Ideał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ideał
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ciekawy jest /ze swoja galeria/ tez mam slabosc do rudych Niech no tylko Kamilo "Dżo Koker" się o tym dowie xP -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
no, niech sie dowie
B) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
dżo koker |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: Looplin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hehe, no o tej slabosci Myski to mi od opener'a bylo wiadomo
![]() ![]() ![]() -------------------- Unchain my heart! awww
Mój źią! /Ahmed |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
musze szukac milosci gdzie indziej
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
dżo koker |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: Looplin Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Myśka @ 13.11.2006 20:19) ewentualnie moge Cie wrzucic na liste oczekujacych... ![]() ![]() -------------------- Unchain my heart! awww
Mój źią! /Ahmed |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Potti) nie zmienię też zdania. on jest brzydki. Brad Pitt nie jest i mi się nie podoba, ale on to co innego ![]() a ten? i jeszcze tu. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no nie, jakoś nie
piłkarze zawsze maja w sobie coś z małpy jak dla mnie -------------------- ![]() ha! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie dlatego, że sport prymitywny
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nawet nie o to chodzi, po prostu ci zawodowi jakos tak z reguły wyglądają
podwórkowych piłkarzy lubię nawet bardzo ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Lilith, czasem jednak widać, żeśmy do jednej klasy w inteligenckiej szkole chodzili, hehe.
A ten, którego tu Kira zaprezentowała to wyjątkowy kasztan, nawet jak na piłkarza =D |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
no
każdy ma jakies swoje dosyć piłkarzy miałam się nie kalać umieszczaniem zdjęć ale co tam mam go na pulpicie ;] http://img253.imageshack.us/img253/3365/di...chweigergl2.jpg -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Potti @ 15.11.2006 00:34) O, to pierwszy piłkarz, o jakiego bym się potknęła... Ten poprzedni był okropny. -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ale ja już tak mam, że nie oceniam ich za urode (pomijam tu oczywiście całkiem jakimi są sportowcami, bo rozmawiamy tylko o wyglądzie. [co oczywiście nie oznacza, że niżej wymienionych uważam, że słabych piłkarzy, tak się akurat składa, że bynajmniej!
![]() ![]() (sport prymitywny? jak dla mnie tysiąckroć prymitywniejszą pracę mają modelki. a piłka nożna to magia, emocje. zaryzykowałabym nawet stwierdzenie, że w pewien sposób - sztuka. nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy twierdzą inaczej. ale jeszcze kiedyś zmienicie zdanie ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Lilith |
![]()
|
a tu się z Tobą zgodzę
na to "coś", poza samą urodą, składa się też (a może przede wszystkim...) cały zespół gestów i zachowań, to jak sie porusza i jak mówi jeżeli wszystko to wystąpi, to jestem rozbrojona ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Trzeba odzyskać temat. Bo ja go nie zakładałem po to, żeby tu dyskotowano o boiskowych małpoludach =D
Chopy, wchodzić tu i pomóc mi przekierować rozmowę z piłkarzy na aktorki chociażby. Inna rzecz, że średnio z tymi aktorkami. Wogóle showbiz obsiadły facety o słabym guście. I promują w gruncie rzeczy takie sobie kobiety. A na ulicach można spodkać setki ładniejszych. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czekaj, czekaj. Ściągnę tu zaraz Kamila, to temat szybko zmienimy na koks, ladacznice i zimne piwo ;]
Na razie możemy przynajmniej zachowywać pozory. Chociaż ja nie wiem czy mogę tak otwarcie wypowiadać się na temat urody aktorek, piosenkarek lub koleżanek studentek, bo na forum pełno szpicli i zaraz doniosą tam gdzie nie trzeba. Nie mniej jednak wniosek nasuwa się jeden: kobiet pięknych Ci u nas dostatek. Nie trzeba szukać w internecie, w kinie czy w telewizji. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 15.11.2006 13:56) Chociaż ja nie wiem czy mogę tak otwarcie wypowiadać się na temat urody aktorek, piosenkarek lub koleżanek studentek, bo na forum pełno szpicli i zaraz doniosą tam gdzie nie trzeba. no wiesz co.. obrażasz mnie w tym momencie ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
A czy ja o Tobie pisałem? xP
I tak już mam. Se se se... O niebo lepsze od TCIOFu. I nie offtopuj mi tutaj, tylko wypowiedz się na temat urody koleżanek z Politechniki (Hazel, no offence ;]). -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 15.11.2006 14:10) A czy ja o Tobie pisałem? xP I tak już mam. Se se se... O niebo lepsze od TCIOFu. to sie przyznaj o kim ![]() obaj bedziemy w wiezieniu siedziec - szykuj sie... ![]() ![]() QUOTE(Ahmed @ 15.11.2006 14:10) I nie offtopuj mi tutaj, tylko wypowiedz się na temat urody koleżanek z Politechniki (Hazel, no offence ;]). no musze sie przejsc po tych lepszych wydzialach w stylu Administracja czy Geodezja i Kartografia bo moj to raczej ubogi w plec przeciwna, a plci pieknej nie wspominajac... |
Lilith |
![]()
|
zaraz sie zacznie wklejanie zdjec wyretuszowanych blondynek
![]() -------------------- ![]() ha! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym, żeby istniała instytucja o nazwie Photoshop.
Wchodziło by się, płaciło ciężkie pieniądze, i wychodziło z wyglądem jak po dobrym, profesjonalnym retuszu w PS. Oj chciałbym, chciałbym. Mam wklejać zdjęcia wyretuszowanych blondynek? A co jeśli 'ideał' urody, czy też ktoś kto mi sie po prostu podoba jest na wyciągnięcie dłoni, gdzieś w pobliżu i wcale nie musi byc obiektywnie super piekny? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
w sumie to juz istnieje cos takiego. "Chce miec slawna twarz", "Badz piekna" i tym podobne .
|
Lilith |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 15.11.2006 20:54) A co jeśli 'ideał' urody, czy też ktoś kto mi sie po prostu podoba jest na wyciągnięcie dłoni, gdzieś w pobliżu i wcale nie musi byc obiektywnie super piekny? a to świadczy o tym, że nie spaczyły Cię kolorowe pisemka i internetowe strony bądź też jesteś zakochany, co sugerujesz zresztą pod avatarem -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Nawet jeśli takowy ideał miałby być wykoncypowany i poniekąd wydumany, to mój nie będzie miał wiele wspólnego z wyretuszowanymi blondynkami. Ale z blondynkami to i owo może mieć w sumie. Ale w sumie niekoniecznie. Ciężka sprawa z tym ideałem.
Obejrzałem właśnie "Under Blackpool Lights". Koncert White Stripesów. Meg nie jest ładna. Kiedy widzę jej statyczne zdjęcia nie mogę tak o niej powiedzieć żadną miarą. A jednak kiedy ogląda się ją w koncertowym amoku jest hipnotyzująca. Niesamowicie seksowna. Wogóle kobiety z instrumentami... Ten post był edytowany przez Katon: 16.11.2006 00:06 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |