Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hmm, mój urok osobisty, nawet przez net
działa ;>
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
górnolotne =)
tylko pamiętaj, zeby na spotkaniu o prace dobrze wypaść ;P -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wiesz z facetem chyba ciężej będzie. ale
mam nadzieję, że trafię na kobietę, a wtedy już mam pracę ;>
|
Szyszmora |
![]()
|
||||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
Wiem, że jestem skromna.To moja cecha rozpoznawcza ![]() ![]() ![]()
Ha ha ha (to z mojego pamiętnika) ![]() ![]() ![]() -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
||||
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurde, chyba chcecie mnie kompletnie
załamać ... XP
Najpierw na kolonii poznałam paru kolegów, którzy maja po 16 lat i już mają plany na przyszłość - jeden będzie kardiochirurgiem (już czyta książki o biologii), drugi adwokatem lub zawodowym siatkarzem (już gra w jakiejś lidze). A ja? Nie ma takiej rzeczy, którą bym się interesowała na tyle, żeby wiązać z nią przyszłość. Poza tym w niczym nie czuje się na tyle mocna w żadnej dziedzinie i uważam że nie dam sobie rady. W tym momencie taki temat mnie tylko dołują, bo poprostu nie mam konkretnych planów na przyszłość. -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Ach Lilly, wiem co czujesz
![]() Mam w sumie ten sam problem. Na dodatek ludzie (np. moja mama) uważają mnie za super ze wszystkiego (no może poza wf-em ![]() "I co wtedy się robi ?? Mówi się trudno i płynie się dalej" ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 29.07.2004 20:11 -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Meave |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.07.2003 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta ![]() |
Kim chciałabym być w przyszłości? Hmm...
Ostatnio obiła mi się o uszy propozycja nowego zawodu "obrzydzacz
ue". I choć jeszcze nie wiem dokładnie jakie obowiązki miałby taki
człowiek, to ja się na to piszę
![]() A tak bardziej serio... coraz poważniej zastanawiam się nad farmacją, chociaż zaczynam rozważać zostanie dentystką - sadystką ![]() -------------------- "Nazwanym i bezimiennym, pamiętanym i zapomnianym - wszystkim udała się ta sama sztuczka, niezależnie od tego czy zmarli natychmiast czy minutę czy godzinę póżniej. Hokus-pokus: z żywej istoty w nieboszczyka. Najszybsza przemiana na świecie."
/Robert McLiam Wilson, "Ulica Marzycieli"/ Champagne for my real friends, and real pain for my sham friends! |
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jezeli chodzi o zarobek - wal śmiało ;D przez ostatnie dwa tygodnie, za borowanie [z wypełnianiem] pięciu zebów klinika dentystyczna zarobiła na mnie prawie 700 peelenów 40k/miesiąc Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 29.07.2004 21:43 -------------------- |
||
Meave |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.07.2003 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta ![]() |
Tiaa... Nad tym wybraniem tego zawodu
zaczęłam się zastanawiać, kiedy usłyszałam, że za wstawienie plomby matka
mojej kumpeli wzięła ponad 100 zł. Ale ze mnie materialistka
![]() -------------------- "Nazwanym i bezimiennym, pamiętanym i zapomnianym - wszystkim udała się ta sama sztuczka, niezależnie od tego czy zmarli natychmiast czy minutę czy godzinę póżniej. Hokus-pokus: z żywej istoty w nieboszczyka. Najszybsza przemiana na świecie."
/Robert McLiam Wilson, "Ulica Marzycieli"/ Champagne for my real friends, and real pain for my sham friends! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
WYdaje Wam sie, ze bycie dentysta to taki
klawy zawod.
Mam jednego w domu, matka. Wcale nie jest tak wesolo jesli chodzi o sama prace i o zarobki. Trza doreac dobry kontrakt, trza miec multum pacjentow i harowac od 8-14 i od 16-19 Proste... A co do mnie? Coz, kim chcialbym zostac w przyszlosci - to trudne pytanie. Wlasciwie jedno z wazniejszych na tym etapie zycia. I najgorsze jest wlasnie to, ze moja odpowiedz brzmi - nie wiem. To co wybiore bedzie mi towarzyszyc cale zycie, bede mial to na codzien i to bedzie dawalo mi zarobki na utrzymanie siebie. Moze zony i dzieci jak zglupieje ;] Naprawde wolalbym byc kims, kto na dzien dzisiejszy jest slaby z wielu przedmiotw, ale na przyklad jest swietny z chemii. Albo z geografii. No mistrz nad mistrze, reszta slabiej. Wlasnie ja tez niby jestem raczej z wszytskiego dobry, a to z czego najlepszy wcale nie jest ciekawe. No bo kimze byc moge bedac dobrym humanista, fizykiem i chemikiem? Ale zaufajcie, trzeba juz teraz sie okreslic, profil liceum jest wazny. Bardzo. Taka juz dzisiejsza matura. Ja nie potrafie, wybralem nedzny mat-fiz, ale wcale jakos mnie tam nie ciagnie - no ale co innego w takim razie? Ciezko, nie wiem kim bym chcial byc. Jak bylem maly to zawsze mowilem: wynalazca, kosmonauta, koszykarzem. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ja jednak, nawet za takie pieniadze, nie
chcialabym komus grzebac w zebach.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Otóż to, siada ci na fotelu jakiś człowiek
otwiera zęby a tu scena jak ze "Śnieżnych Psów"... tu robaczek,
tam czarna dziura, a gdzie indziej kawalek kurczaka...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Marionetka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja chciałabym być politykiem, bo miałabym
jakiś wpływ na sytuacje kraju, który i tak już od dawna leży w rynsztoku i
wyyyyysoką pensję za prawie nic. Teraz to nawet zwykli posłowie dostają
minimum 8 000 zł miesięcznie. A jak nie to aktorką albo rysowniczką komixsów
Ten post był edytowany przez Soli: 30.07.2004 11:34 -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Child |
![]()
|
takim politickom* co pchają się tylko dla
kasy, mówimy stanowcze nie ;>
* poli - wiele, ticks - kleszcze -------------------- |
Potti |
![]()
|
||
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
i jeszcze ten nieswiezy oddech... naprawde, jak sobie wyobrazam, ze mialabym naprawiac zeby jednej z moich znajomych- wolalabym sie zabic chyba. nie ma to jak nie myc zebow. a tak ogolnie to nie chcialabym byc lekarzem w zadnym wydaniu. dla mnie to za duza odpowiedzialnosc, chyba by mi sie przy kazdym przypadku powazniejszym niz przeziebienie trzesly rece ^^' i jakbym cos, tzn. kogos, bardzo ''zepsula'' toby mi sie to snilo do konca zycia, a przeciez napewno kazdy lekarz popelnia bledy. jezzus, zbzikowalabym chyba. jeden z najtrudniejszych zawodow i dla mnie za trudny. pozatym chcialabym zeby ludzie doceniali to co robie. dlatego nie chcialabym byc np. prezesem jakiejs firmy produkujacej cos, nad czego powstaniem ludzie prawdopodobnie w ogole sie nie zastanawiaja. chociaz z drugiej strony... moi starsi maja swoja firme zajmujaca sie automatyka przemyslowa. i dla wielu to czarna magia, dlatego jak maja np. mojego ojca szanowac za to, ze czasem robi przy maszynie caly dzien i zna sie na tym wszystkim i w ogole. ale ci, ktorzy maja o tym jakiekolwiek pojecie- wydzwaniaja do niego jak tylko czegos nie umieja zrobic, bo wiedza, ze on sie na tym zna. i on mowi, ze go niewyobrazalnie denerwuja te telefony, ale to jednak satysfakcja pewna. no, ale to jednak nie dla mnie. jak juz mowilam marzy mi sie zawod dziennikarki na duza skale, ale nie wiem co z tego wyjdzie. podoba mi sie, tak jak Kirze, praca przy filmie- najbardziej rezyser chyba. jestem jednak za malo pomyslowa. pozatym... pozatym odpowiadaloby mi cos zwiazanego z rysunkiem, ale to juz zupelnie luzno, bo mam na to za malo cierpliwosci. podziwiam strasznie rysownikow tych glebszych komiksow [nie mowiac juz o mangach]. no. to by bylo tyle. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
||
MisieK |
![]()
|
||||
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no patrz... znajomi sie jeszcze obraza. A ja bym chcial zostac Hakerem, ale takim dobrym, co to zwalcza tych zlych... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||||
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
potti: bycie lekarzem to bardzo wielka
odpowiedzialnosc, zaufaj...
Dlatego tez ja nie chce isc w slady rodzicow. A co do stomatologow... Jak komus jedzie z japy to sie go grzecznie wyprasza, nie am tak zle z tymi zebami. Gorzej jak jest endodontyczne wypelnienie zgorzeli na 3 powierzchniach - to dopiero hardcore ;] -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
TimmY-> ufam i dlatego mowie, ze nie
chce byc lekarzem. i w ogole podziwiam ludzi, ktorzy sie na to decyduja.
a propo przypomnialo mi sie, ze dawno nie bylam u dentysty. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
||
znaczy sie spec od zabezpieczeń. ale mówie ci - jak to zabrzmiało - tym dobrym LoL -------------------- |
||
MisieK |
![]()
|
Ja do dentysty nie chadzam... mam zdrowe
zeby .. o
A duzo jest zawodow ze zbyt wielka odpowiedzialnoscia... sedzia, lekarz, eh... duzo by wymieniac... ja dziekuje za takie cos... wole sobie spokojnie siedziec przed komputerem. Child ... wiem wiem... to bylo specjalnie:P -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
czyli White Hat czy jak ich tam zwali ,
sprawdzę to zedytuję XP
a , i możesz być neutralnym hakerem - Hakerem Chaosu XD , który rozpierdziela WSZYSTKO , czy to Hakerów , chakirów czy rząd XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
No. Ale ja wole szalc legalnie:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
||
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
spanistyka ?? chyba iberystyka... jeśli myślimy o tym samym. a ja chcę iść do wojska. a potem jechać na wojnę. mój prosty plan na życie. /choć złudzenia błagają mnie żeby zdawać na orientalistyke, no ale ciiiii je/ -------------------- dupa.
|
||
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
a ja bede taka sobie znana hiena
dziennikarska, ha.
albo bede siedziec zmywac gary w stanach, zarabiajac pewnie wiecej niz wy ambitni ludzie ;> myslalam zeby sie zapic ktoregos dnia i zostac trupem na dnie rynsztoku, ale niestety - az tyle pic nie umiem. -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
Zusia =) |
![]()
|
||||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
różnie na to mówią iberystyka jest chyba bardziej poprawnie w każdym razie dzięki za korektę =) -------------------- borufki
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:08 |