Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a apropos zakupów -> ostatnio kupiłam
sobie bluzkę, która mi się strasznie spodobała. jednak okazało się, że jest
źródłem wielu zabawnych sytuacji- z powodu czarnych pasków na ramionach
;D
sytuacja nr 1: stoję przed lustrem (przed wyjściem do szkoły), a siostra do mnie krzyczy z pokoju- ''po co Ci plecak na plecach?'' sytuacja nr 2: siedzę na polskim, który zazwyczaj ciągnie się nie do wytrzymania i jest koszmarnie nudny. więc wszyscy rozglądają się po sobie, puszczają liściki, gadają etc. no i w pewnym momencie odwraca się do mnie kolega- ''eee Anka, Ty siedzisz z plecakiem na plecach?'' sytuacja nr 4: trwa długa przerwa. w szkole jest koszmarnie gorąco, a spory procent ludzi zdaje się nie myć się/nie używać dezodorantów/itd. wychodzimy więc z kumpelą na dwór. a ona do mnie- ''po co Ty wzięłaś plecak ze sobą?'' sytuacja nr 5: siedzę sobie spokojnie dzisiaj i normalnie oglądam telewizję. a moja matka do mnie- ''różne rzeczy ludzie robią, ale żeby na wieszaku powiesić bluzkę z plecami na plecach to przegięcie''. ;P -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
bluzkę z plecami na plecach? no to rzeczywiscie dziwne, lol ![]() a ja cierpliwie czekam na 2 płyty Closterkellera, które sobie już z miesiąc temu zamówiłam...... jak ja uwielbiam MetalMind... ;/ -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potti a ta bluzka z Terranovy?
-------------------- dupa.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Sumi-> nie, z Top Secret =)
Bren -> ojej, każdy może się przejęzyczyć ;P a pozatym... strasznie dawno sobie płyty nie kupiłam (złodziej ze mnie). za to wczoraj pojechałam do Centrum Handlowego żeby kupić sobie jakiś kosmetyk, bo miałam ochotę. a wróciłam z rzeczą, której zazwyczaj sama sobie nie kupuję: łańcuszkiem z krzyżykiem. i doszłam do wniosku, że ze mną się na wiosnę dzieje coś dziwnego. w tamtym roku, mniej więcej w tym samym czasie- kupiłam sobie też krzyżyk, tyle że na koralikach i dałam go Mroo na lsm [; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedna dziewucha u mnie w szkole ma właśnie
też bluzkę z taki pasami /ale z Terranovy/ i też kiedyś myślałam, że ma
plecak. Myślałam, że to ta sama może.
-------------------- dupa.
|
Puszczyk |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zazwyczaj jak mam coś w kieszeni to idę
do księgarni i tyle. . .
-------------------- ..
![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja na lody i jestem zupełnie dumna i szczęśliwa w związku z tym ^^
-------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
a dupa rośnie =P
/ja też gdzieś 33% swojej kasyna książki wydaje =)/ -------------------- dupa.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja wydawalam na plyty, a teraz nie da
rady, wiec zostaly mi snaki serowe i kit katy.
-------------------- |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
* mangi
* mangi * ksiazki * turnieje Go * ksiazki Go * gazety od biedy * Ciuchy * Prezenty * that's all |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zazwyczaj skupiam się na
"pierdołach". Gazety, książki, płyty, jakieś tam ubrania i inne
takie.. Nastrój optymistyczny znika chwile potem. I w taki oto sposób znowu
ląduję w sklepie.
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja wydaje cala kase na jedzonko, prezenty
i na kosmetyki
![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a ja.. ostatnio zamówiłam sobie w siakimś
skelpie internetowym 2 płytki i koszulkę i dopiero po fakcie rozpoczęłam
poszukiwania funduszy _-___ [moze zorganizuje zbiórkę?;] cóż, mam około 2
tygodni na uzbieranie prawie 80 zł... naprawdę nie wiem, jak uda mi się tego
dokonać. no po prostu intelidżencja rlz!;]
(mądry polak po szkodzie [fakcie;]) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
yy, Ami, jak to nie wiesz na co? Kira - ja sobie zamówiłam płytę i 2 koszulki za ponad 100złotych miesiąc temu. i uzbierałam! ale jak na złość, jeszcze nie doszły ;> MM rząąąądzi. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Animka |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: Poznań ![]() |
No ja czesto cierpie na bark czase ale
jak juz ją mam to wydaje głownie na płytki,ciuchy i gazety.Bardzo czesto tez
na ksiazki zawsze w Empiku kupuje.No i od czasu do czasu słodycze ;DA
zapomniałabym o koszulkach z netu ,tez czesto kupuje
-------------------- wrażliwa
|
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Może to kogoś zdziwi, ale moja kaza
rozpływa się głównie na... nowe strzały...
I na ciuchy, a dokłądniej na kiecki, mam manię spódnicową i sukienkową, a no i stanikową^.^ -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mrr, ja zbieram teraz na jakis dobry łuk
(raz na rok w biskupinie mowia mi ze mam potencjal, no to trzeba sie
ksztalcic) no i dyktafon (bede miala zajecia w Colegium w liceum). Oczekuje
naplywu kasy.
-------------------- |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Tak trzymaj, Elvaralinde^.^
Łuk to piękna rzecz, tudziesz pięknie śpiewają strzały... -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
A ja sie pochwale moimi nowymi skarpetkami. A wiec kupilam sobie krwiscie czerwone skarpetki (jedyne 9 zł!) z cudnym zolciutkim napisem CCCP i jeszcze piekniejszym sierpikiem i mlotkiem. Imperial socks XD Kocham je.
Red Punks Of The Empire ;] -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hm.. ŻARCIE
czyli gumy maoam, bake rollsy, pizze, goraca czekolade, fante, pfff i wogole. kosmetyki.. bielizna? no moze troche czasem prezenty i najogolniej rzecz biorac pierdoly ubran sobie raczej nie kupuje bo z moja oszczednoscia to na jakakolwiek bluzeczke musialabym pol roku chyba zbierac =D aha,. no kiedys jeszcze na koperty, papaterie i znaczki.. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
uu najczęściej na pomadki i błyszczyki bo je chronicznie gubię
płyty & ,teraz rock, ostatnio to na składki klasowe na wieńce ( pogrzebowe) bo jakoś w tym czasie często giną moi znajomi albo ktoś z ich rodziny ![]() na wyporzyczanie kaset video dżamprezy -------------------- m
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
na wino, bo jeśli się bawić, to tylko tak.
![]() aveee! ![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Myśka @ 16.10.2004 20:11) Myszonie nie pisz o alkocholu przy dzieciach i przed 22 ![]() bo cie Hary znajdzie i walnie avadom ![]() -------------------- |
Szadou |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 12.10.2004 ![]() |
QUOTE(Myśka @ 16.10.2004 20:11) Potwierdzam. ![]() W moim wypadku: owocowe, półwytrawne marki "Komandos" Za niezbyt wygórowaną cenę nieprzekraczającą czypińdziesiąt. Polecam. -------------------- One last...
Perfect night of life on earth, I saw... A pestilence descend on wings, Plague black... As it rode the ancient star wind. There are, Things more horrible than death... EverMetal Zine - muzyka, rock, metal, recenzje, newsy, relacje, mp3, koncerty. Klikej! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 02:59 |