mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
mundurek
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
MisieK - śmieszne argumenty.
Wierz mi, że nikt nie musi sobie kupować mundurka 4 razy na rok, ba, często kupuje jeden na dwa lata, kiedy nie stać go na nowy. Wystarczy mieć podłożone rękawy i problem z głowy. Inna sprawa, jak ci bary nagle urosną, ale to raczej sytuacja kryzysowa. Polska wolny kraj? To co, mam łamać prawo, bo taki mam, dajmy na to, kaprys? I wcale nie wyolbrzymiam, bo to na tym samym m/w polega. Noszenie mundurków jest wymagane przez dyrekcje szkoły, bo zależy jej na wprowadzeniu pewiego rodzaju kultury. Inaczej wygląda szkoła, w której uczniowie chodzą ubrani w odzież szkolną, czują szacunek do nauczycieli i jako tako posiadają kulturę osobistą, od zupełnej samowolki i nieprzestrzegania regulaminu. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Vampi
![]() ![]() Z kąd masz tą piosenkę u Ciebie w podpisie?? Bo taką piosenke śpiewa mój zespół ![]() ![]() Ten post był edytowany przez mroffka: 29.03.2004 18:54 -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Mysz -> ale w ostatnim zdaniu
wyolbrzymiłaś. przecież noszenie mundurka nie musi znaczyć, że ktoś posiada
kulturę osobistą na odpowiednim poziomie i ma szacunek do nauczycieli. nie
jest to żadnym wyznacznikiem inteligencji uczniów, po prostu przyjmują oni z
góry taką zasadę i już.
a do tradycji. jasne, świetnie jest pewnie napisać w ulotce reklamującej szkołę, że nie tylko ma wysoki poziom nauczania, miłą atmosferę, indywidualne podejście do każdego ucznia oraz tym podobne bzdury, ale także ludzie, którzy do niej uczęszczają są zdyscyplinowani, noszą mundurki i pielęgnują zwyczaje. jednak moim zdaniem nie warto. tego chyba po jakimś czasie nie da się nie mieć dosyć. a może to wywołać odwrotny skutek -> zdyscyplinowani uczniowie będą poddenerwowani nakazem dotyczącym ich ubioru więc zaczną się buntować :] -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Potti - Nie musi, aczkolwiek strój
świadczy o naszym stosunku do miejsca, w ktorym się znajdujemy. Niestety
inaczej spogląda się na człowieka, który jest elegancko ubrany, a inaczej na
takiego w powycieranych ciuchach;) Chodzi mi głównie o osoby postronne,
które przyglądają się społeczności uczniowskiej, dajmy na to, ze strony
przechodniów. Mi samej miło patrzy się na uczniów liceum noszących gustowne
garniturki=)
Jednakże myślę, że nie powinno się wprowadzac mundurków w gimnazjum. Mimo wszystko różni się ono poziomem od liceum i uczniowie inaczej do tego podchodzą w szkoła średnich. Tak mi się wydaje. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Mysza -> strój raczej świadczy o
stosunku do danego miejsca osób, które ustalają jego wygląd :] i może
naprawdę są ludzie patrzący z boku żyjący w przekonaniu, że mundurki
świadczą o poukładaniu itp. i może naprawdę są ludzie, którzy lubią patrzeć
na takie coś z zewnątrz.
ale to muszą być męczarnie. mam pytanie do Alexy; czy Eden lubi chodzić w mundurku? -------------------- voir clair dans le ravissement
|
vampirka |
![]()
|
||
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
aaaa! ale super :D ja jestem z kwidyznskiego choru gospel HARFA... ale super ja kocham gospel =D i dlatego mam ta piosenke ofcoz bo ja uwielbiam ((; -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myśka, ja wychodze z założenia, że bede sie
ubierał w co mi się podoba, nawet jak na Rele przyjde w koszulce Metallicy z
"Kill'em all" gdzie z tyłu mam cos ala szatan nikt mi tego nie
zabroni, ale to juz moje zdanie i taką mam naturę...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
Nadya ma, czego chciała=P
Prawdziwie buntownicza natura następnego tru metala;P -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie następnego Metala tylko człowieka, a ja
mam takie coś że nikt mi nie wmówi co mam robic ... a pozatym czyżby Metal
nie był czlowiekiem wg. ciebie?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
A gdzie to napisałam? ;-)
Z tym metalem to taka mała aluzja, naprawdę nie bierz tego do siebie:> chyba troche schodzimy z tematu -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
No mam nadzieje... ale mundurki tak... hm...
Poza wszystkim nie nawidze gajerków bo są niewygodne...
mroffka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
HEH! Ale fajnie ![]() ![]() ![]() -------------------- Członkini KLL
||
Meave |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.07.2003 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta ![]() |
W nieodpowiednich rękach cyrkiel może się okazać baaardzo niebezpiecznym narzędziem. Moi koledzy już się zdrzyli o tym przekonać ![]() -------------------- "Nazwanym i bezimiennym, pamiętanym i zapomnianym - wszystkim udała się ta sama sztuczka, niezależnie od tego czy zmarli natychmiast czy minutę czy godzinę póżniej. Hokus-pokus: z żywej istoty w nieboszczyka. Najszybsza przemiana na świecie."
/Robert McLiam Wilson, "Ulica Marzycieli"/ Champagne for my real friends, and real pain for my sham friends! |
||
vampirka |
![]()
|
||||
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie no tacy ucywilizowani niestety jeszcze nie jestesmy.. ;p wiesz nasz chor ma tak max 40 osob gdzies chyba.. ale bylam kiedys na waszej stronie (((: i jest swietna.. wiesz co? cjhyba spotkamy sie w Osieku bo przypuszczam ze jedziecie tez =)) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
||||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
NIEGDY-W-ŻYCIU-NIE-POSZŁABYM-DO-SZKOŁY-GDZIE-TRZEBA-NOSIĆ-MUNDUREK.
u ważam to za skrajnie głupie i zupełnie niepotrzebne. -------------------- dupa.
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Sumiko, bo to jest głupie. Chyba, że taki
mundurek jak ma Eden... taki to bym chciała bardzo! XD
A nie takie jak w mojej podstawówie- czerwona marynarka, biała koszula, krawacik, spódnica i białe rajtasy/spodnie... błe... -------------------- borufki
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
czemu nie, faceci w białych spodniach są
zabawni =DDDD
-------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
eh... a najlepiej jak jesteśmy ubrani na
różowo... eh... wy nie znacie tego bólu, gdy cos przełykasz a tu ci
zacisnięty krawat przeszkadza, idziesz, buty super płaskei i super
niewygodne, gajer cie uwiera, koszula drapie... masakra...
mroffka |
![]()
|
||
Jedziemy ![]() ![]() U nas w Gospelu jest chyba ze 100 osób ![]() -------------------- Członkini KLL
||
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
A idźcie ludzie z mundurkami. Nie
założyłabym krótkiej spódnicy za rzadne skarby. Poza tym, niby ma być
jednolicie. A przecież zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał być
oridżinal i nie będzie nosił mundurka bądź przerobi go.
|
Syriiuszka |
![]()
|
||
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
nie znamy, ale za to całkiem przyjemnie jest popatrzeć jak wy się męczycie XD -------------------- ![]() yeah. |
||
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, Mrooffka, Vampirka - a jedziecie
na miezynarodowy konkurs chórów w Słowacji gdzieś w czerwcu? Miło by było
Was spotkać
![]() A do tematu. U nas nie ma zakazu noszenia czerwonych ubrań. To absurd. Cyrkle? Nosimy. Markery? Jak najbardziej. I w dodatku wąchamy XD. Ten post był edytowany przez Luthien: 01.04.2004 11:13 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
||
Eh... i tak si ciesze, że jestem człowiekiem a nie marnym żebrem ludzkości... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam nadzieję, że to tylko niezbyt udany
żart.
![]() "Uważać, że kobiety są gorsze, to zapominać, że zostały stworzone na podobieństwo mężczyżn..." BTW> Sorki, że tak offtopowo. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Syriiuszka |
![]()
|
Heheh, nie to po prostu szowistyczna
wymiana zdań z obu stron nie za bardzo poważna ^^
-------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:08 |