Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Imprezka, Z okazji drugiego roczku
forum :)
Vanella |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: * ~z nieba~ * ![]() |
Emp jak mogłabym Cie zapomnieć
![]() ![]() -------------------- Żyje znów silniejsza o ból ...
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ojej ciekawe czy mnie ktos pamieta....
=))
:PPPP ale tak serio. to ja naprawde tu jestem juz chyba tylko duchowo -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jestem od 1lipca 2002
![]() W sumie głównie udzielam się na LSMie. Forum mnie starsznie wciągneło, nie ma dnia bym nie zajrzała co się tu dzieje. Dziękuje Wam wszystkim za to, że je tworzycie ![]() -------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No nic... ja się troszk spóźniłem...
Jestem tu troszkę ponad pół roku... i jestem nawet zadowolony z możłiwości odwiedzania tego forum... poznałem tu fajnych ludzi i bardzo się z tego powodu cieszę... ![]() Dzięki za wszytsko ludziska !! -------------------- ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Ej, wiecie co, ja tak patrzę na to
wszystko poprzez zaszklone oczka... Bo sobie uświadomiłam, że jednak coś nas
łączy wszystich, że może chociaż się nie widzieliśmy nigdy (noo z paroma
wyjątkami^^) to i tak tworzymy jakąś taką, pewnego rodzaju paczkę... No może
beze mnie, bo ja niewiele tu mówię, wolę czytać, obserwować, uśmiechać się
=) Może nie wszyscy mnie kojarzycie, ale ja kojarzę wielu z Was =) Ach, jak
to brzmi naiwnie i głupio^^ Musiałam kiedyś powiedzieć, że jesteście ważni
;D
Aj... Woda mi stygnie w wannie, którą sobie nagrzałam bo skończyła się ciepła ^^ a ja siedzę na forum i się wzruszam <buahaha>. Czy to nie świadczy o uzależnieniu? =P -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Acha , i dobrze by było gdyby modowie nie
spieszyli się z usuwaniem tematów. Bo w końcu , nie każdy pamięta ten dzień
i nie każdy się wypowiedział.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Voldius, kiedy przeczytałam twojego posta,
to moja reakcja była następująca =>
![]() ![]() Nie sądziłam, że mnie ktos w ogóle zauważa na tym forum, hehe. Ale mimo wszystko (jeśli mam dostep do kompa) jestem na forum codziennie. Właściwie to czytanie tych wszystkich (mądrzejszych i trochę mniej ;-)) postów stało się moim codziennym rytuałem ^^. Przez ten czas kiedy nie było forum czułam nawet taką dziwna pustkę... to forum naprawdę uzależnia. =) -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Coś w Gdańsku? Czy ja się nie
przesłyszałam?
![]() -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dam Wam wszystkim znać kiedy 2 Gniew będzie w
Gdańsku. mam nadzieję, że licznie przybędziecie =)
a pozatym to... dobrze, że za ponad tydzień spotkam się z Amandą (właśnie, o niej też przydałoby się tu wspomnieć ;P), bo mi się zachciało kogoś z Was w realu. to taka odskocznia, jak się z Wami spotykam. przyjemna. mimo wszystkich moich bluzgów na net, dobrze że jesteście ;* (szkoda tylko, że to tak tandetnie brzmi. ale szczerze.) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Jestem jakoś od maja 2003, może trochę
wcześniej. Nie było mnie na 'fioletowej elisce', chociaż stronę znam
od początku jej istnienia- od pierwszych tygodni. Trochę tego żałuję, ale
cóż...
Mi też wydaje się, że ciągle jestem nowy, nikt mnie nie zna i nie kocha ![]() Jest i było fajnie, DZIĘKI. Pozdrowieniadla wszytskich. -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
...nie jestem najlepsza w takich hem
przemowach(???=)), nio ale powiem tylko, że jestem tu na pewno już około 2
latek tyle że wcześniej pod innymi nickami=). Badzio lubiem odpowiadać na
różne tematy i rozmawiać o nich z forumowiczami. Jest tu naprawdę wielu
świetnych ludzi, których choć nie znam na reala-lubię, bo dobrze się z nimi
'pisze' =) Mam nadzieję że to forum przetrwa kolejne lata bo
naprawdę jest fajne.
Moja mowa nie jest zbyt piękna i wzhruszająca ale nie umiem napisac jak badzio lubie wchodzić na to forum i czytać posty innych użytkowników. ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja, nie chwaląc się oczywście;), jestem
tu równo 2lata (i jeden dzień;P)... i przez ten czas tyle się zdarzyło i
tyle zmieniło, że aż strach pomyśleć...
kiedyś było tu całkiem inaczej... przede wszystkim z sentymentem wspominam SWJB;) i NPE oczywiście.. :> :* te wszystkie schizy... zatargi z Dementorkiem.. później szaleństwo z LSM, prawdziwy, spontaniczny bizuum i jej... wymieniać mogłabym długo. dużo czasu tu przesiedziałam, ale owy czas nie jest zmarnowany ![]() wiele osób odeszło i już ich pewnie nie zobaczymy... wiele osób doszło... i chyba jest dobrze? ale mi jednak czegoś z tych 'dawnych czasów' brakuje.. dziękuję. :* -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pamietam zatargi z Dementim i to, jaka
bylam zdziwiona po powrocie z przerwy, gdy mi powiedziano, ze to juz dawno
bylo i nieaktualne =) W sumie zaluje ze sie malo udzielalam na fioletowej
elisie. Ale za to wszystko, co bylo, jest i byc moze bedzie i tak wam
dziekuje, obojetnie co ma sie stac.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Elva, a wiesz, że do tej pory nie dałaś mi
prezentu na gwiazdke?XD a zasaypywałaś mnie peemami ze zaraz to zrobisz
XDDDD ofcuz nevermind, odkupisz swoj grzech na nastepnej XD
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
O matko! Ja to jeszcze gdzies mam!
Na dzien dziecka dostaniesz =D
-------------------- |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
ja tu juz chyba ze 3 lata siedze
(wlaczajac w to jeszcze www.netserwis.pl) , dat nie pamiętam, ale powiem
tylko tyle - jak na każdym forum, pewna grupa osób zdobyła moje uznanie i
przyjaźń podejrzewam że do końca mojego marnego żywota (alchemiczke na razie
najdluzej znam ;]). Zawsze was denerwowałam i pewnie nadal będę pragnąć
pistacji, soku z granatów, dominacji nad światem, sexu, pomarańczowego
pokoju, spotkania z adminami i bede zamykac tematy po dodaniu posta, zeby
kazdy wiedzial ze to ja! [:
< credits > swjb - bylo, minelo, ale kiedys byliscie fajne. npe - szkoda, ale tez bylo fajnie. dementi, radziuo - nArkomani God bless you! ;p cale hjh - : ( emp - ale ladnie wygladales na tych zdjeciach hazel *___* ikar - odezwij sie kiedys pod nowy numer gg, swietny jestes i nadal cie b.lubie voldius - tymku moj kochany nadziejo mlodego pokolenia z forum : D :* mysz - lubie Cie bardzo, koozo sama nie wiem dlaczego ![]() w ogole modki - brothers of metal will allways be there standing together with hands in the air! a reszta milek i innych - smierdzicie kupa. dziekuje [; -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Hello, i tak mnie pewnie nikt nie
pamieta ale wypowiem sie...Hmmm...to juz dwa lata minęły? Oj jak szybko...
Doszłam do tego forum pod koniec 2002, albo na samiutkim poczttku 2003.
Chwile tutaj spędzone były świetne, gdyż etraz juz wchodze na to forum,
tylko z ciekawości. Głównie na bzzziumm...To bylo pierwsze forum na które
weszłam, to było miejsce z ktorego miałam pierwsza osobe na liscie gg.
Ech...pamietam żarty, opowiadania(głównie siedziałam na fan fiction).
Pamietam fioletową eliske, klimacik byl niezły. Po zmanie wygladu z inna
mina wchodzałam na to forum. Ach... Kochani :Triad, Psycho, Iskra, Sol,
Silda (Ri) Potti, Emp, Vlary, Valar, Elias, Katie, Alexa, Agusia, Avalanche,
Levender, MROOWKA, Dzwoneczek (PAMIETACIE PODOBJE PLAYBOYA
GLIZDONA????hehehe) ach i wiele wiele innych. Sorki za błedy, ale jak
poprawie to nie bedzie to samo. To płynie z serca. Przezyłam to chwile
smutne i radosne. Te drugie byly większością. Kocham was wszytkich...
DZIĘKUJĘ =*
Ten post był edytowany przez Tajemnicza: 13.05.2004 16:31 -------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
hehe
nie chwalac sie jestem jedna z osob ktore sa tu dosc dlugo bo dokladnie to od hmm stycznia roku 2002 ( wtedy byl netserwis i te sprawy) Fajnie bylo, i teraz pewnie jest tez fajnie ale ze sie postarzalam troche to juz mnie to tak nie bawi =) -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Nie jestem tu może bardzo długo, w
listopadzie się zarejestrowałam, praktycznie jestem od końca stycznia.No
wcześniej na fioletowej elisce też byłam, ale to inne czasy. Jednak
polubiłam to forum, jest dla mnie odskocznią od prawdziwego świata. Cóż mogę
powiedzieć? Tylko jedno: dziękuję. Forum ubarwia moje życie, jest dzięki
temu lepsze. Dzięki niemu nauczyłam się publicznie wypowiadać swoje zdanie.
Dzięki :*
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Villka bo kiego wała ksywę zmieniłaś, nie
wiedizałem że to TY!
ej, uprasza sie o stawianie Myszki razem z resztą "legend" - ona jak najbardziej do tego zip squadu należała =P hm... psycho... też... ciekaw jestem na kogo się jeszcze tutaj natknę =)) EJ, NA JAKICH ZDJĘCIACH HAZEL!?!?!!??! -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Empire |
![]()
|
||
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta, a co, nie wolno? Mieszkam w 3Mieście, tak samo jak i pare innych osób. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
||
Psychopatka |
![]()
|
||||
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
ach ach nie unoś sie Master Empire, złosc pinknosci szkuudzi w koncu Gdansk mala miescinka, wiec raczej nikt sie do neij nei przyznaje, czyz nie. Nie to co Glajwice =D -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
||||
Empire |
![]()
|
ja sie nie unoszę, ja zapomniałem dopisać
smil'a Psycho-san =D
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak czytam wasze wspomnienia ... Tak miło
się robi. Za oknem szaroburo, pada deszcz, ale w sercu cieplutko. A jeszcze
wszystkie legendy się zjeżdżają, nie no święto ;D
Emp> ty i takie kompleksy? ![]() Hehe, a ja od początku aż do tej pory jakoś mam takie dziwne kompleksy. I chyba nigdy się ich nie pozbedę XD Hehe, niedługo Nutelle i Landrynki zaczną sprzedawać oraz będzie bziumowanie na całego ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Bitter - O, to dla mnie zaskoczenie, bo ja
byłam pewna, że masz do mnie jakies urazy;P
Emp - Tak, tak, zawsze byłam tą najmłodsza i najbardziej naiwną;] Ahh, jak to jest w końcu z TSFF? Posiada ktoś kopię tego 'dzieła literackiego'? ;d Nosz kurna, okropnie słodko się zrobiło;] -------------------- Jestem jedną z nas. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |