Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
noo to teraz chyba dość modny kierunek. Znam pare osób co chcą to studiować.
Ja dziś odebrałam swoje zdjęcia z Madrytu... ehhh h. -------------------- dupa.
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
modny? nie wiedziałam
ja studiowałabym to tylko jako drugi kierunek. Ale ani przy medycynie, ani przy prawie nie ma mowy o drugich studiach. Więc może podyplomowe. -------------------- borufki
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
najmodniejsze dzisiaj kierunki to chyba
prawo, psychologia, medycyna...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Mów wrodzony optymizm mówi mi:
Do czasu gdy pójde na studia wybuchnie III Wojna Światowa i będę walczyć za Polskę. A gdyby sie nie udało jak wyżej to założe kapele z kumpelami i będziemy równo rżnąć i się spijać. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
no wiesz, to rżnięcie się może być
ciekawe.
Och, nareszcie jakiś normalny topic, owacja dla autorki. Psychologiem, sesese =P Możecie się zapisywac już dziś =P -------------------- ![]() yeah. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Kradniesz mi chleb ;P
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jej, tyle bedzie psychologów, a pacjentów
jak na lekarstwo... w Polsce ludzie nie chodza do psychologów, bo sie
wstydzą. tak mówia statystyki ;]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dlatego psycholog wyjezdza na zachod, tak mazdy ma psychologa prywanego:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
||
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
no, tak się składa, że statystyki mówią co innego, a w rzeczywistości jest zupełnie co innego, możesz mi wierzyć. Moja matka na przykłąd ma tylu klientów, że dostaje histeri z przepracowania, bo nie potrafi im odmówić. -------------------- ![]() yeah. |
||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja zostane pasozytem spolecznym, bo nie
wiem co chce robic i gdzie mnie przyjma.
-------------------- |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
ja chce dobrze zarabiac i byc zadowolona z wykonywanego zawodu. to chyba koniec, bo nie wiem kim chce zostac...
![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jesli nie masz po co zyc, zyj na zlosc innym :P -------------------- |
||
vigga |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja chce, ja chce, wybierz mnie, mnie...! moge byc pierwsza w kolejce do pani psycholozki...? <masochistka XP> -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
||
Kira |
![]()
|
nie rwij sie tak,
dziefcynko...
sąsiedzi będa Cie wytykac palcami i mówic, ze jestes chora psychicznie... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
i o to wlasnie chodzi sesese... [smiech
psychopatki]
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Syriiuszka |
![]()
|
||||
no dobra, odezwij sie za pare lat ^^ -------------------- ![]() yeah. |
||||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam awersje i wstret do psychologow (przepraszam!) od czasu babeczki po studiach co na jakichs zajeciach przez pol godziny dyskutowala na temat mojego rysunku. Co ja chcialam przekazac, co chcialam wyrazic, powiedziec. Kurna wystarczy raz narysowac swinie w drzewie i robaki w korzeniach.
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Robaki w korzeniach.... wskazuje to na dos
dużą wyobraźnie autorki rysunku i brak kontaktu z rzeczywistościa, bo jakże
mały robak miałby wleść (przepraszam za mało fachowe okreslenie), do wyżej
wymienionego drzewa? Hę?
=PPP -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a czy psycholog leczy nieśmieszne poczucie
humoru?
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tego nikt ie leczy, to sie ma do konca zycia
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
dr_a_kula |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 01.08.2004 Skąd: Polska ![]() |
jak byłem mały chciałem być reżyserem
filmowym
a teraz to już chcę tylko być szczęśliwym człowiekiem -------------------- Lepiej jeść biały chleb nad Morzem Czarnym
niz czarny chlen nam Morzem Białym |
MisieK |
![]()
|
Tylko albo az.
Alexa666 |
![]()
|
||
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ze mną oczywiście. Prawda? :> Ja bym chciała zostać aktorką, ale z moim szcześciem to mało prawdopodobne. W takim razie chcę zostać gitarzystką w kapeli rockowej. A studia? Dziennikarstwo. |
||
*colette* |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 05.08.2004 ![]() |
Ja chcę zostać albo psychologiem, albo
rechabilitantką, albo aktorką, albo anglistką
![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja szczerze mówiąc... nie wiem jeszcze do
końca... wybieram się na studia związane z ekonomią - pójdziemy razem z
dementim na SGH tyle że on za rok, ja za dwa lata
![]() I raczej z tymi zawodami wiążę przyszłość... Ale nie jestem do końca zdecydowany... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:08 |