Jak Myślicie Kto Umrze Następny?, Kolejka do śmierci
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jak Myślicie Kto Umrze Następny?, Kolejka do śmierci
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
QUOTE(Pszczola @ 16.08.2005 19:28) Jezeli jestem przekonana o czyjejs smierci, to bdzie to Snape. Czy to z reki Voldemorta, czy nie, czy podczas pomocy Harry'emu, czy wrecz przeciwnie, nie wiem, ale to jest tragiczna postac, a cos mi sie widzi,ze jezeli watek z Lily okaze sie prawda, to bedzie Ksiadz Robak w wydaniu brytyjskim ^^" Errmmm...Tomak, mowisz oczywiscie o epilogu? ![]() To nie epilog tylko jedna (chyba jedyna ale nie wiem) z rzeczy które Rowling zdradziła na temat 7 częśći. QUOTE(kruk @ 21.08.2005 13:42) A może tak jak w Hamlecie wszyscy wszscy kaputt:P ?? To by było dobre wyjście...takie zaskakującen, nikt by się nie spodziwał. Najpierw Voldi całą szkołę (żeby było mniej do opisywania) dalej Rona Bellatrix, Hermiona z zemsty Bellatrix itd... aż w końcu Voldiego Harry. Biedny nie będzie miał co zrobić i się powiesi... ![]() Ogólna masakra to by było dobre np. Voldi walczy z Harrym i spowodują ogromną eksplozje Ten post był edytowany przez Tomak: 29.08.2005 10:40 -------------------- |
AnyaR |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.08.2005 ![]() |
Niestety, umrze Dumbledore... Ale kto go zabije? Nie chce psuć niespodzianki tym co VI części nie przeczytali (ja przeczytałam po angielsku), ale powiem tylko że sam Dumbledore nie przewidziałby że zginie z ręki tej osoby...
![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no co ty?? Dumbledore umiera???!!!!!!!!!!!!
Może by tak nowi użytownicy raczyli uważnie czytać poprzednie posty. Czytanie w kółko tego samego jest troszkę monotonne. Ten post był edytowany przez Ahmed: 29.08.2005 11:54 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
AnyaR |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.08.2005 ![]() |
Tak, ginie od Avada Kedavra...
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko nie mów że zabija go Snape.....
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Jaka niespodzianka
![]() To podforum jest właśnie po to, aby pisać o wszystkim dotyczącym 6 tomu bez żadnych ogródek ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Joan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Ze Slytherinu ![]() |
Właśnie widzę jak bardzo niektórzy użytkownicy umieją czytać [ze zrozumieniem...]... Boshe!
Z tych niektórych wypowiedzi mam niezły polefff... Razem z Katty rozpadłyśmy się na kawałki jak przy nielegalnej teleportacji... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Członkini The Maradeuders- fanklubu Huncwotów |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnie........ wpada tu nagle Mugol i mówi że Dumbla zabił Snape heheheheehehe. Niesamowite kto by pomyślał
![]() |
zoola |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 14.08.2005 ![]() |
to naprawde zaskakujace!
![]() jak sie ktos urywa przed swietami z choinki to tak potem jest ![]() no ale coz, ktos musi nam dostarczac atrakcji no nie? ![]() |
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
zobaczył temat i odrazu na ostatnią strone zeby się podzielic" zaskakującą" wiadomością. Hehe. Była przynajmniej polewka
-------------------- |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
QUOTE(estiej @ 27.08.2005 18:12) No to cieszę się, że to nieporozumienie. Wbrew pozorom przeczytałem Twoje zdanie dokładnie i zrozumiałem je właściwie, ale ciągle nie wiem, dlaczego w jednym zdaniu wrzuciłaś gejów i depresję maniakalną. Przecież gays to ludzie radośni ;) Dla absurdu ;) Ja jakos o Hagrida sie nie martwie. Ale moze jgo braciszek? Albo Olimpia? Jezeli Fang przezyl tamten pozar, czas Hagridowi zadac cios, tak aby Harry mial jeszcze motyw pomszczenia bolu Hagrida. Ten post był edytowany przez Pszczola: 31.08.2005 23:27 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Katty |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru ![]() |
Jeżeli zginie jeszcze ktoś ważny(Hermi, Ron, Hagrid)albo Kieł lub Olimpia to normalnie Harry się psychicznie załamie. Trafi do psychiatryka i Voldka juz nikt nie pokona
![]() Mhm...Może McGonagall wykorkuje?? Nie mam jeszcze sensownego pomysłu CZEMU mialaby, ale pewnikiem cóś się znajdzie... -------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie ![]() |
zoola |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 14.08.2005 ![]() |
No ja tak jak juz wiele razy mowilam tez uwazam ze niema szans zeby zginol nasz kochany, gruboskory gajowy, ale jaknajbardziej bylabym za smiecia jego brata bo w tedy hagrid by byl zmotywowany na calego
![]() Mcgonagal...no niewiem, ale chyba raczej nie bo ona jest taka pozytywna a pozatym musi byc jakis sensowny dyrektor hogwardu jak sie wojna skonczy bo raczej profesor sprout albo pani pomfrey sie nie nadaja ![]() ja bym jeszcze tak sie zastanowila nad rodzicami malfoja. jakby voldek albo jakis smierciozerca zabili lucjusza i jego zonke to malfoj by mial motywacje zeby przejsc na dobra strone co juz wiele razy bylo tu mowione. to chyba dobry powod by byl... ? ![]() |
Tomak |
![]()
|
QUOTE(zoola @ 02.09.2005 16:06) Mcgonagal...no niewiem, ale chyba raczej nie bo ona jest taka pozytywna a pozatym musi byc jakis sensowny dyrektor hogwardu ( pisze się Hogwartu) jak sie wojna skonczy bo raczej profesor sprout albo pani pomfrey sie nie nadaja ![]() Raczej zginie bo w 7 części "Prestiżowe stanowisko dyrektora Hogwartu ma objąć jeden ze szkolnych kolegów Harry'ego. Fani (większosc) typują na to stanowisko Hermone Granger lecz pani J.K.Rowling lubi zaskakiwac więc jako drugiego silnego kontrkandydata jest typowany... Nevill Longbottom" Ten post był edytowany przez Tomak: 02.09.2005 17:22 -------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A może... Luna?
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Tomak |
![]()
|
Moze nie wiem tak było w Specjalnym wydaniu "PC Hit" na temata Harry'ego. Moze byc luna moze byc Angelina bo wcale nie jest powiedziane czy nie moga byc ci co juz skonczyli Hogwart a byli kolegami Harry'ego
-------------------- |
zoola |
![]()
|
a..no tak...zapomnialam... faktycznie cos takiego mi sie o uszy obilo. no dobra niech zginie albo i nie mi tam ona akurat wisi.
wlasnie jak tak ktos ze znajomych Harry'ego to tez mi pierwsz co luna do glowy przyszla, ale ona chyba jest zabardzo taka...dziwna? ona ma swoj swiat wie chyba by sie nienajlepiej zajela hogwarTem ( ![]() hermiona to raczej nie bo to by bylo zbyt oczywsite, ale jakanjbardziej stawialabym na nevilla albo rona ...? ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
nie no, bez przesady
![]() -------------------- ![]() |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE No ja tak jak juz wiele razy mowilam tez uwazam ze niema szans zeby zginol nasz kochany, gruboskory gajowy, ale jaknajbardziej bylabym za smiecia jego brata bo w tedy hagrid by byl zmotywowany na calego A nie uważasz że dostateczną dla niego motywacją jest śmierć Dumbledore'a. Nie ma drugiej takiej postaci w książce która byłaby tak szczerze oddana Albusowi. Czemu niby Graup miałby umierać? Jakiś jeden sensowny powód? Przecież jest to postać 2-planowa, nie wnosi prawie nic do fabuły. Zastanówmy się lepiej nad postaciami, od których będzie zależało najwięcej w VII tomie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
No, cos mi sie zdaje,ze jeszcze Grawp odegra wazniejsza role. Ale on jest dosyc niewygodny dla calej fabuly.... chociaz kto wie? Ale Hagrid jest dosyc silny,a dodatkowy cios zadany jego duszy, dodalby dramatyzmu calej ksiazce.
I zgadzam sie z Gem, jezeli juz, bedzie mowao epilogu...nie lubie epilogow ;/ -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Osobiście proponowałaby bardziej kogoś z rodziny Weasley'ów. Jest ich stanowczo zbyt dużo by nie ponieśli żadnych ofiar( Billa nie liczę, bo przeżył). Stawiałabym na Charliego. Znamy go najmniej i najmniej będzie nam go szkoda.
-------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Katty |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru ![]() |
O, daj cie spokój! Przecież najlepszym rozwiązaniem byłoby uśmiercenie Rona! Harry miałby wtedy taką chęć zemsty, że hej!
-------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie ![]() |
Pszczola |
![]()
|
Ginny i Ron, wpada w Bersek i schodi sie z Hermiona? ^^""
No i wlasnie ktorys z braci nam bardziej znanych powinien zostac usmiercony, to by bardziej ruszylo czytelnikow. Ja bym usmiercila Freda. Juz to mowilam co prawda ;P Albo lagodniejsza wersja: Percy po nawroceniu. Ten post był edytowany przez Pszczola: 03.09.2005 15:58 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
zoola |
![]()
|
a skad wiesz drogi ahmedzie ze graup nie bedzie mial jakiejs wazniejszej roli, albo misji do spelnienia?
![]() oby percy sie nawrocil, tak jak malfoj zreszta... a co do tego epilogu to dobry pomysl, z reszta wtedy by calkiem dobrze pasowalo to zeby ron albo nevil (luna?) zostal dyrektorem ![]() |
Tomak |
![]()
|
Z rówiesników Harry'ego to stawiam na Hermione, Nevilla lub Erniego. Z tych co ukonczyli Hogwart to hmm... moze ta dziwczyna Percy'ego - Penelopa Clearwater z tych kilku znanych osób co ukonczyli Hogwart to chyba tylko ona jakos mi nikt inny nie pasi na dyrektora.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:53 |