Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Sędzia Dred |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: Pcim Dolny ![]() |
a ja chcę zostać mesjaszem.
po godzinach ewentualnie mogę udzielać się literacko w jakiejś gazecie. podobno pisanie nieźle mi wychodzi (ludzie, którzy to mówili, nie wiedzą, że notorycznie olewam duże litery. ale to chyba choroba, którą ma 80% przedstawicieli pokolenia cyber-punku.). zawsze moge pisać felietony... mam śmieszne życie w śmiesznej rzeczywistości. a oprócz dziennikarstwa? no to jakaś zapchajdziura w stylu socjologii. ale moim marzeniem jest wydział muzyki rozrywkowej na akademii muzycznej. -------------------- Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie
Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu /Dezerter/ |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
doszedłem do wniosku, że najłatwiej będzie
mi żyć na utrzymaniu kobiety! tak to jest to.
ładnie byłoby spełnić się twórczo, znaczy popisać, pośpiewać. tylko trzeba być w odpowiedniej sytuacji. ja musze trochę poczekać, polecam jednak posprawdzać się w tych dziedzinach ;] często sytuacja tego wymaga. szczerze, bardzo chciałbym iść na zarządanie czy coś takiego. może nie spełnię się [;>], ale coś już mi podchodzi. bycie menadżerem. hyh, odpowiedzialne, jednak dobrze by mi z tym było. chciałbym też pracować w jakiejś gazecie. muzyczna, komputerowa, filmowa albo komiks. hyh, jednak nie chciałbym być krytykiem. jest to cholernie niewdzięczne, jak dla mnie. teatr też jest świetny. |
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Ja chcę zsotać politykiem, albo
psychologiem,
I w przeciwieństwe do niektórych ja mogę być nawet sprzątaczem bo rzadna praca nie przynosi wstydu i wszysyc sa potrzebni, praca to w tej chwili największy dar nie liczy się jaka WAŻNE ŻE JEST!!! -------------------- |
nadya |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bede miala wlasna restauracje. gdzies na poludniu francji -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
||
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
wiesz, niektórzy mają pewien standard i uważają, że poniżej niego nie powinno się schodzić. eg mnie też każda praca jest dobra. jednak nie chciałbym być czyimś sługą [nie chodzi mi o sprzątanie]. nie lubię kiedy ktoś każe mi coś robić, a wręcz odwrotnie kocham władać innymi. |
||
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
Nie wiem kim chce zostac. No napewno bede
soba, ale tak to nie wiem. Narazie ucze sie jezykow a reszta jakos sama
wyjdzie. Wiem gdzie chyba bede studniowac- gdzie chce ale co to jeszcze jest
zagatka i dla mnie
![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A gdzie chciałabyś studiować??
Ja myślę o SGH albo o UMCSie w Lublinie... Czy za granicą?? Może, ale do końca jeszcze nie wiem..... -------------------- ![]() |
Marta |
![]()
|
Berlin Frankfurt lub Wieden- czyli
dokladnie tez jeszcze nie wiem
![]() Ten post był edytowany przez Marta: 08.08.2004 09:11 |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Uch... po niemiecku
![]() Ja bym wolał coś angielskojęzycznego... Anglia/ Irlandia, ew. gdzieś w Hiszpanii... Ale to powodzenia i tak życzę ![]() -------------------- ![]() |
Marta |
![]()
|
Wiesz wolec ja tez bym pewnie wolala Anglie
czy Irlandie
![]() ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
||
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Jeżu, kocham, kocham takich ludzi, oni przynoszą trochę powiewy w to zatęchłe powietrze forumowe, och tak! -------------------- ![]() yeah. |
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm... Buntowinik, masz racje, bo co by bylo
gdyby nie bylo na wym swiecie smieciarzy na ten przyklad, katastrofa...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja pójdę na biotechnologię i wybuduję
stado mini-cyber-empirków które podbiją świat XD
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uwaga! Ataka klonow... nie to nie klon,
to lipa...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
I to jeszcze jaka =P
-------------------- ![]() yeah. |
Ludwisarz |
![]()
|
||||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiesz no... Kazdy musi gdzies pracowac. Ale skoro wykrzukuje on takie tresci publicznie na forum- chyba musi w to wierzyc. W koncu - BUNTOWNIK! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||||
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
lamy jesteście i nie wierzycie w
niezmierzoną potęgę empa ; D
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
||||||
przeciez ja mowilam serio. Naprawde lubie kolesia po tym poscie. I uwielbiam takich ludzi. -------------------- ![]() yeah. |
||||||
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
Ja chciałabym zostać wiatrem.
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
__^___________
Osobiście życzę ci powodzenia w dmuchaniu XD -------------------- ![]() yeah. |
Empire |
![]()
|
S.E. - wtedy ja zostałbym Ogniem
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zeby cię tylko nie zdmuchneła ;P
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
W takim razie musielibyscie sie zamienic
miejscami XP
Empire |
![]()
|
a co, kobieta to nei moze być stroną
aktywną? =P
|
Syriiuszka |
![]()
|
raczej wydmuchała =P albo przedmuchała
=P
no ewentualnie wygwizdała. -------------------- ![]() yeah. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:08 |