to w końcy
spory dom.... albo mogliby zrobić z niego kwaterę Śmierciożerców...
-------------------- ![]() |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mają duzo pieniędzy pozatym kto chciałby
kupic dom ze zwihrowana matką Syriusza i zbzikowanym starym
skrzatem
zbyt oczywiste zakon by sie tego szybko domyslił -------------------- ...
|
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
To czemu nie było vice versa??
kubik |
![]()
|
co wice-versa???
że niby dlaczego zakon obrał sobie za kwatere Grimmuald place? -------------------- ...
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Dlaczego się śmierciożercy nie domyśłili....
na tej samej zasadzie... nie??
kubik |
![]()
|
poniewaz wszyscy o tym domu zapomnieli [bo
chcieli zapomnieć] a pozatym wyobrażasz sobie:
Bella: Mówie wam Zakon ma kwatere w moim domu!!! Luciusz: Pod naszym nosem??? Nie doceniasz Dumbledora Bella. Oczywiście istnieje jeszcze zaklęcie fidolusa... -------------------- ...
|
Hermioncia13 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: Z niestąd:P Płeć: Kobieta ![]() |
Tak ogólnie to książka była supper . Ale
wnkając w szczegóły to bardzo śmierć Syriusza to tragedia
.....................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Hermiona z Krakowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: gród króla Kraka =P ![]() |
Harry Potter & Zakon feniksa
=> zdecydowanie najlepsza czesc sagi o Hp. Czemu?? Bo jest najpowazniejsza, najrealniejsza, najsmutniejsza, najdluzsza i najciekjawsza. Jest b. urozmaicona, tzn.: tamte tomy byly tylko o Hp i jego czasach... No moze w II tomie wazni byli jeszcze Huncwoci. http://forum.freeware.info.pl/gry/pokemon.html A V tom jest poswiecony przede wszystkim przeszlosci, ale takze przyzlosci. HP i jego problemy jush nie sa najwazniejsze i to mi sie podoba.. Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:07 -------------------- "Wymagajcie od siebie, chocby inni nie wymagali" Jan Pawel II ['] ['] [']
~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Hermioncia13 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: Z niestąd:P Płeć: Kobieta ![]() |
Tak....Zakon Feniksa jest to najlepszy tom z Harry'ego Pottera ( jak narazie). Ale J.K Rowling mogła wg mnie uśmiercić kogoś innego.......Jak tak mozna biednego Syriusza
![]() -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mi się bardziej przy pierwszym czytaniu podobał Więznień Azkabanu. ale Zakon też jest świety
![]() -------------------- |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Wielu osobą nie podba sie 4 część HPCO
ale mi (chyba) podobała sie najbardziej. W V części skzoda że zabili
Syriusza bo przecież niewiele zaznał szczęścia (no mozę tlyko w Hogwarcie bo
potem Azkaban, ukrywanie sie itd.)
Według mnie 5 część jest na drugim miejscu (zaraz po 4 częsci) |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Z archiwum wspomnień....
Czwartą część odcierpiałam najbatrdziej ze wszystkich. Pierwszy raz czytałam ją na plazy w wakacje. Powiedziałam bratu że przeczytam trochę i ide do wody. ... Jak otworzyłam książkę to nie zamknęłam jej aż do wieczora. I naprawde miałam wypieki... Na plecach. Żywa czerwien... Bolało ponad tydzień... I musiałam spać na brzuchu... Ale za to jaka opalenizna potem ![]() Koniec wspomnień. -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wg mnie to ksiązke jest zaje...fajna
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Bardzo mi się podobała piąta część. jednak bardzo zmartwiłam się tym, że syriusz zginął. Bardzo go polubiłam jako postać książkową.
![]() |
Bellatrix Black |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 06.10.2005 ![]() |
Mi sie najbardziej podobała koncowka HPiZF bo w srodku byla za bardzo rozwlekla. Radocha taka ze Syriusz nie zyje i do tego ze go zabila moja uulubiona Bella byla suuper. Podskaczylam se z radochy:P!!
-------------------- 'The Dark Lord will rise again! Throw us into Azkaban, we will wait! He wil rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tired to find him!'
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |