Kim Chcecie Zostać???, .
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kim Chcecie Zostać???, .
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja miałam całki na pierwszym roku
nauczyłam sie raz pozadnie na kolokwium, zdałam i od razu zapomniałam -------------------- ![]() ha! |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wygląda to na cos bardzo prostego, inna sprawa że nigdy sie to nie przyda=)
Cienkie musiało byc to kolokwium;d U mnie na I roku była taka logika, że choćbym chciał to nie mogę zapomnieć tej materii ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Hagrid, nie lubie Cie.
-------------------- ![]() ha! |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Się lepiej ciesz, że luxno miałaś;d Co studiujesz?
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Wygląda to na cos bardzo prostego, inna sprawa że nigdy sie to nie przyda=) Nawet głupi wsloczynnik chropowatości wykorzystuje calki ![]() wspolczynnik chropowatosci poduszki wzgledem twojej twarzy ?XD Ten post był edytowany przez Neonai: 30.11.2006 14:51 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hagrid |
![]()
|
Współczynnik chropowatości?;d Z jakiej to jest dziedziny wiedzy? Moze rzeczywiscie byc przyadatne np. przy produkcji papieru toaletowegoXP
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wspolczynnik chropowatosci okresla gladkość powierzchni a im większa gladkosc tym mniejszy opor wody. zastosowanie: rury kanalizacyjne, okrętownictwo itp.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
yhm.
fascynujące. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
nope. czym jak czym, ale współczynnikiem chropowatości zostać nie chcę.
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
Może sztuką nie jest to by chcieć kimś zostac, tylko realizowac się na codzień? Jeśli piękne są tylko chwile, planowanie na dłużej nie ma sensu, najelpiej wznosic sie na wyżyny tu i teraz.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(MisieK @ 30.11.2006 07:25) wlasnie jest sprytny wzorek a że mi sie nie chce to sie pytam. ale trudno XD haha. wpisalem 'calka' w wikisource i prosze: ![]() no. nie pomylilem sie zbyt wiele. ln czy arctan. co za roznica XD Ja nie chcę nic sugerować, ale to jest inna całka niż ta z twojego poprzedniego posta. W tej brakuje x w liczniku ![]() edit: Przez ciekawość zajrzałam do skryptu. Oto, co mi powiedział pan Krysicki: ![]() Ten post był edytowany przez hazel: 01.12.2006 02:12 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
hm hm hm. jak wytrzeźwieję to obaczę. czyli za 3 dni jakieś
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
A mi mówią, że to ja jestem alkoholikiem...
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Chcemy zostać najedzonymi czarodziejami.
Midel Ist. Znaczy, że wielbłądy. No. Pizza Dominium to pindole. |
Renegate |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 04.12.2006 Skąd: Inowrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm... ja chciałbym zostać PREZYDENTEM
![]() Nie a tak na serio to zapowiada się, że będezawodowym wojskowym ![]() -------------------- ![]() |
Hagrid |
![]()
|
Zawodowym każdy chciałby zostać, niedługo pobór kotów się skończy. Chyba najelpiej czułbyym się w roli dziennikarza lub pisarza. Wszelkie biznesowe kariery są dobre na młodość, ale strasznie wypalają.
|
MisieK |
![]()
|
hazel, faktycznie to nie ten sam przyklad zapomnialem o tym xie. no i faktycznie pan Krysicki ma racje ;] jednak dobrze z tym ln obstawialem XP
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Aredhel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 29.12.2006 Skąd: z daleka Płeć: Kobieta ![]() |
A ja chcę zostać informatykiem (a raczej informatyczką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Tread softly because you tread on my dreams" - W.B. Y.
|
wickie |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 19.11.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chce iść na muzykologie... i uczyć muzyki w szkole. Chodze do szkoły muzycznej więc mam otwarte drzwi.Pierwsze chciałam uczyć polaka , ale zmieniłam zdanie jak dostałam 4 ze sprawdzianu
![]() -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A ja chciałabym zostać pod kołdrą. I się wyspać.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
ja tam nie koniecznie, ale wolałabym nie iść na konstrukcje i instalacje.
-------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
A ja nie poszłam na stal i mi z tym dobrze.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja się wymiksowałam ze scen współczesnych i czuje się z tym świetnie.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja nie bylem na socjologii i spało mi sie świetnie.
|
Lilith |
![]()
|
ja wlaśnie sie obudziłam, po tym jak zdecydowałam jednak olać świat
no ale na angielski musze żesz no chcę zostać śpiącą królewną, zeby nie było, ze to off top -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:08 |