Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Okropny materializm jest tu promowany. A może bycie ksiegowym wymaga powołania?
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No nie wiem, wydaje mi się że to bardzo przyjemna praca. Spokojna, siedzisz ciągle w cyferkach, nie gonisz, nie obawiasz się, ze jesteś nie na czasie...
Może nie widzę istotnych wad. (?) -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
istotna wada to śmierć z nudów po dłuższym czasie- ale może tylko w moim przypadku?
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Każdy zawód powinien mieć domalowaną ideę. Śmiało Atina, obudź w sobie zmysł artystyczny ;ddd
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zawsze chciałem zostać dziennikarzem. według mnie to ciekawy zawód. Siedzieć se w redakcji i tylko pisać. Czasem jakiś wyjazd, reportaż, felieton. No i praca jakby wymarzona dla mnie
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ta.
ładnie opisane ;d -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Atina @ 24.10.2006 00:15) No nie wiem, wydaje mi się że to bardzo przyjemna praca. Spokojna, siedzisz ciągle w cyferkach, nie gonisz, nie obawiasz się, ze jesteś nie na czasie... Może nie widzę istotnych wad. (?) przypomina mi się skecz o księgowym w wykonaniu python'ów. QUOTE Ja zawsze chciałem zostać dziennikarzem. według mnie to ciekawy zawód. Siedzieć se w redakcji i tylko pisać. Czasem jakiś wyjazd, reportaż, felieton. No i praca jakby wymarzona dla mnie hm zastanów się czy na pewno tego chcesz, znam kilku dziennikarzy, ba siostra nawet pracuje w gazecie, której nazwy wole nie wymieniać; w każdym razie praca dosyć wymagająca, terminy ciągle gonią, baardzo często pracujesz w święta (zapomnij o niedzieli jako dniu wolnym) a płaca wcale nie taka wysoka jak niektórym może się wydawać. -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
chcę byc psychologiem lub fotografem. albo najlepiej i jedno i drugie.
Ten post był edytowany przez Neonai: 30.10.2006 22:29 |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ej a ja chcę tu pracować! tak tak! hau hau
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o krajst, kasia, gdzie Cie nosi. chociaż w sumie mi to do Ciebie pasuje. tylko zabierz ze sobą Pukiego.
Ten post był edytowany przez Neonai: 30.10.2006 22:36 |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no rzecz jasna! puki też będzie psem, nie.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
panie w mundurach ponoć seksi są
ja kiedyś zakonnicą chciałam zostać ale tak jakos przeszło mi nie wiem czemu -------------------- ![]() ha! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ależ najdroższy, jak cię zabiją to dzięki takiej pracy poznam cię nawet po brudzie spod paznokcia xd
|
Neonai |
![]()
|
Kasiu, to bylo conajmniej niesmaczne.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no masz, a chciałam być urocza xd
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja bym chciała zostać kimś kto zaliczy nadchodzący sprawdzian z pisma.
-------------------- dupa.
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
A ja bym chciała studiowac kulturoznastwo
![]() Tylko co tez można po tym robić? -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zbierać truskawki w krainie wikingów ;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
prehistoryczne truskawki? czy tylko skamieniałości ;P?
Ten post był edytowany przez kelyy: 31.10.2006 22:08 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja zostaną psychologiem, jezeli mi się uda dostać na studia i je skończyć
![]() |
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Psycholog? Będzie cięzko:)
Ja mam w planie zostać tłumaczem. Marzę o tłumaczeniu z angielskiego na polski, lub na odwrót, książek, dokumentów itp. Mam nadzieję, że uda mi się spełnić to marzenie ![]() Chociaż wiem, że na pewno nie będzie to moje jedyne zajęcie. Mam kupę czasu - się jeszcze pomyśli. -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja chcę rodzić dzieci, czekać na męża z obiadem, uprawiać seks i chodzić na zakupy.
-------------------- ![]() ha! |
avalanche |
![]()
|
z trzecim się zgodzę.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Lilith |
![]()
|
nie lubisz zakupów?
![]() -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:34 |