Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie istnieje podobno cos takiego jak szkulka
dla kierowcow radowych, moj znajomy kiedys jezdzil, to siedzial w warsztacie
u jakiegos faceta i patrzyl jak on jedzi, az go w koncu posadzili za
kulkiem, najlepies poszukac w necie, bo tak Pikus[bo tak nazywamy kumpla]
cos znalazl...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
czyli tak właściwie to można sobie dać spokój XD
-------------------- ![]() yeah. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chyba, że w przyszłości brat chciałby
zostać honorowym dawcą nerek, płuc ewentualnie wątroby =P coż, ale każdy
kierowca moze się obudzić z trawą w zębach, jeżeli spróbuje jazdy po
polskich wertepach
-------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
przypuszcxzam że nie bierze takiej
ewentualności pod uwagę, jednakowyż mu ją podsunę XD
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Child wręcz przeciwnie, polsie drogi to
dobry rening przed waskimi, obrosnientymi drzewami trasami w finlandii, a
najwiekszy hardcore na polskich drogach podczas rajdu kormoran, te piekne
drogi mazurskie, zakret za zakretem, w kolo drzewa a satan -
beznadziejny....
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
albo nasza kochana droga z niemiec XD
zwana ałtostradą.
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ałtostrada w Polsce? gdzieee?
Rajd Finlandii - pfe. Widziałeś kiedyś relacje z rajdu Walii? a do tematu: rajdowanie można zacząć w imprezach typu "maluch and 125p racing" gdzie zgłaszają sie ludzie z podrasowanymi kaszlakami itp. i jak dobrze panopkowi pójdzie, to może dostanie zaproszenie na imprezy "opel kadett driver". potem... albo skończy na kadettach albo dostanie zaprosenie na testy do A5 [najniższa klasa samochodów rajdowych] chyba tak jest -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
a, gdzieś na zachodzie, Hitler nam
zbudował i stoi. Fajna sprawa, ile razy przejeżdżam to się zastanawiam kiedy
mi podwozie odleci XD
Child |
![]()
|
a to wszystko wyjaśnia - to nie
ałtostrada, tylko czołgostrada ^^
-------------------- |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
no, no... a "drogi szybkiego
ruchu" pana Gierka? kiedyś myślałam, że sobie przypomnę co jadłam dzień
wcześniej na obiad.
dududududududududu -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
toteż to włąśnie.
Swoją drogą, żebyście widzieli radość Niemców, przejeżdżających tą ałtostradą. Normlanie zachowywali się jak dzieci w wesołym miasteczku XD -------------------- ![]() yeah. |
Child |
![]()
|
Niemcy się cieszą bo to dla nich atrakcja
przejechac sie naszymi drogami - krętymi, pełnymi wybojów, wąskich.
Normalnie jak na rajdzie =P - nie to co u nich autostrady, ktore ciągną się
100km po linii prostej.
-------------------- |
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
no własnie, u nich to nuda, tak gładko i
prosto, nie to co polska droga pełna atrakcji, ciągle jakiś czarny punkt,
metrowa dziura, rozjechany kot, nedziałające światła, zakręcy o 370
stopni... juhu.
-------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
Mazy mi sie cos co wiedzialem w niemczech
jak jechalem z wojkiem.... 10 psmowka, z berlina do Hamburga, 150 km w 30
minut... eh... mazenie scietej blowy...
MisieK |
![]()
|
To nic... w porownaniu z tym, ze jechalem
samochodzikiem z szyberdachem(ferrari bodaj) 300 na godzine... wiec wisi mi
to ze bylo goraca:) ... pomyslec tylko ze wujaszej jezdzi ferrari a ja
uniakiem... no ale on w niemczech pracuje
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Tak przy okazji
To zanim się pujdzie na rajd trzeba zdać "Licencje rajdową" !!! Kiedyś o tym oglądałem na TVN Turbo ![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
N na te rajd oficjalne trzeba:)
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
z tego co się orientuje w niemczech an
tzw. autobanach nie ma ograniczenie prędkości jedziesz tyle ile masz
![]() ![]() -------------------- |
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Ja chcę być stomatologiem albo stylistką
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
Można zostać jeszcze stomatołem-stylistą
=P
stylizować zęby po wszelkich wierceniach etc. sam ma ustylizowane 14 zębów =P i żeby te dziury to było coś wielkiego ale nie - tylko trzy duże. -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
nie mowcie mi o stomatologach, dzisiaj
pierwszy raz w zyciu mialam robiony - kurwa jebany kurwa - ubytek (kurwa) i
sie okazalo ze mam nadwrazliwe zeby i o malo sie nie posikalam w tym fotelu
z bolu Y Y. Do teraz wszystko mnie boli.
MisieK |
![]()
|
U mnie w rodzinie jakis kuzyn zmarl bo mu
wyrwali zeba, a mial tak kanaliki ulozone, ze w momecie kiedy poszla mu
infekcja, szybko dostala sie do muzgu, no i umarl po miesiacu
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
Sirii już spokojnie ;D poboli, przejdzie
i pójdzie w cholerę [coś jak akwizytor - poskrzeczy, ale w końcu
odejdzie]
Misiek, znam to - ostatnio tez przy znieczulaniu wbiła mi igłę w żyłę czy coś i jeszcze troche, a operowaliby na nieprzytomnym kliencie ale dobra - sza! ani słowa o stomatołach -------------------- |
Szara Elfka |
![]()
|
ja osobiście nie lubie jak ktoś gumową łapą maca mnie po języku i wypycha mi usta chusteczkami. ochydna tortura.
ja miałam zostać projektantką nagrobków, ale stwierdziłam, że bede albo zawodową łuczniczką, chociaż wolę postrzelać dla przyjemności i relaxu, albo grafikiem^^ asp mnie wzywa ^^ -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anarchistka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
Moim marzeniem jest
dziennikarstwo- może prasowe lub radiowe (pewnie jeszcze 100 razy mi
się odmieni, ale już od roku przy tym obstaje, wiec jest gites
![]() ![]() -------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:34 |