Ten Pierwszy Raz, erotyk
psychologiczny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ten Pierwszy Raz, erotyk
psychologiczny
Blue |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 21.08.2004 ![]() |
Hmmm... przeczytałam opowiadanie i teraz
mam mieszane uczucia.
Z jednej strony podoba mi się, pewna doza brutalności jest całkiem atrakcyjna, z drugiej strony całe poniżanie Hermiony przez Dracona jest takie "odrzucające". Bo to takie trochę nieludzkie traktowanie. Ale co ja się spodziewałam "ludzkiego" traltowania przez Malfoya. ![]() Dochodząc do końcowego wniosku, ff mi się podoba ![]() ![]() Tzn. żeby mniej ją poniżał, niech sobie dalej będzie brytalny, ironiczny i trośkę (ale tak mini mini) gardzący Hermioną. ![]() Zdaje mi się, że trochę namieszałam w tej wypowiedzi, ale mam nadzieję, że ogólny sens jest zrozumiany?? ![]() |
Carti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: La Luna de Palma Gradac ![]() |
Hermiona nigdy by tak nie postąpiła. Nie bacząc na honor Gryfona - zrobić z siebie dziwkę bez żadnego oporu? Nie... Poza tym za dużo gejów w opowiadanku.
Ale styl super, wszystkie sceny opisane bardzo fajnie i szczegółowo (co zachwyci forumowiczów-erotomanów ![]() No i dawaj naxt parta! -------------------- Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
|
Blue |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 21.08.2004 ![]() |
Ja bym się chcaiła się dowiedzieć kiedy będzie następna cześć opowiadania?
![]() Chociaż po powtórnym przeczytaniu ff, doszłam do wniosku (tak jak moji poprzednicy ![]() ![]() ![]() Ale jak już gdzieś pisałam, fanfictions - to twórczość fanów, więc wszelkie "odskoki" od oryginalnych postaci są jak najbardzie mile widziane ![]() NO WIĘC, KIEDY NASTĘPNA CZĘŚĆ ?? |
porucznik184 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
Kiedy będzie dalsza część??? już nie mogę wytrzymać!
Co do samego opowiadania mam mieszane uczxucia. ogólnie jest naprawde dobrze napisane, ale za dużo(tak jak już ktoś tu zauważył) gejów... Ps. Bellatriks staraj się edytować posty, a nie dodawać po sobie... Ps2. Sorki że zachowuje sie jak mod ale.... ![]() Ten post był edytowany przez porucznik184: 09.10.2004 12:48 |
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
szkoda ze nie ma na razie dalszej czesci juz dosc dlugo czekam ale coz mi innego pozostalo bede dalej czekac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
Hmmm... Już na gadu gadu mówiłam Ci, co myślę o tym opowiadaniu, ale nie mogę się powstrzymać, by nie wyrazić swego zdania tutaj
![]() Otóż, jestem pod wrażeniem ![]() ![]() ![]() ![]() A wątek "pogardy" Malfoya w stosunku do Hermiony mi się jak najbardziej podoba. Może dlatego, że mam wypaczoną psychikę ![]() Czekam z niecierpliwością na następną część ![]() ![]() Całuski i ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Dzwoneczek: 15.10.2004 19:48 -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Sarabi |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 03.08.2004 Skąd: fiiii daleko.... ![]() |
pRzEcZyTalaM tO caŁe wcZorAj... 3 w nocy.... Głucho wszędzie, ciemno wszędzie, a ja czytam...
![]() NiE żLE wCiąGa... poDsUmowując: !!! RząDaM nAsTęPNej CzĘsCi !!!:D Ten post był edytowany przez Sarabi: 25.11.2004 18:58 |
Lady A. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 23.09.2004 ![]() |
Komuś się klawiatura zepsuła => ?
|
Bellatriks Lestrange |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 08.10.2004 ![]() |
myślę że tak Lady A.
![]() xD ja też tak sądzę przepraszam ale no ... kiedy następna część ?? ![]() |
Shona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Parafia Św. WC Kaczki ![]() |
EJ, Nagini, sprężaj się, bo cię znajdę i
bedę brutalna x].
-------------------- |
AtA_VH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 19.11.2004 Skąd: Zielona Dziura^^ ![]() |
halo, Ziemia do Nagini, komputer ci się
rozwalił? bo cuś dawno tu nie pisałaś. a fani twojego opowiadania są na
głodzie! odezwij się! bo inaczej, to jak cię znajdziemy...
-------------------- |
Lousie |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 165 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Z daleka XD ![]() |
Z tego, co wiem, to Nag na innym forum
zdążyła powiadomić, iż nie bedzie na razie aktualizować opowiadań, ponieważ
ze względów zdrowotnych i osobistych nie ma czasu. A TPR cały czas się
pisze, jak mi wiadomo, nie wspominając juz o tym, że na innym forum części
jest nieco więcej.
-------------------- One day you will ask
me what's more important, your life or mine? And I will say, my life, then you will walk away, never knowing that you are my life. ---------------------------- |
vaampir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 22.01.2004 ![]() |
a na jakim forum?
-------------------- My candle burns at both ends;
It will not last the night; But, ah, my foes, and oh, my friends - It gives a lovely light. Edna St Vincent Millay Sprawdź, jak dobrze mnie znasz... |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Na Dziurawcu który obecnie niestety nie
działa...
![]() -------------------- |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Emily Strange @ 26.11.2004
16:25) To sobie nie poczytamy ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Wiecie co, myślę, że Nagini albo o nas
zapomniała, albo nie chce jej się pisać...
![]() Ale jeśli tu zajrzysz (Nagini), to powiedz czy będziesz kontynuować swoje opowiadanko ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
To może ktoraś by napisała do Nagini na gg
... ja juz do niej pisalam kilka tygodni temu .. ale efektu nie widac
![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
karolka |
![]() ![]()
|
ja nie napisze, bo nie mam gg
![]() Ten post był edytowany przez karolka: 04.12.2004 23:15 -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Z tego co wiem Nag ma pewne kłopoty
zdrowotn i zapowiadała, że przez dłuższy okres czasu nie będzie nic pisać.
-------------------- |
Nagini |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 28.06.2004 ![]() |
Przepraszam, że tak długo nc nie ma, na razie
nie pisze niczego i tak bedzie prawdopodobnie do konca stycznia. A co do
części... to zeczywiscie na dk była jeszcze jedna częśc, ale i tak w całosci
zamierzalam ja zmienic, więc nic nie straciliście. Jeszcze raz przepraszam.
Jesli do stycznia nie padne trupem, to prawdopodobnie cosik bedzie.
-------------------- ugryźć cie?
|
karolka |
![]() ![]()
|
hurra! nagini powrocila!
![]() ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Justa |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 10.12.2004 ![]() |
Fajnie opowiadanie dużym plusem jest tu to
że Draco jest sobą takim z książki
![]() ![]() Bardzo mnie zaciekawił pomysł ze ślubem i czekam na kolejne rozdziały! |
AtA_VH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 19.11.2004 Skąd: Zielona Dziura^^ ![]() |
heh... a nie ma gdzieś tego ff na jakimś
innym forum, poza dziurawcem??
-------------------- |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmm...pierwszy part tego opowiadania został
napisany dość dawno ale wbrew pozorom jest ono barddzo krótkie =/ Ehhh...co
do mojej opinii. Będę szczera: nie podoba mi się. Co prawda piszesz lekko,
lubię ten tamat (HG + DM) i lubie erotyki, ale ta pogarda i wredność Malfoya
troche mnie jakby...denerwuje, a także żal Hermiony jest. Moim zdaniem to
opowiadanie jest przesadzone własnie pod względem hamskości. Prosze sie mną
zbytnio nie przejmować, ale zwyklam być szczera =) Ostatni dialog jakos mnie
zainteresował, bo wzbudził we mnie nadziję, że Malfoy zmieni swoje
nastawienie do Mione. Ale nie wiem czy sie tak stanie. Będę czekać na
następne party =) Życzę weny, pozdrowionka
Taj =* -------------------- |
martyśka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 09.01.2005 ![]() |
Świetne, cudowne, zdumiewalające. Czekam na
następny part i mam nadzieję, że szybko dojdzie. Już nie mogę się doczekać.
Po prostu super.
![]() -------------------- [COLOR=green][FONT=Arial]
So what are you doing now? Me.....nothing! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 11:28 |