Potter- Tragiczny Finał?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Potter- Tragiczny Finał?
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
zalezy czy bedzie jej ksy brakowac czy
uzna ze juz dosc albo wpadnie na nowy genialny pomysl
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Kuba (ciara) |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 04.06.2004 ![]() |
Nie wiem co bedzie z Voldemortem i Harrym a być może z kimś innym
![]() ![]() A tak poza tym są nawe wieści to bedzie tytuł "Harry Potter i Książę Półkrwi" lub "Harry Potter i Książę Szlam" ![]() |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
skąd masz te "wieści"? -------------------- ...
|
||
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiesć z czasem sie "radykalizuje", giną coraz ważniejsze postacie, nie czeka nas raczej opis sielankowego życia w Hogwarcie, bo z końcówki 6 tomu wynika że Harry skupi sie na konfrontacji, a zycie szkolne schodzi na dalszy plan. Jednak głównym motywem pani Rowling będzie raczej definitywne zakończenie serii, tylko śmieć Harry'ego da jej szanse.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Shmanii |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 28.05.2006 Skąd: Avalon ![]() |
Ja mam tylko nadzieję żeHarry nie umże, a jak mówiła JK Rowling ze nie wie czy bedzie pisać coś o harrym po 7 tomie, to z tąd chyba wynika , że on przeżyje? ja mam taką nadzieję ze przeżyje. A najlepiej bym chciała żeby powstał 8 tom i tam dopiero było dotateczne starcie. bardzoe lubię książki o HP i chcialabym czytac więcej
![]() -------------------- "Trzeba wiele lat, by znaleźć przyjaciela
wystarczy chwila, by go stracić" (Stanisław Lec) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 10:03 |