Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a ja jak mam kasę, to wydają ją na płyty. i ostatnio na kasety video. inne rzeczy to dla mnie strata forsy.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeju na co ja nie wydaje kasy
![]() Jak mam kase to najczesciej kupie sobie jakas fajna bluze jezei nie uda naciagnac sie starych, newsweeka, przekroj (polityke kupuje rodzinka ;] ) jakes jedzonko i picie dzieki ktormu moge sobie urzadzic seans filmowy, kasety i plyty i tak mozna jeszcze dluuuugo wymieniac. ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Lullaby |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Hmmm tak praktycznie na wszystkie
przyjemnosci hehe ( bez skojarzen
![]() Albo pojde na zakupy ubraniowe i wydam wiekszosc kasy, albo kupie sobie jakas ksiazke, plyte, kosmetyki i inne rozne potrzebne lub mniej potrzebne rzeczy...W kazdym badz razie u mnie ta kasa dosc szybko leci, zbyt oszczedna nie jestem...:/ -------------------- Read my lips ;) - my games, my rules.
|
Lilla |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 18.01.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja próbuje zbierać *podkreslam próbuje
XD*
Ale czasem *czytaj co miesiąc ![]() - ksiazki - gazety - ubrania - plyty - słodycze - inne A i jeszcze net, juz poświęcam te 20 zl miesięcznie *siostra płaci drugą połowe XD* -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem studentem (drzyj narodzie). kase
wydaje na dwie rzeczy: piwo lub alkohol.
czasami na koncerty. jeszcze rzadziej na jedzenie (nie ma to jak babcia i jedzenie w sloikach \o/). kufa. jak sie nie ma stalego doplywu kasu od rodzicow, to dopiero zaczyna sie szanowac walute. yebana doroslosc pff. Ten post był edytowany przez GrimmY: 17.10.2004 00:53 -------------------- |
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
ja laduje (jesli juz laduje)
w: pifko i alkohole<zadko, bo od czego sa koledzy ![]() kompa - czasami-sporadycznie sprzet muzyczny i light << bo to cos mnie wciagnelo i tyle, aha jeszcze cos: w dziewczyne, jak takowa jest<<drogi biznes, ale warto czasami cos kupic ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ja jestem typowym sknerą i trzymam
pieniądze. Nic nie wydaje
![]() ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ciaptak @ 17.10.2004
19:38) ja laduje (jesli juz
laduje) w: pifko i alkohole<zadko, bo od czego sa koledzy ![]() kompa - czasami-sporadycznie sprzet muzyczny i light << bo to cos mnie wciagnelo i tyle, aha jeszcze cos: w dziewczyne, jak takowa jest<<drogi biznes, ale warto czasami cos kupic ![]() Albo mi sie wydaje, albo niektórzy sobie lubią popić... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
a czemu moj post jako przyklad??
tak juz jest... trudno.... a z tym zdrowiem to nie calkiem... tylko jesli naduzywasz<ale to ze wszytskim -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
ja dziś wydałam 120 złotych.
w zasadzie to ja już wiem na co to wydaje. na prezenty dla innych. phi. a alkoholu nie kupuję, bo dla mnie żałosne jest picie nastolatków. i nie widzę w tym frajdy. -------------------- borufki
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no zalosne to jest ;D
ja nie wiem jak mozna zbierac kase np. po to zeby sie najebac.. heheh.. :>>>> albo se po drodze gdzies piwko kupic bleblreblelblelblblelble nie?:) trzebva pic. tzn.. nie pic trzeba, nie nie nie! -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, tak patrzę, co piszecie. Kupujecie
sobie płyty, ciuchy, kosmetyki, napoje procentowe i takie tam... To ile wy,
przepraszam, dostajecie pieniążków na miesiąc?! Bo ja 25 zł i mi
właściwie na nic nie starcza...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to pić czy nie, bo nie wiem w którą stroną
ideologia mi się skrzywia ;PPP
poza tym trzeba pamiętać, ze piwo od 1864 roku pomaga brzydkim [reszcie z resztą też] ludziom zbliżyć się do innych ;] -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pff, ja nie dostaje od rodzicow nic z
kieszonkowego w zasadzie ale jak mi trza jakiegos odzienia to sypia z
wlasnego portfela. A ja mam kasy akurAat zeby sobie sama kupic skarpetki. W
porywach (jak uzbieram) mam na plyte.
A jak raz na kiedy pojde na imprezzze towarzyska to mam takie szczescie ze nie pozwalaja mi planic, moje dzentelmeny. Wiec na piwie oszczedzam. -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
aa zapomniałabym, pieniądze wydaje jeszcze
na baterie do walkmana (; obowiązkowo, nawet kilka razy w tygodniu. hehe.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Nea Posted 18.10.2004
21:35) Bo ja 25 zł i mi
właściwie na nic nie starcza... Jak na nic nie starcza to nic nie kupoujesz Jak nic nie kupujesz to sobie uzbierasz fajna sumke :> Ja sobie zarabiam na m-c ok 400 zyla hmmmm z czego 2 sto ido na oplato :P zycie studenta strasznie drogie jest :PPP -------------------- ...
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hy, a najlepiej to cie wyssaja studia
zaoczne na medycynie. Pytanie za 100pkt (ciekawe kto bedzie wiedzial ;d) ile
kosztuje semestr na w.w. uczelni?
Albo polibuda. Tu stowka, tam stowka, drobne sumki za nie zdane egzaminy, niby nic, a potem sie czlek dziwi czemu kasy nie ma. Oj zycie studenta jest drogie, jest ;p -------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
szczelam ze ok 6 - 7 tysiaków
ew ok 1 do 2 tys $ ![]() -------------------- ...
|
Eva |
![]()
|
Z tego co sie orientuje to troche zdziebko
wiecej (od 1 propozycji, nie od 2) ale jutro podam dokladna cene.
-------------------- |
kubik |
![]()
|
i tak moje marzenie o stomatologii lecą na
łeb i szyje XP
-------------------- ...
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(kubik @ 21.10.2004 15:23) QUOTE(Nea Posted 18.10.2004
21:35) Bo ja 25 zł i mi
właściwie na nic nie starcza... Jak na nic nie starcza to nic nie kupoujesz Jak nic nie kupujesz to sobie uzbierasz fajna sumke :> Ja sobie zarabiam na m-c ok 400 zyla hmmmm z czego 2 sto ido na oplato :P zycie studenta strasznie drogie jest :PPP panie gdzies pan takie mieszkanie tanie znalazl (no chyba ,ze mieszkasz w warnukach khem polowych, ewentualnie z 5 osobami) bo ni ciula nie moge skumac, jak mozna "tylko" 2 setki na oplaty wydawac, a akademik u nas od 320 startuje (akademik uniwersystety szczecinskiego). masz kogos z rodziny w zarządzie elektrowni /wodociagach czy co?! ;D medycyna zaoczna? na szczecin moge ci podac - 9 tys w tym roku. lol? -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja anszczescie mam jeszcze zcas do swoich
cudnych studiow.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
a ja?
spedzilam piekne piatkowe popoludnie na Krakowskim w Lublinie, z czarna. cudowne pseudo-glany, czarno-bialy szalik, torba, i tandetne trampki. lubie wyrzucac kase na takie rzeczy ;> ! -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
kubik |
![]()
|
QUOTE panie gdzies pan takie mieszkanie
tanie znalazl (no chyba ,ze mieszkasz w warnukach khem polowych, ewentualnie
z 5 osobami) bo ni ciula nie moge skumac, jak mozna "tylko" 2
setki na oplaty wydawac, a akademik u nas od 320 startuje (akademik
uniwersystety szczecinskiego). masz kogos z rodziny w zarządzie elektrowni
/wodociagach czy co?! ;D Jest jeszcze jedna mozliwość - mieszkanko własnościowe w miare blisko uczelni [czyli od 10 do 15 km XD] QUOTE medycyna zaoczna? na szczecin moge ci
podac - 9 tys w tym roku. lol? taaa LoL przez łzy ![]() ![]() ![]() -------------------- ...
|
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 23.10.2004 10:56) Jest jeszcze jedna mozliwość -
mieszkanko własnościowe w miare blisko uczelni [czyli od 10 do 15 km XD] ano tak ;D choc w sumie moj stary dobry znajomy ma mieszkanie w budynku pkp (powaznie!) i placi jakies 180 zl. narzeka tylko na to,ze codziennie ktos drze morde okolo godziny 4 nad ranem, no i te pociagi towarowe troszke halasuja ;] ahah i jeszcze jedno. obiad w stolowce polibudy kosztuje u nas 9zl. dla niezorientowanych - to duzo. lol, to juz w barze mlecznym skolowac obiad dobry za 5,20zl mi sie udalo. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 02:57 |