Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
BlackOmen |
![]()
|
||
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej no ja kupilem na raz 4 takie same czarne koszulki i jestemz adowolony z zakupu :PPP o co wam ludzie biega ;PP -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
||
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Ja najczęściej moje oszczędności (
![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Girl of Gryffindor |
![]()
|
||||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I nie nudza ci sie te 4 takie same koszulki? Nie amsz czasem ochote zalozyc czegos innego? |
||||
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niezbyt?
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Przepraszam za Offtopa, ale MUSZĘ zadać to
pytanie.
Kiniulka- związane z avem. Czy Ty wiesz, co oznacza słowo PIMP? ;P no przepraszam, musiałam, Już wychodzę... -------------------- borufki
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja ogólnie cały czas cierpię na brak
kasy, bo jak tylko coś mam, to od razu wydaję... i mam długą listę rzeczy,
które chce sobie w najblizszym czasie kupić;)
przeważnie wydaję kasę na płyty... bo bez muzyki żyć nie mogę... jak tylko mogę, to z chęcią wydaję kasę na jakieś koncerty... (zazwyczaj sporo idzie - bo bilet + transport..) niestety takowe żadko mi się zdarzaja;/ od czasu do czasu kupuję sobie jakiś ciuch... od czasu do czasu jakieś rzeczy, które zapewne nigdy mi się nie przydadzą, ale o których marzę długi czas ;P teraz mam w planach naszyjnik zbyt drogi, jak na moja kieszeń:P -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Kiniulka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Nie rozumiem o co Ci chodzi ... ![]() Ten post był edytowany przez Kiniulka: 01.06.2004 20:31 -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
||
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
No normalnie, chciałam spytać, czy wiesz co
to znaczy. Bosh, to już spytać nie można, od razu o coś cię posądzają ^^
-------------------- borufki
|
Alexa666 |
![]()
|
||
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A one były całkiem czarne czy z jakimś czymś jeszcze? Bo ja np. przeważnie noszę czarne ale z różnymi nadrukami ^______^ |
||
Kira |
![]()
|
||||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
o to co masz napisane na avatarze [buźce, emblemacie]. przy okazji. słownik mówi; pimp = alfons ^_^_^ Koniec offtopa. Ten post był edytowany przez Kira: 02.06.2004 09:50 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||||
Zusia =) |
![]()
|
![]() ale mnie BAARDZO ciekawiło, czy Ona wie... Bo ja zwykle wiem co mam napisane na avatarku, a słowo PIMP, takie nietypowe i w ogóle... dobra, koniec offtopa.... -------------------- borufki
|
Girl of Gryffindor |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wiecie, ja sie dowiedzialam, co
oznacza PIMP dopiero z rok temu gdzies tak? Troche mniej nawet, no w kazdym
razie wtedy kiedy 50 cent nagral piosenke o takowym tytule^^ Brat starszy
mnie uswiadomil XD
Wracajac do koszulek... Nie bede juz pytala, czy nie nudzi ci sie noszenie na czarno ciagle, bo rozumiem, ze takowy masz po prostu styl i lubisz taaaaak baaaardzo czarny (nigdy chyba tego nie zrozumiem, ja wole byc kolorowo ubrana:P) A skoro juz to topic o wydawaniu kasy, to co tam, pochwale sie ![]() Wczoraj sobie kupilam spodniczke i 2 bluzeczki XD Spodnice za wlasne (ciezkie 299 koron...), natomiast na bluzki udalo mi sie naciagnac starsza=D (miala byc jedna, bo kosztowala oryginalnie 149 NOK, ale byly dwa rodzaje i nie moglam sie zdecydowac, i wtedy ma starsza zauwazyla metke, ze jakas tam super cena, prawie o polowe taniej...^^ Wiec obydwie mi kupila=D) |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wlasnie, a propos koszulek... ja mam
niemalze swira na tym punkcie. mogłabym przebierac, przymierzac, kupowac. to
w zasadzie jedyna rzecz [jesli chodzi o garderobę ;] w kwestii której jestem
taką straszną maniaczką. nie wiem skąd to sie u mnie wzięło. tak jakos :]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Zusia =) |
![]()
|
u mnie też, mania koszulkowa. Co tydzień
kupuję nową, taki odchył. Spodni mogę mieć 4 pary, ale bluzek muszę mieć
dziesiątki. Ale ja głupia jestem ^__^
-------------------- borufki
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
popieram Black Omen'a! Ja mam
dwie pary takich samych czarnych spodni które noszę na zmianę, pare całkiem
czarnych koszulek, jedna koszulka Metallici z St Anger bo mi starsi kupili
na gwiazdkę i jedną koszulkę z pająkiem bo mi kumpela zrobiła. Dwie bluzy -
Anarchy i Metallica - ...and Justice for All
i na tym koniec. po co mi więcej? po co zmieniać ubranie? to jest wygodne i fajne. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No i masz tesz parę na prawde fajnych
gaci.
A ja jestem wybredna, koszulek mam niestety malo. Zamierzam kupic sobie stos takich samych i podrukowac na nich napisy XD -------------------- |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elva masz zamiar przypominać mi o tych
gaciach średnio w każdym poście? =D
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A pewno! A przynajmniej az nie
zareagujesz XD (ozez, to juz!)
Wdziecznosc i pamiec forewer. Jak mysmy sie staraly.. ='D -------------------- |
Empire |
![]()
|
może ja jednak nie będę robił tego
zdjęcia... bo co sie wtedy zacznie dziać O_O"
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Eva |
![]()
|
Zrob to ze wzgledu na biedna Mysz.
Poza tym musze miec w zyciu jakas rozrywke nie liczac tych kilku przerw miedzy lekcjami. -------------------- |
Girl of Gryffindor |
![]()
|
||
buehehe popieram XD Tez kocham bluzki, bluzeczki... Nie koszulki. Tzn nie lubie takich luznych koszulek, wiecie, jakie chlopaki nosza. Tzn oni niech sobie nosza (hehe nie jestem za moda sprzed parudziesieciu lat kiiedy modne byly takie obcisle dla chlopakow XD), ale dziewczyny w czyms takim wygladaja... powiedzmy ze malo dziewczeco. Mam pare koszulek, ale wszystkie sa albo z musicali (bylam w dwoch), albo jakies takie stare (ale naprawde stare - po 5 lat itp) i nosze je tylko i wylacznie na wuefie (ewentualnie po domu jak jest cieplo i wszystkie takie stare bluzki domowe sa w praniu). No ale wracajac do bluzek, i to wszelkich - na rekaw dlugi/trzy-czwarte/krotki czy tez na ramiaczka - uwielbiam XD I kolorowe=)) I ROZNE, nie podobne do siebie... Bo ja wiem, mam manie prawie XD Hehe=DD Inne ciuchy - spodnie, spodniczki itp - tez bardzo lubie przymierzac^^, ale rzadziej kupuje, bo sa drozsze z deka... poza tym mniej potrzebuje, bo jedne spodnie mozna nosic dluzej niz jeden dzien ostatecznie... tzn w sensie nie piorac^^ Bielizne wszel;ka lubie ogladac, i od czasu do czasu - poprzymierzac (tzn staniki, i to juz jak chce kupic), ale nie tak czesto jak inne, bo troche juz z tym jest, ze tak powiem, pieprzenia sie.... to juz musze miec wewnetrzna potrzebe XD W ogole z ciuchow jakos nie lubie przymierzania jedynie butów. Nie wiem, nie sprawia mi to w ogole przyjemnosci, bo ja wiem... rzadko keidy mi sie w ogole buty podobaja, jak czegos szukam konkretnego to zajmuje mi z miesiac zanim znajde :/ |
||
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
najczesciej wydaje kase na ubrania
(spodnie- zywiol =D, bluzki i inne) kosmetyki i bielizne poczynajac od
majtek (stringi boxerki), przez staniki i smieszne skarpetki
![]() |
czadowa_ |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Ja tesh!!! A jakie stringi preferujesz - białe, czarne, panterka? ![]() Zeby to nie zabrzmiało jakoś dziwnie ... ![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mmm. dziewczyny świetnie też w bokserkach
wyglądają. soł, dziewczyny kupujcie bokserki ! ;>
|
Paris |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
wracając do tematu
![]() p.s. a ja znowu wolę kupować spodnie ^^' chociaż bluzki również. -------------------- Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, lecz nikt nie umiał podać rysopisu. - Wiesław Leon Brudziński
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 22:17 |