Szokujące Triki, ... czyli co jest
the best?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szokujące Triki, ... czyli co jest
the best?
Pawel_magik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 25.07.2006 ![]() |
jak tak czytam i czytam ....
zkond znacie takie tricki ?? jest spis wszystkich gdziesz ?? jak tak to prosze powiedzcie ![]() ( a moja rodzinka sie zdziwiła jak pokazalem lewitacje supermana ) ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MiSs_TeeQ |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 02.08.2006 ![]() |
QUOTE(Sati @ 27.08.2004 10:55) Moi byli pod wrażeniem jak zrobiłem żeby znikła karta i pokazałem że z 2 strony też jej niema... Potem znikały już różna rzeczy: monety, ołówki, długopisy, sznurki i inne drobiazgi... Hej, mam pytanie, czy mozesz mi powiedzić na czym polega trick ze znikającymi monetami czy czymkolwiek...Mogę nawet napisać dlaczego ci o to prosze, ale najpierw odpowiedz czy jest to możliwe, oto moj nr gg 7326454 Dziękuje, Natalia |
Grand |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 05.08.2006 ![]() |
Duuuuuuuuuuuuuuużo! Znikająca wstążka, Kula Zombie, Lewitująca Laska, lina z 4 końcami i masa innych....
|
igus |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 08.08.2006 ![]() |
Cz jezeli ktos potrzebuje jakis trikow magicznych wymienie sie z nim.
|
xMarcuSx |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.08.2006 Skąd: 5132430 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo dużo.
1.Lewitacja-zarówno balducciego jak i king rising 2.Babka bierze dajmy asa karo i kladzie go na dloni po czym przykrywa druga dlonia,ja mam np.króla kier i bez dotykania jej dloni okazuje sie ze asa karo mam ja a krol kier wyladowal u niej. 3.klade asa karo (juz zaczalem z tymi figurami to z nimi skoncze) na stol obok niego klade króla kier(twarza do dolu obie karty-to taka podpowiedz jakby ktos chcial podlapac "sekret").Nastepnie biore tego krola kier i odrywam mu jeden róg(róg z karty)wkladam karte bez rogu oraz oderwany róg w talie i wyciagam całego króla kier.Nastepnie biore ze stołu asa karo i wkladam w talie .Pare ruchow reka i wyciagam z talii asa karo z oderwanym rogiem 4.Obrót reki o 360 w stylu Davida Blaine'a-na ulicy ludzie sie za glowe lapali ![]() 5.Pokazuje rece (palce nie są złączone ze soba!!!) nastepnie skladam rece na dłon osoby i nakazuje jej dmuchnac.Po dmuchnieciu na jej rece spada moneta-w podobny sposob tyle ze na odwrot mozna przeprowadzac wspomniany trick ze znikajaca chusteczka ![]() To tylko mala czesc trickow które ludzi mocno zaciekawiały . Ten post był edytowany przez xMarcuSx: 13.08.2006 00:20 |
Piana |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.08.2006 ![]() |
MOich zaskoczył numer z samobójem moja mama poweidziala zeby, tego nie robił
Polega na tym ze wbijasz wczesniej przygotowany noz w nog tam jest mas ktora po zetkniecu sie z metalem krwawi efekt powala |
mati 38 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 22.09.2006 ![]() |
moim najlepiej podobałą się lewitacja gdy wzleciałem spokojnie z 3 piętra, lewitacja innych przedmiotów lewitowałem także chomikiem. jednak najbardziej podaboła im się sztuczka ręką przez ciało polega na przebiciu ciała ręką.
|
supermagik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 04.11.2005 ![]() |
tak jasne a nie z 10 piętra? hehe
|
Ceq |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.12.2006 ![]() |
Ja zaszokowalem ludzi trickami takie jak te:
Moneta przez szklany stol Moneta przez szklana butelke z zakreconym korkiem Wykrecenie reki o 360 stopni Znikanie i pojawianie sie przedmiotow Moneta przez puszke od napoju z zamknietym kapslem i podpisana moneta Lewitacja Balducci i King Rising Duuuuuuuuuuuuzo trickow karcianych np transportacja karty do widza kieszeni. Itd itd... znam okolo 60 trickow w tym z 25 jest bardzo dobrych. |
emsik1 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 19.01.2007 ![]() |
ja mialem trick ktory zna malo kto i trudno jest odgasc jeso tajemnice. Polega on na odgadniecu karty wybranej przez widza.
![]() |
pawelmagik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 10.09.2006 ![]() |
przechodzace przez siebie gumeczki
![]() 25minut cwiczen i doszedlem do perfekcji ![]() |
fabina |
![]() ![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 11.07.2006 ![]() |
QUOTE(mati 38 @ 22.09.2006 17:57) moim najlepiej podobałą się lewitacja gdy wzleciałem spokojnie z 3 piętra, lewitacja innych przedmiotów lewitowałem także chomikiem. jednak najbardziej podaboła im się sztuczka ręką przez ciało polega na przebiciu ciała ręką. A mógłyś mi napisać jak te rzeczy zrobiłeś bo ja nie mogę uwierzyć w to wszystko. Mój email to rubina01@wp.pl |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
hy hy ^^
to kolega Harry Potter widze? w sumie na spadochornie to tez moge sobie lewitować XDXP -------------------- |
fabina |
![]() ![]()
|
A przeglądałeś stronki takie jak :
japan street magic Los mejores trucos de David Blaine .. Criss Angel Levitation Criss Angel Maximus Installation.. Ripp Off Levitation I co o tym powiesz. To są dopiero przykłady. Jak to wytłumaczysz. Czy wiesz o coś o triku "Burger Paper". Może zdołasz nam wytłumaczyć jak jesteś taki mądry jak oni to zrobili. Ten post był edytowany przez fabina: 31.03.2007 15:54 |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
hy hy ^^ rany !
-------------------- |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Ja przed publiką zrobiłam tylko jedną sztuczkę (bo tylko jedną umiem
![]() ![]() -------------------- |
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
O wow. Kfszys. Nie ma to jak zabawa w piramidki. W każdym razie ja tam się nie znam na żadnych trickach. W ogóle to nie próbowałam nigdy tych waszych lewitacji itp. Hmmm. Dlaczego nie żałuję?
Kfszys nie bawi się w piramidki. A jeśli by się bawił, to mając coś do powiedzenia. Ten post był edytowany przez estiej: 03.04.2007 03:36 -------------------- |
fabina |
![]()
|
Cześć
Dlaczego masz przestać pisać z powodu braku opini. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie administrator tylko moderator
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kfszys |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 31.03.2007 Skąd: aaa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kontakt ze mną: kfszys@tlen.pl
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:44 |