Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
A gdzieś na końcu "Labirytnu..."
tego przypadkiem nie ma?
Jak bziumować to tylko z Usagi....lalalala, gdzie landrynki z tamtych lat...szalalala nuteeelllaaa... ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
ano, tylko Usy brakuje, wtedy bziumowanko
na całego by było ;]
-------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
A może ktoś sprowadzi maniakalnego
popieracza, miłośnika jaboli- cmzoola.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ktory zreszta swego czasu uznawany byl za
mojego partnera.
Ocieka lukrem, ale ktoz lukru nie lubi? A jesli nawet to mamy w magazynie polewe czekoladowa. -------------------- |
Bitter |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
Maurycy moj drogi, ja zmieniam ksywy srednio co kilka dni, nie radze sie przezwyczajac ;p ;* Yhyhy a na Bitter zmienilam pewna osoba ktora sie bodajze Sunniva z hjh zwala mnie do tego swoim chamstwem zmusila :/
na tych z yyy zanthia, visala, cynthia, siris(bleeee) i hazel [: -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
||||
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lilly - ja i kompleksy ZAWSZE =P mógłbym
startować w konkursie na największy kompleks spokojnie.
Bitter [suits to succub ale mniejsza o to ; D jak ktos słucha kredek to może skojarzy tą płytę XDD ] neee..... a to ja tam jestem na siakimś zdjęciu? Wow, zonk, nie wiedzialem. W każdym razie Sirii nie trzyma go na wierzchu, jak u niej byłem to szukałem go wzrokiem. Ej a tak w ogóle to gdzie Ty mieszkasz? Ej i mam nadzieję, że numeru GG nie zmieniłaś? -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
SSWk |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
i za mojego ojca =D , który szkoda, że już na tym forum nie jest ![]() Ten post był edytowany przez SSWk: 14.05.2004 13:22 -------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
||
mroffka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
a Ty za moja mame pamietasz ![]() A Cmzool za tatusia ![]() ![]() -------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ej no, nie mówcie o Cmzoolu jakby odszedł
z netu, albo w ogóle umarł. można go spokojnie od czasu do czasu na gg
złapać.
(aż trudno uwierzyć, że niby 'wielkie przyjaźnie' urywają się tylko przez opuszczenie forum. wstydźcie się ;>) a Myszy to trudno nie lubić ;D -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilly |
![]()
|
||
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Nie no, nie spodziewałabym się absolutnie ... Ale i tak bym wygrała ten konkurs ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a nie bo ja =P chcesz sie kłócić kto ma
większe i głupsze kompleksy? chcesz?!
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Ellie |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
A wiesz, że ja mam niektóre części TSFF na kompie? Kiedyś ściągnęłam sobie, żeby przeczytać i jakoś zostało w dokumentach, zapomniałam chyba usunąć. A tu masz linka: TSFF -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Lill, Emp -> wiecie co mi
przypominacie? (wiem, że to na zupełnie innych zasadach i jeszcze bardziej
luźno ;P- ale mimo wszystko) jak Triad z Girlcią założyły się o 10 gr, która
jest brzydsza. dla nieznających historii-> miały to rozstrzygnąć poprzez
wzajemne obejrzenie swoich zdjęć, ale kiedy już to zrobiły, żadna nie
chciała ustąpić. w końcu poszły na kompromis... dałaś im w końcu te pięć
groszy, Lilly? (;
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Bitter |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
mieszkam troche kilometrów od lublina, w wiosce puławy zwanej - jak widzisz krecacych sie po ulicach ciciów w duzych ilosciach i farbowaną brutetę w za duzych ciuszkach to JA! [: a gg to 4875315 - odezwij sie prosze ;p -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
||
Empire |
![]()
|
no to sie odezwałem. A tera naprawdę idę
jush spać
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ej zajebiście, że tak długo przetrwało to
forum i cała społeczność. fenks for al, no i dla tych co mnie chwalą
:>>>
|
Lilly |
![]()
|
||
![]() O kurcze ... ten tegos ... Poczta była nieczynna! ^^' Emp> i tak ja mam większe =P Nie masz ze mną szans =P -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
||
Empire |
![]()
|
chyba śnisz Lilly-san =P
ja mam kompleksy że mam kompleksy nawet! XD -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
No dobra,to o co się zakładacie, kto ma
najwieksze kompleksy? o 20gr?XD
|
Lilly |
![]()
|
A ja mam nawet kompleksy że ty mówisz że
masz kompleksy XP
Nai> 20gr *_* -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Lilly, rozumiem, że stawka jest kusząca XD
Tylko teraz jak sprawdzic, kto jest bardziej zakompleksionY?XP
|
Lilly |
![]()
|
20 gr *_* O matko, ale chciałabym wygrac
*_*
Ech, ja na pewno nie wygram, jak zwykle ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
taaak? a zdażyło Ci się mając lat bodajże
osiem czy dziewięć rzucić się z płaczem na łóżko bo się zobaczyło swoje
odbicie w lustrze? (to jest autentyk!)
|
Neonai |
![]()
|
emp, a moze to wcale nie bylo lustro?
;P
morna, jesli ty sie zaczynasz bawic w kompleksy, to swiat staje na glowie lepiej skonczmy ten durny temat bo wyjdzie ze wszyscy jestesmy kupą zakompleksionych ludkow ;P |
Lilly |
![]()
|
Emp - nie, bo u mnie wszystkie lustra
pękały jak do nich podchodziłam
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:06 |