Ideał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ideał
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
oooo, "ON" jest fajny
![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Podobno z fascynajci 'czarniawymi' się wyrasta. Obupłciowo. Niestety niektórym zostaje ta smutna przypadłość na zawsze =P
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
marquez miło mi się kojarzy, bo mam sentyment do stu lat samotności
![]() ![]() o nie-ee, boruc nie ;p jak dla mnie ma strasznie... przytępiony wyraz twarzy. to znaczy, może nie zawsze, ale czasami naprawdę tak, że heeej. a sheva moim skromnym nie jest taki zły :] sympatia do błękitnych jest jednak ślepa :] oni są fajni nawet jak grają w białych strojach ;p mi się to jeszcze podoba, o. ;] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
"On" grał w "Diabeł ubiera się u Prady" yap??
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam slabosc do typu nieco 'mlody wyspianski' (i nie chodzi mi tu o syfilis i odpadajace paluchy xD) - rozczochrany, z broda, wlosy slowianskiego koloru, szczuply - ale to tylko platoniczne, bo rzeczywistosc wyglada inaczej ;>
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ej, Wojtek nawet podobny, zwłaszcza jak tę grzywę miał XD
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ale mam nadzieje ze nie zapusci takiej brody bo mimo ze mi sie to widzi nawet to niestety bardzo jest to niepraktyczne - drapie xD
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
broda fuj
zarost tak i to jak najbardziej przynjamniej wiadomo, że to z mężczyzną ma się do czynienia -------------------- ![]() ha! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE broda fuj idę się zamknąć w sobie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
oj trzeba powiedziec ze ahmed ma bardzo niefuj brodke ;)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
Opisz nam swoja brode.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
buehehehe
to zalezy jak wygląda ![]() ale generalnie fuj jak mawia wuj koleżanki koleżanki kolegi itp... "bracie, bój się boga, czemu masz ci..ke na brodzie" -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Mateusz!
ja powiem po prawdzie wolę Cię bez brody ale jak juz masz to trzeba sie cieszyc i juz XD |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm.
moja broda ma się całkiem dobrze, nie jest długa i kosmata, bo co jakiś czas ma bliskie spotkania z nożyczkami (nie są to jednak spotkania dobrowolne, po prostu aparat przymusu wywiera na mnie zbyt dużą presję). Ogólnie rzecz biorąc rozważam jednak ogolenie bródki, co by jakąś zmianę w wyglądzie zaprowadzić, ale na razie wszystko kończy się tylko na planach. nozyczkami do kurczaka!;d Ten post był edytowany przez Neonai: 18.10.2006 23:50 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilith |
![]()
|
zdjęcie, zdjęcie
ocenimy tu jakość Twojej brody ;] -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
ja też chcę móc edytowac sygnaturki!
|
Ahmed |
![]()
|
Ścięta! CIACHCIARACHCIACH.
Nie mam bródki. Nie pochwalę się więc. Pozdrawiam Ewę, poznaliśmy się na imprezie u Mateusza xP QUOTE Ahmed wypaplał wszystko mojej pięknej siostrze, która wpadła mu w oko ![]() Czy jest coś o czym nie wiem? Ten post był edytowany przez Ahmed: 20.10.2006 15:11 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ty kablu, krętaczu jeden Ty - teraz się wypierasz =P
Na Babyshambles masz iść w ramach pokuty, o! |
Lilith |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 20.10.2006 15:10) ano ano, wiem ja to, wiem i pamiętam ;] QUOTE(Ahmed @ 20.10.2006 15:10) mój drogi, nie wypieraj się, mam dowody - zdjęciaaaaa ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Ty chyba myślisz, że Ahmed to Wojtek. Otóż nie. Ahmed to Mateusz. Wojtek do Rychu Kowal, ot co =D
|
Lilith |
![]()
|
O żesz.
No to sorry ![]() Ale tam na zdjęciu gdzieś widziałam Wojtka i przez Ahmeda było ono zamieszczone i to mnie widać zmyliło. Co za faux pas, o wybaczenie proszę ![]() -------------------- ![]() ha! |
Ahmed |
![]()
|
ależ nie ma za co.
Wojtek się uśmiał jak mu opowiedziałem. Kiedy nas odwiedzicie w Warszawie? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilith |
![]()
|
jak dobrze pojdzie i Kate nie zapantofluje do reszty Doherty'ego to 23 listopada ;]
-------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 21.10.2006 20:30) O żesz. No to sorry ![]() Ale tam na zdjęciu gdzieś widziałam Wojtka i przez Ahmeda było ono zamieszczone i to mnie widać zmyliło. Co za faux pas, o wybaczenie proszę ![]() LOL wybaczam :] |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1226 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedno jest pewne- idealna kobieta nie może być feministką;p
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.08.2025 22:26 |