Ideał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ideał
Czternasta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hagrid @ 22.10.2006 00:17) Idąc Twoim tokiem rozumowania - idealny facet musi być szowinistą? ![]() -------------------- Trzeba się pilnować, bo inaczej ani się człowiek obejrzy, a już zaczyna każdego żałować i w końcu nie ma komu w mordę dać. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja tam mam swój ideał kobiety.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
noooo, to jaki?
ja to bym sobie taki miks zrobiła... żeby był dobry ale trochę zły -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja nie mam ideału. Jest kilka wyznaczników płynnych. I dobrze kiedy występują. Ale często nie występują, a jestem zachwycony.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no prosze
odezwał sie ten, co temat zakładał ;] -------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3082 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja ideał posiadam. Nawet kilka, w zależności od nastroju. Ale posiadam też niesamowitą wręcz zdolność do znajdowania sobie partnerów życiowych dalekich od któregokolwiek z nich.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ofuj. zez XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
tobie się podobać nie musi ;p
|
Lilith |
![]()
|
o fuj ja też, a mnie mógłby akurat
![]() -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mnie piłkarze nie pociągają. W sumie nie zwróciłabym uwagi chyba na zadnego z prezentowanych wyżej
![]() -------------------- |
Kira |
![]()
|
ja go maksymalnie pokochałam kiedy zobaczyłam jak gra :') jest niesamowity, naprawdę.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj nie musi nie musi.
ale jakies poczucie dobrego smaku trza miec. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
jakby to powiedzieć... brzydki facet też może być ładny
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
QUOTE(MisieK @ 11.11.2006 02:44) a Ty je masz? xD hie he. grosso nie jest brzydki ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no w końcu skąd się wziął Pinokio?
![]() ale są Włosi piękni (całkiem sporo ich a raczej większość) i mniej piękni, którzy właściwie prawie wszyscy tak czy inaczej coś w sobie mają (Fabio też), co nie znaczy, że szaleję za każdym z nich i za Grosso napewno nie. nie zmienię też zdania. on jest brzydki. Brad Pitt nie jest i mi się nie podoba, ale on to co innego ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 11.11.2006 13:27) rozumiem, że tu pojawia sie ten znany gest wykonany obiema rękoma, a formujący w powietrzu sylwetkę gitary ![]() Ten post był edytowany przez Lilith: 11.11.2006 19:01 -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
QUOTE Wiesz jak to jest ciężko słowami określić? zawsze możesz zrobić zdjęcie.Oo. 1100. Ten post był edytowany przez emoticonka: 11.11.2006 19:40 -------------------- |
Croco |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
Ideał?
Rude włosy. O, takie!: Rudzielec No to po prostu cudne owłosienie głowy. Niech Rowling ożywi Weasley'ów! (bez Rona) edit: gościu też niczego sobie... Ten post był edytowany przez Croco: 11.11.2006 21:31 -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
Kira |
![]()
|
rude jest piękne, to prawda :]
chociaż nie-rude też potrafi być piękne! np. szewa {drugie miejsce na podium ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3082 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Rude nie jest piękne. Miałam rudego faceta, mam rudą siostrę (z którą niektórzy użytkownicy forum zdążyli podyskutować) a sama też kiedyś ruda byłam jak mi się kolor nie udał.
Ale co kto lubi. Ja lubię brunetów. Ale generalnie wygląd nie wpływa w najmniejszym stopniu na relacje, które się ewentualnie wywiązują. Najwyżej zapewnia wstępne zainteresowanie. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ludwisarz |
![]()
|
QUOTE(emoticonka @ 11.11.2006 19:39) Można - nie można, niektórzy ludzie nie lubią byc fotografowani. A posiadane przezemnie zdjęcia nie mogą bez zgody wylądować w sieci, bo to nie jest osoba publiczna. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Croco @ 11.11.2006 20:29) Ideał? Rude włosy. O, takie!: Rudzielec No to po prostu cudne owłosienie głowy. Niech Rowling ożywi Weasley'ów! (bez Rona) edit: gościu też niczego sobie... ciekawy jest /ze swoja galeria/ tez mam slabosc do rudych -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jabym nie chciala by moj facet byl rudy. wystarczy ze ja jestem =p
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.08.2025 22:26 |