Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
elva do Gdanska? muahahahaha <tak tak,
psychodeliczny smiech jakby ktos nie wiedzial> czuje hardcore... ;]
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
gdansk? bojcie sie, i tak was
znajde
hahaha (smiech psychopaty) =) -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
no cóż, no comments at all =P
Voldius - przyjedź, nie chcę być jedynym facetem w grupie ^^" ps: właśnie mi przyszedł do głowy powalony w mózg pomysł... khy khy khy... może Hagrid sie doczeka tego co mi zasugerował na privie... buahahahahhaha! <śmiech szaleńca> -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Aviego się zaciągnie =)
Emp, a może się podzielisz tą wspaniałą ideą? ;p -------------------- Jestem jedną z nas. |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no coz.
i tak sie boj emp=) [i nie chodzi mi byunajmneij koniecznie o ta grupe rozszalalych dziewczat =P] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no cóż Emp, z chęcią pojadę wspomóc Cię, w
niecnych czynach ;> poza tym Gdańsk, ładne miasto ;P
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pare dni zawsze znajde Mysiu
=)
/ostatnio nawet empowi gadałam, że można by się grupą do kina wybrać... na rogate ranczo albo coś =P/ Emp, ja też chce! /co by to nie było/ -------------------- dupa.
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi szczerze mówiąc, to ja sie boję
tylko tej grupy rozszalałych dziewcząt, nic innego poza kobietami na tym
świecie mnei nie przeraża =P
Sumi - a czy Ciebie to nie powinno nieinteresować? =P I'm normalnie impressed =P Voldius - o co Ty mnie facet posądzasz?! Przecież ja jestem niewinny jak pierwszy śnieg! Jakie znowu niecne czyny!? ]=P no i last but not the least (to chyba tak sie mówi =P) Myszon - na GG ten temat omówić możemy =P -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie no wiesz, już ta mulikolorowa
branzoletka coś oznacza ;> a o czym Ty myślałeś ? ;]
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
młihihi XD ta bransoletka to chyba troche
przeterminowana XD
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zawsze ktoś ją może jeszcze zdjąć ;P
|
Empire |
![]()
|
ja myślę o legalnym wąchaniu kwiatków na
łące, bieganiu po lesie, zabawie w chowanego, kulturalnym pływaniu w morzu,
graniu w chińczyka...
i zmierzeniu się WKOŃCU z Sumi-senpai =P No tak, jakby nie patrzeć to ona tutaj jest senpai... no cóż =P a o czym mogłaby myśleć tak niewinna istota jak ja? =D a pozatym co chcesz od mojej bransoletki... tęczowa... bóg też takie robi, tyle że na niebie i co, jakoś nikt mu nie wżuca od perwersów ![]() -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
czy ja napisałem, że jesteś perwersem ?
;> ja tam nie widzę nic takiego. niecne czyny, to mogą być, na przykład
polanie koleżanką wodą. albo rzucenie w nią mleczem. ot co. a Ty odrazu
jakieś coś, że ja Cię od zboków ;P
|
Empire |
![]()
|
buhehe, kwiatkiem nie można dziewczynek
bić, nie mówił Ci nikt tego? Doniczką trzeba! =D
btw: wiesz, że pierwszy raz przed chwilą zobacyzłem animację w Twoim avku? wcześniej mi sie nigdy nie załadowała... w ogóle mam schizy, ale jak patrzę na tego ava, to widzę cały czas takiego GF'a z Final Fantasy VIII - Cactuara... ale on był zielony i miał igły! No cóż ^^" -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sumiko |
![]()
|
||
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jezu emp... to Ty też byłeś na tej imprezie o_O a po za tym... właśnie jestem senpai, dobrze, że sobie w końcu przypomniałeś =) -------------------- dupa.
|
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no to może i donieczką. a co do btw [;P] to
w ogóle to jest utop i jest zrobiony w gifie i w ogóle fajny jest. a w FF
nie grałem, wieć nie wiem ;P a w chinczyka też można grać ;>
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
voldius, nie powiem dzieki komu on jest
animowany ;P
doniczkami sie w dziewczynki nie rzuca. ani kwiatkami. mozna im dawac kwiatki ;P |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no nie wiem... zastanówmy się. nie wiem ;P
a jednych uczli tak z tymi kwiatkami, drugich tak ;>
|
Empire |
![]()
|
Sumi - ja cały czas o tym pamiętam tylko
poprostu na całej linii w to ZBIJAM =P
na jakiej imprezie? nie, nie byłem na niej bo w ogóle nie byłem na żadnej imprezie w życiu. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sumiko |
![]()
|
Nu cóż... zastanów się jak to o Tobie
świadczy -to do pierwszego, a co do drugiego to może i całe szczęśnie =P
-------------------- dupa.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Matko, na kilka dni mi odlaczyli internet
i juz mnie nikt nie zna! Mysza ratuj, bo sie rozszlocham.
Av, a uprzedzalam, ze przyjade z mega starym aparatem XD -------------------- |
Empire |
![]()
|
świadczy to o mnie jak najlepiej -
oznacza to ze nie przejmuje sie byle czym =P
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sumiko |
![]()
|
wiesz emp ok. jeśli dla ciebie to jest byle
co, to ok nie było sprawy.
-------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:50 |