Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Nan |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 10.08.2004 ![]() |
O wypraszam sobie!!! ![]() Nie doceniasz kobiet, Hefaj of Gryffindor... -------------------- "Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia."-Rene Nelli
|
||
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie dosceniasz mnie pisząc tylko mój
krótki tyci-tyci nick.
powinnaś wypisać całą listę tytułów , łącznie z 'Nieśmiertelnym Królem Czarnego ( Afryka ) , Jasnego ( Arabia ) , Błękitnego ( Europa ) Lądu' XP a co dam doceniać , to trza podstawy wiedzieć , a jak ktoś chce się sprawdzić na sędziego - proszę bardzo =P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
hefaj badz wyrozumialy...plis=)
|
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie lubię. XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Nan |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 10.08.2004 ![]() |
Och, wybacz mi Królu Czarnego, Jasnego i
Błękitnego Lądu... Teraz już wiem i nie popełnię tak strasznego błędu. XP
Wybaczysz mi...? <robi oczy jak kociak ze Shreka2>
-------------------- "Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia."-Rene Nelli
|
Hefaj |
![]()
|
jak będziesz na mnie mówić Hefaj to
owszem XP
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Nan |
![]()
|
Ok =) A ja Nanka jestem...=D
-------------------- "Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia."-Rene Nelli
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej hej nananana ;P
W dzisiejszym wydaniu historia występów Polaków w grach zespołowych - Gorski trenerem tysiaclecia?? Nie wiedzialem ,ze za Piastow grano w pilke jeszcze do te go z trenerem - Ano graliśmy i to z sukcesami. Chociażby pokonanie Niemców na Stadionie Narodowym w Grunwaldzie (trener: W.Jagiełło), lub wyjazdowe zwycięstwo z Turcją pod Wiedniem (trener: J.3 Sobieski). - tu raczej nalezało wspomnieć mecz Polska-Niemcy z 972 roku pod Cedynią gdzie chyba jedyny raz w historii dokopaliśmy im w meczu u siebie i to na inaugurację w pierwszym meczu międzypaństwowym " reprezentacji narodowej" - trener Mieszko oraz drugi trener Ścibor - tak, trener niemców hodon był zaskoczony skutecznościa obrony naszego zespolu. - Hodon nastawil sie na atak i zdziwil sie jak Mieszko pierwszy snajper strzelil do pustej bramki. - a jaka mamy tradycje gry w pilke wodną? Głównie ze Szwedami - mecz pod Oliwą na przykład, nie mówiąc o całym turnieju w czasie Potopu - w końcu wszystko było zalane... No i geniusz trenera Czarneckiego pozwolił nam wygrać decydujący mecz. - no tak ale w XVII wieku wtopiliśmy ze Szwecją. Nawet libero Wołodyjowski nic nie pomógł. Dobrze, że do rewanżu zdążyliśmy przekonać Kmicica, żeby grał w naszej reprezentacji. made at Onet -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
||||
Boże , chroń nas przed mordercą polskiej
piłki nożnej! Poprostu brak mi słów - mimo iż Pogoni nie lubię , to to jest w/g mnie tragedia. Aby było 'fajniej' podam nieorjoną wersję ,ewsa:
Oficjalna Pogoni - cenzuruje wszystko.
cenzura powraca , moi mili , wdarła się nawet do piłki nożnej.. która strona natępna ? który klub ? komu następnem Ptak na.sra na łeb ? zresztą , tą sprawą zapewne będzie żyć cała Polska piłkarska i nie tylko - na czym ucierpi nie tylko A.(lfons) Sęp , ale i cała Pogoń..kto wie czy Barbarzyńca nie pójdzie rujnować chociażby Ruchu czy innych zasłużonych. Na banicję go , niech na kopach wypieprza stąd za Morze Bałtycike/Ordrę/Karpaty/Tatry/Kresy , chociaż nie - wtedy inni na tym ucierpią.. Barbarzyńca i morderca futbolu WON na Madagaskar! W solidarności z Kibicami Pogoni ( wolność słowa między podziałami ) ![]() Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 23.08.2004 21:56 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a jaki zajebisty powód - bo napisali że
napastnika ściągneli z II ligi brazylijskiej tyle że nardowej [okręgówka]
==
sezon łowiecki na ptactwo niedługo zostanie otwarty ;] -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
Morderca Piorcovii , i jego świta podobno
kładą bata inaczej - że strona użyała oficjalnego loga itepe , sprawy
'czysto marketngowe' , k. m. =='
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
suuuper - a może mieli użyć loga
Spartakusa Będziny? [o ile coś takiego istnieje]
a tak swoja drogą - nieoficjalna strona fanów, zapewne druga wielkością [albo i pierwsza] za oficjalną, jeden klub - i co? loga im zbronił użyć? lol dla niego. ma chłoptaś pomysły. propnuje ściągnąć Ronaldo Fonsecę i napisać, że sam Ronaldo zagra w Pogoni ;] -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
Child |
![]()
|
||
rotfl'n'lol może jeszcze totalitarną większość, albo staropolskie veto? jeden się nie zgodzi i koliberek wyfruwa? widać co dla ptaszka ważne - byle zarobić, żeby wyjść na czysto. a że klub cierpi? ich sprawa == -------------------- |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Rewanż w Madrycie
![]() Znowu w dupsko... -------------------- ![]() |
Child |
![]()
|
I po trzech minutach już 1:0 w plecy po golu BaleRonaldo ;]
fragment z relacji na żywo [na wp] 14' Koniec grzecznej Wisły, Żurawski dostaje żutą kartkę :rotfl 40' Cantoro w dziecinny sposób obrany przez Pavona 60' Beckham dośrodkowuje, Zidene bliski pokonania Majdana. W ostatniej chwili strzał blokują obrońcy Wisły. Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 25.08.2004 22:49 -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
I niestety..
3:1 w plecy.... -------------------- ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm... a można wiedzieć, ile było ostatnio? [najlepiej, że oglądałam a już nie pamiętam ;]]]
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriusz_Black |
![]()
|
2:0
Teraz to przynajmniej honorowa bramka padła... ![]() -------------------- ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
no moze i teraz padla ta honorowa bramka, ale wtedy przynajmniej Wislacy walczyli. widac bylo, ze grają na jakims poziomie. tym razem oddali mecz.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Syriusz_Black |
![]()
|
Nie.. no ja już nie mogę.. co się dzieje...
Kilka dni temu Real przegrał z Bayernem Leverkusen 3:0 - bramka i 2 asysty Krzynówka... a wczoraj: QUOTE Real Madryt przegrał 0:1 w wyjazdowym meczu z Espanyolem Barcelona. Jedynego gola w tym spotkaniu strzelił w 42. minucie Maxi Rodriguez. Dwóch obrońców Realu - Walter Samuel i Michel Salgado - dostali czerwone kartki. Jose Antonio Camacho nie mógł skorzystać z narzekających na urazy dwóch najdroższych piłkarzy świata - Zinedine'a Zidane'a i Luisa Figo, a ponadto bramkarza Ikera Casillasa, który doznał kontuzji... podczas rozgrzewki. Trener zdecydował się też posadzić na ławce rezerwowych innych "galaktycznych" graczy - Raula, który jest bez formy i Davida Beckhama. Tego ostatniego zastąpił Juan Fran. Zmiany w składzie nie wyszły na dobre. Od początku spotkania dominowali gospodarze. W 32. minucie kapitan Espanyolu Raul Tamudo nie wykorzystał rzutu karnego, ale 10 minut później z jego akcji do siatki "królewskich" trafił Argentyńczyk Maxi Rodriguez. W drugiej połowie Real zagrał lepiej, dzięki wprowadzeniu na boisko Gutiego i Beckhama, ale nie zdołał wyrównać. Najlepszej okazji nie wykorzystał Ronaldo, którego strzał z rzutu karnego obronił Carlos Kameni. Real kończył mecz w dziewiątkę. W 74. minucie czerwoną kartkę dostał obrońca Walter Samuel -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krzynówek RLZ i wymiata;D
A real się skiepiścił i to ostro... nie powiem zeby mi się to podobało, no ale... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba nie popełnię gafy pisząc na tym topicu o jutrzejszych derbach Wisła Kraków : Cracovia....Nie tylko Real się ostro opuścił w grze, moi koffani wiślacy też.=/.Co się z nimi porobiło...Kumpela twierdzi,że to brak motywacji.Jest w tym racja...w końcu Żurawskiego w zimie mają gdzieś sprzedać, z Szymkowiakiem też mają coś zrobić. Co będzie z krakowską Wisełką? Przeciez zawsze byli najlepsi...Ostatni mecz, przekabacili na maxa,odpadli z UEFA.Co w nich wstąpiło, przegrać z takim rywalem?Sorx, ale tamci też nie wykazali się jakąś rewelacyjnę formą...<-opinia amatorki =))).Jak myślicie jaki będzie wynik? Ja staram sie wierzyć w moją Wisłę, ze i tym razem nie zawiodą mimo swojej formy...3mam kciuki za nich, wygrają, muszą! W koncu grają z Cracovią =PpP. =D
-------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Child |
![]()
|
Tja jasne - kilka gorszych spotkań i "zespół się opuszcza".
ManU - pierwsze cztery mecze w Premiership i cztery punkty, remisy z Boltonem, po prostu cień zespołu. i czy przez to już się nie liczy? jest gorszy? nie - 6:2 w CL o czymś swiadczy Barcelona - w poprzednim sezonie start fatalny, trener już się pakował do odejścia a skończyło się na wicemistrzu Wisła - mamy lepszy klub w Polsce? nie. poza tym to jakaś choroba chyba narodowa - kocha się tylko zwycięzców, a jedna porażka wszystko przekresla. -------------------- |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
No co Ty nie przekreślam Wisły przez przegrane mecze...tylko stwierdzam,że jej gra sie pogorszyła, co nie oznacza ze już w nią nie wierzę. Wiem, że są w Polsce najlepsi, ale nie moge powiedziec ze w ostatnim spotkaniu wykazali szczyt swoich możliwosci...Dla mnie nadal są świetni, potrzebują tylko czasu żeby się podnieść =))).
-------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:22 |