Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zebysmy mieli pieniadze, to by do nas jak do
stanow, na przedemerytalny jezdzili
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wisła Kraków - WIT Georgia Tbilisi 3:0
ba ba ba czas na real co ma dryt czy jakas inna chorobe weneryczna dogadali sie chociaz w sprawie tej transmisji ze sportfive,czy bedziemy ogladc mecz na tefauenie czy poloni 1? -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w sprawie realu TVPadająca dogadała się z
sportfive jak z rewanżem ;>
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Mam nadzieję, że będzie go można w TV
zobaczyć...
wczoraj jakoś bez składu i ładu Polacy grali... ale rzeź będzie z Madrytem... hehe -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm... Ta, rzeznicy z Krakowa, zniszcza te
prosienta z Madrytu:)
A wczoraj to sobie odpuscili... a mecz ma byc pozno, ze wzgledu na hiszpanskich kibicow. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
co znaczy 'ze względu na hi.
kibiców?
E tam , jak Kuźba będzie tak ( nie tyle ) co wszczoraj to nawet z Madrytu wrócimy z tarczą. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
Bo mecz w Madrycie ma byc tak jak mecze l.
hiszpansskiej, czyli 22.45 czy jakos tak, bo czas sie przesowa przecie.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Miałbyć o 22:45 ale polska policja się nie zgodziła, kto podziela moje zdanie i uważa że komentatorzy z TVN są beznadziejni?? -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
Juz wole Szpaka
![]() A tak naprawde to najbardziej sesoswnymi komentatorami wogole to sa: Borek, Smokowski i Twardowski... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
a kto pamięta jeszcze popisy Zydorowicza
"a teraz widzą państwo przez swe okulary"
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Borek? słyszałem go na Polsacie sport i
podziękuje.
eNeJSi Nejmegen w jego wykonaniu to klasyk -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Swoja droga czasem teksty komentatorow sa
zabojcze...
"Skolarek kreci sie kolo jadra Zbyszka Bonka..." Moze nie z pilki ale: ".... codowne dziecko dwoch pedalow" ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ehhh.. najlepszy był Zimoch... i ten jego
komoentarz podczas meczu Widzewu z Broendoby Kopenhaga
![]() "Panie Turek, kończ pan mecz!!!!" "I gooooooooooooooooool.......aaa nie ma, Jezus Maria.." "Faulował Polaka... nie to on był faulowany, ojsam już w końcu nie wiem "...to była masa;D -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
"Gooooooooool.... oj nie to tylko
zludzenie optyczne"
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
||
Tego nie pamiętam... Wiem, że były jeszcze "piłkarze poprawiają sobie eleganckie fryzury" "Panie Ahmen kończ pan!!!", "Wracajcie Polacy, wracajcie!!'' i "Wybij, wybij!!! No..." Wypasiony komentarz szkoda, że toego na żywo nie widziałem
-------------------- ![]() |
||
MisieK |
![]()
|
No tak, niedosc ze Dyrda to jeszcze
Nawala...
A bo ten tekst to z jakiegos innego meczu innego komentatora, bo mam taka plytke... "niezapomniane wpadki Komentatorów" tylko nie wiem gdzie traz jest ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
pff , co tam wpadki
komentatorów!
Futbolowe Jaja - TO blo TO! Chociażby 'karny ojca Beckhama' ( na necie poszukajcie ) czy też numer podobny do 'Jojki' ( Szukajcie a znajdziecie , podpowiem - na tej kasecie nie jest dokładne Jojko , ale 'numer' podobny do baraży Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów ( 1:0 ) ) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ale o co Ci chodzi Hefaj z Jojkiem? kto tov
jest O_o ?
|
Hefaj |
![]()
|
poszukaj pod 'Jojko' to
znajdziesz XP
podpowiem - Bramkarz Ruchu ;-p zagadka : CO zrobił Jojko we wspomnianym meczu ( dzięki któremu Lecha wygrała baraże ) ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kiedy to było? bo chyba samobója strzelił.
szukałem, ale nic nie znalazłem.
|
BUNTOWINIK |
![]()
|
I tak o to wszech i wobec Lech ma 2
miejsce
LECH LECH KOLEJORZ KKS MISTRZEM JEST !!! -------------------- |
MisieK |
![]()
|
NIe na dlugo...
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
Jeżeli będą w
formie
--------------------Piątek--------------------|Bramkarz ------Mowlik-----Telichowski----- | Obrona Środek Kaczorowski- - - - - - - - - - - - - Lasocki |Obrona Skrzydła --------Scherfchen-----Goliński----------- |Pomoc środek Madej - - - - - - - - - - - - - -Jakubowski | Pomoc Skrzydła --------Reiss-----------Gajtkowski------- | Atak (Nawrocik) Z bardzo ofensywnymi skrzydłami (Lasocki,Kaczorowski,Madej,Jakubowski), Lecha ma przyszłość do w ataku jest walka o miejsca Reiss wydaje być się jedynym pewniakiem reszta (Zakrzewski,Gajtkowski,Nawrocik) będzie walczyć o miejsce w "11" a środek pomocy to jeden defensywny (Scherfchen) i jeden ofensywny (Goliński) Pomocnik, obaj się dopełniają, i młody środek obrony, Mowli (23l.) i Telichowski (20l.) Oraz pewny punkt bramkarz W.Piątek który wymieniany jest jako przyszły bramkarz reprezentacji Polski. Za błedy w pisowni z óry przepraszam ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Child |
![]()
|
chociaż i na prowakację i
ruska tez są dobre ;]
szczególnie ten pierwszy - nie dość, że Wisła by przeszła, to jeszcze Real dostałby po tyłku od UEFA i po kieszeni od FIFA ;> Ludzie - zbieramy po 1500zł, lecimy do Madrytu i robimy awanture na stadionie ![]() O - Miśkowy post wcięło. Hefaj, czyżbyś był głodny? =P Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 10.08.2004 19:44 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:17 |