Pazerność Amerykanów Nie Zna
Granic, skandaliczne zachowanie Warner Bross
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pazerność Amerykanów Nie Zna
Granic, skandaliczne zachowanie Warner Bross
Nutella |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Z Honolulu. ![]() |
Polski dubbing jest blee. Harry gada jak
przedszkolak, któremu wypadły mleczne zęby. ,,Hedwigo, nie mogę cię teraz
wypuścić..."...
Bez komentarza. Ale mimo dubbingu i tego głupiego Łorner Brosa to i tak pójdę na film. |
Marcin85 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: Vancouver (Kanada) ![]() |
Bo kazdy amerykanin jest pazerny, osobiscie
mieszkam w Kanadzie i widze co sie dzieje. Ale zgadzam sie z tym ze Warner
przekroczyl linie. Jak wyjdzie DVD z 3 czescia Harry'ego to jej nie
kupie tylko zedre ripa z internetu.
|
Nimbuska2000 |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wow udaŁO mi się!!!!!!!A teraz na poważnie.A co z tymi którzy nie mają szansy przeczytać w orginale (chodzi mi o kasę)i tych którzy kompletnie nie kumają angielskiego? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nie prościej było by zamieścić napisy?Nie rozumiem tego nadal czemu tego nie zrobili.Na szczęście II część mam z napisami ![]() ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
||
nadzieja |
![]()
|
||
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Wykręty przedszkolaczka... ![]() Jeśli naprawdę chcesz przeczytać to znajdziesz sposób. Nie trzeba tych książek przecież kupować! Gdy masz możliwość to pożycz, jak nie, to zawsze zostaje stary dobry Empik. Bierzesz książkę z półki, siadasz na podłodze i zaczynasz czytać. Nikt cię nie wyrzuci, bo oni w ten sposób próbują pokazać, ze są przyjaźnie nastawieni do klienta ( spadająca liczba kradzieży też ma tu coś do rzeczy). Osobiście, jest to mój ulubiony sposób czytania książek, ma tym mi zawsze upływały wagary ![]() A angielski? Wybacz, ale on już dawno przestał być postrzegany jako język obcy. Znajomość ang. już nie ułatwia życia, ale je po prostu umożliwia. A jak nie kumają, to niech lepiej zaczną, bo z wiekiem coraz bardziej jest potrzebny, a coraz trudniej jest się go nauczyć... |
||
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No właściwie na to nie wpadłam
![]() że miałam zamiar kupić książkę po angielsku ale mnie powstrzymano ![]() A poza tym nie oceniaj mnie na przedszkolaka,bo mam 12 lat więc aż taka mała nie jestem nie? ![]() ![]() ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
Nimbuska2000 |
![]()
|
Ale tu się dużo działo
![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
ju-chan |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 13.05.2004 ![]() |
MOże i owszem znalezienie kasy na angielską
wersje książki jest trudne, ale fakt faktem pozostają Empiki i biblioteki -
jeśli dobrze poszukasz może uda ci się znależć wersję English. No i
oczywiście języki (wszystkie
![]() ![]() ![]() |
Nimbuska2000 |
![]()
|
No tak.Ale chyba mieliśmy gadać o
skandalicznym zachowaniu ****** z Warner Brose? Ludzie jak można tak bardzo
być..No żądnym pieniędzy? Rozumiem gdyby do nich waliły tłumy żeby
wykorzystać Harry'ego.Ale o ile wiem to mało osób wogle o to prosi. Więc
co by im zaszkodziło od czasu do czasu pozwolić na coś harytawnego?(kurcze
to słowo wciąż mi sprawia trudność
![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
Słoneczko |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Za górami za lasami... ;) ![]() |
HEh... Ja wiem, ze pewnie mam do tego
podejście jak prawdziwa Polka, ale po co ta nauczycielka w ogóle się pytała,
czy może wystawić to przedstawienie. Jestem pewna, że nikt by się nie
doczepi gdyby przedstawienie wystawili w domu kultury. Przekazaliby cały
dochód na ten szpital i po sprawie...
A jeśli już zapytali, to zgadzam się z większością waszych zdań, że WB powinno się zgodzić na to przedstawienie. W końcu miało służyć celom charytatywnym! Skąpce! |
Nimbuska2000 |
![]()
|
Powtórzyłaś wszystko co kiedyś
powiedziałam
krufka |
![]()
|
||||||||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 30.12.2003 ![]() |
Gdybyś przeczytała co kolega powyżej napisał najprawdopodobniej wiedziała byś - "Co może zaszkodzić jedno przedstawienie". Warnech chce mieć dużo kasy. Rowling to pieprzona materialistka. 250 000 dolarów które wpłaciła na rzecz fundacji leczących chorych na Stwardnienie Rozsiane jest tego dowodem. A że pieprzony Warner sam chce decydować komu pomagać a komu nie - no to to jest już przesada. Złodziej pazerny!
A jakże. Róbta co chceta! A pewnie!
A co ty wogóle wiesz o tych ludziach? Przeczytałaś tylko artykuł napisany przez dziennikarza. Artykuł napisany, żeby wzbudzić sensację. Ciekawe dlaczego autor nie przeprowadził wywiadu także z kimś z Warnera? To jest rzetelne dziennikarstwo, nie?
Znasz kogoś z Warnera? Bo o ile mi wiadomo pracują tam setki ludzi.
Idź - lepiej kupić bilet u kogoś kto "chce się napchać" niż wydać tą kasę na pomoc biednym. Altruistka z ciebie, wiesz? A co do autora newsa. Nie wiem ile masz lat, ale fajną masz mentalność. "Mówisz Lenin, myślisz partia, mówisz partia myślisz lenin". Trochę przypomina mi to gadanie, że "przez księdza na religii przestałem wieżyć w Boga". To fajną miałeś wiarę bracie, skoro tak łatwo ją zniszczyć. Ogólnie to cyrk i szczucie wymyślone przez Hołdysa dalej się szerzy. -------------------- |
||||||||||
Nimbuska2000 |
![]()
|
Przepraszam,ale ja nie zmieniłam swojej
racji.I nie cytuj tyle słów moich i innych bo to jest denerwujące.
nadzieja |
![]()
|
||
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
A mi się zawsze wydawało, ze gadanie bzdur jest denerwujące. Cóż, mało jeszcze wiem... |
||
ju-chan |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 13.05.2004 ![]() |
Mam pytanie do krufki.. dlaczegao aż tak
ostro ?_? Każdy ma prawo popełniać błędy - wszak: homo sum, nil humani a me
alienum puto, jak to ktoś kiedyś powiedział. I pytanie numero duo - skąd
masz tego fajnego avatarka, AnC to jedna z moich ulubionych serii.
|
krufka |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 30.12.2003 ![]() |
No skoro każdy to ja chyba też, nie?
Jest w galerii na forum. Możesz sobie wybrać gdzieś tam. -------------------- |
||||
Nimbuska2000 |
![]()
|
||
Ehkm sorka ale czy TEN tekst jest do mnie? -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
||
Hipopotamus |
![]() ![]()
|
||
Hipo Zawsze Czujny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 25.01.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako autor newsa odpowiadam - jak wynika z newsa byl cytowany, ale komentarz był mój. I nie widzę w nim nic z ideologii PZPRu. A tak pozatym a'propos błędów. Wierzyć się pisze przez "rz". Na temat postępowania Warnera swoje zdanie wypowiedziałem. I przy nim pozostanę. Pytałaś krufka ile mam lat? Wszyscy wiedzą że 27. |
||
Nimbuska2000 |
![]()
|
Czy mi się wydaje czy ja tu
pisałam po Hipotamusie?
![]() I tyle ![]() Ten post był edytowany przez Nimbuska2000: 17.06.2004 08:26 -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Jestes chyba jedyną osoba na forum która się
cieszy z tego powodu na tyle, żeby nas o tym informować... Ale gratuluje.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Nimbuska2000 |
![]()
|
Nie jestem jedyna która sie tak cieszy
Jupka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 11.07.2004 Skąd: ze Świnoujścia, nad Morzem Krwii ![]() |
Dla Warner Brows powinno być komplementem że używają tych postaci na przedstawienie na cele charytatywne. Przecież ludzie wiedzą że Harry Potter jest sławny i że na nim się najwięcej w ostatnich latach zarabia. I jeżeli się zobaczy przedstawienie zawierające wątek HP, to niektórzy ludzie mogą zaciekawić się Harrym i pójść np. na film HP lub kupić sobie książkę o losach małego bohatera
![]() ![]() -------------------- Przyjaciel jest jak cichy anioł, który podnosi, gdy skrzydła zapomniały jak latać...
Wchodzić na mojego bloga---->Jupka----> KLIK! "- Virginio....- poczuła jego ciepły oddech na swoim uchu. Podświadomie czuła, bo chyba teraz nie umiała czuć normalnie, że ją bardzo mocno obejmuje. Była nieprzytomna, a w dodatku trochę wstrząśnięta i roztrzęsiona. Czuła się jak pijana powietrzem. Przytuliła się do niego, mocno, mocno, nie chcąc go puścić. Jeśli... Jeśli by tego nie zrobiła i odeszła tak po prostu, to wiedziała, że już nigdy nie będzie mogła, nie będzie umiała z nim być.... - Kocham cię, Virginio..." |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
Wytworni wisi czy ktos kupi ksiazke bo to w koncu nie oni ja produkuja i ze sprzedarzy ksiazki nie maja ani jednego dolara zato maja duzo dolarow z praw do HP za ktore zaplacili duzo kasy i teraz musza sobie poniesione koszty odbic i jeszcze zarobic wiec nie dziwie sie ze sie niezgodzili.
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Nimbuska2000 |
![]()
|
Durnie z nich i kropka.(A przynajmiej z niektórych
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
W dzisiejszych czasach musimy uszanowac
prawa autorskie, licencje itd. - gdyby pozwalali na to przedstawienie to i
inni by chcieli zarobic na Harrym w inny sposob.
Zakladajac oczywiscie, ze taka sytuacja miala miejsce, film.onet.pl nie jest dla mnie wiarygodnym zrodlem, przeto kazdy moze napisac sobie ze Warner Bros jest be i ma w dupie wszytskich, jest firma chcaca zarobic jak najwiecej szmalu na wszystkim co popadnie. cute. so cute. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 07:43 |