Cisza
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Cisza
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
cisza
może to tylko zakłócenie a nie odwieszenie słuchawki może nadal jesteś gdzieś tam... po drugiej stronie świata nie skaczesz już wcale na dźwięk mego głosu tęsknię... bo mało mi jest twego śmiechu nad ranem wieczorem słucham ciszy przeszukuję niebo gorączkowo nie rezygnuję... czekam czekam by uśmiechnąć się do ciebie może jesteś jednak w koronach drzew to chyba ty w śpiewie skowronka mnie budzisz jedno wspomnienie a boli jak tysiąc... a cisza... cisza coraz głośniej krzyczy... wszystko dosłowne.. edit: głosniej.. lepiej =) :* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja bym tu zamiast "bardziej" wstawiła "głośniej".... dawno nie czytałam Twoich wierszy. są trochę inne, niż kiedyś... ale nadal czuję ten... klimat? i nadal ten smutek... a z drugiej strony nadzieję. hm, podoba mi sie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
hm
bardzo dobitny wg. mnie podoba mi sie jak kazdy twój wiersz zresta ja sie na tym nieznam wiec zaduzo niemoge powiedziec.. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, Vampi, to po prostu jest śliczne.
Zamiast mnie mówiącej Ci co jest w tym wierszu, jesteś Ty opowiadająca mi o
tym co czuję. I to jest piękne. Gratuluję.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
ładny? tak, ładny pierwsza zwrotka szczególnie potem jakaś tendencja spadkowa wiersz jak najbardziej w Twoim stylu jak zwykle dobry ale... -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Piszesz caly czas o milosci, a ja jakos
nie widze tandety.
Podoba mi sie- tak jak prawie kazdy Twoj wiersz. Moze ze wzgledu na ladne slowa? ![]() Nie wiem...ale podoba mi sie bardzo ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ten nie jest o milosci..
jest o przyjazni -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Dawna Vampi.
Tylko... jakaś poważniejsza? Smutniejsza? Głębsza...? Inna. Ale taka sama. Miło to wrócić i zobaczyć przyjazne twarze. I takie perełki jak ten wierszyk. Takie nostalgiczne, nadziejne i ufne... W świat ufne? W przyjaźń...? Pięknie. Ten post był edytowany przez Cailith: 17.05.2004 18:47 -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Ciekawy wiersz. Coraz bardziej dzięki
takim wierszykom skłaniam się do polubienia tego gatunku.
-------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
O przyjaźni? Nno, wykraczamy wreszcie
poza kręgi poezji miłosnej.
W każdej zwrotce dwa pierwsze wersy są dobre, trzeci i czwarty zahaczają o tendencję spadkową. Ogólnie-nawet plus. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:40 |