Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Nemo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.07.2004 ![]() |
Wolność wypowiedzi, co chcesz
![]() -------------------- just can't let it go
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zapewne padło pytanie odnosnie
nieustajacych prób zgnojenia Brytfanny Sprytnej przez Lee.
ok - wolność wolnośćią, ale klasę też trzeba pokazać, a nie rzucać błotem jak małe bobo w piaskownicy, któremu ktoś gwizdnął łopatkę ;-) -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hehe... cóż za czarne poczucie humoru :]
a tak poważnie, to skąd pewność, ze ta informacja jest rzetelna? moze jest przekoloryzowanym wymysłem dziennikarzy obdarzonych skołonnością do fantazjowania albo oczerniania osób publicznych? ^^ no jednym słowem nie jestem przekonana ile w tym prawdy... zlinczujecie mnie, ale ja całkiem lubie Evanescence [bez wyjaśnień]. aha, i mam pytanie, jak jest Wasza ublubiona okładka płytowa? ^^ [tj. podajcie zespół i tytuł płyty i moze w miare możliwości wklejcie zdjęcie ^^] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
||
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
okładki? a proszę bardzo =) In Flames - Whoracle ![]() CoB - Hate Crew Deathroll [może później] i Trashed, Lost & Strungout [wcześniej dałem] Opeth - Deliverance [jak wyzej]
pisze jak nic, że udzielał wywiadu dla radia =P -------------------- |
||
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a słyszałes te audycje? ^^
owszem, tak napisali, ale jak było naprawdę? =P -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
jeszcze nie mam takiej anteny, żeby na
radiu odbierać usańskie stacje =P
musze zaufać mediom [nie ma to jak hardkorowe zaufanie ;]] -------------------- |
+ Warrior + |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: Sz-n ![]() |
![]() P.O.D. - The Fundamental Elements Of Southtown ![]() P.O.D. - Payable On Death sorry że takie duże -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Okladki?
A no prosze: Metallica - ...and the justice for all. CoB - Follow the Reaper ![]() Takich dwoch liderow;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Nemo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.07.2004 ![]() |
Mam pytanie: czy ten sympatyczny pan z kosą
pojawia się w każdym teledysku Child?... Bo kojarze, że na płytach i
koszulkach - tak.
-------------------- just can't let it go
|
Child |
![]()
|
nie - z kilku klipów które widziałem,
pojawił się tylko w Every Time I Die [i szczegół, że widziałem tylko trzy
klipy =P] ale zapewne też w Deadnight Warrior
-------------------- |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Nightwish - Century Child
Lacuna Coil -Unleashed Memories ^^ -------------------- ;D
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Zanthija, wiesz a tak osobiście to
Century Child jest dla mnie jedną ze słabszych płyt starego Najtłisza.
Znaczy mam do niej słabość, bo to była moja pierwsza płytka, ale wolę inne.
-------------------- ![]() yeah. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Maj fejwrit kower -
![]() kupiłam sobie dzisiaj 'ride the lightning' metallicznych. moj komentarza - jeeeeeeeeeee wymiata XDDD. chyba najbardziej 'metalowa' że tak to nazwę, z ich płyt (: |
Child |
![]()
|
jeszcze dwie okładki od Sentenced =)
[daje jako linki, żeby nie "rozrywać" posta]
crimson down a i jeszcze coś - moje miasto się resocjalizuje =) już nie widać nigdzie reklam płyt made by Brytfanna & Co. za to - szok - widziałem plakat reklamujacy Follow The Reaper [1,5 x 1,5 metra, szkoda tylko, że wyblakły nieco] -------------------- |
Kira |
![]()
|
moja ukochana okładka:
dlaczego akurat ta? coz, ja po prostu kocham wilki... ^^ -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie tylko ty kochasz wilki;] Eh... pikne
zwierzeta...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Led Zeppelin
![]() Mrrrrr... :> -------------------- |
Child |
![]()
|
dobra cwaniaki - kto mi powie,
na którym zdjęciu jest pan Akerfeldt? [daje jako link, coby uczuć
estetycznych nie psuć =P]
http://republika.pl/blood_lust/grafika/f_bloodbath.gif od razu mówię, ze ja nie wiem ;D edit: a tu zdjęcie panopka A. tak dla porównania =) ![]() Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 19.08.2004 12:38 -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Voila =) -------------------- ![]() yeah. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o ble, Czajld, gęby niczym z rotten.com =/
|
Kira |
![]()
|
ostatnio odkryłam świetny - acz wcale nie
nowy - zespół. nazywa się Jak wolność to wolność i wątpie, aby
ktokolwiek tu o nim słyszał [moze z paroma małymi wyjątkami ;]. nie wiem w
zasadzie pod co podpiąc te muzykę... gdzieś opisana została jako nawiązująca
do nurtu artysytcznego undergroundu i twórczości punk-folkowej. ja ją
postrzegam jako połączenie rock'n'rolla i folku. słychac tu gitarę,
perkusję, bas, akordeon. teksty sa po prostu świetne... poetyckie,
zawierające kontestujący komentarz do otoczającej nas rzeczywistości, a obok
nich niemal punk-rockowe protest songi. jestem zauroczona tym zespołem,
naprawdę.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Drodzy Państwo...
Otórz wreszcie ku chwale narodów na Rock&MEtal Shopie sa koszulki Moonlighta! A tak co do tematu to przewarznie słucham Ironsów, Black Sabbath, Moonlight, Nightwisha, Nirvany, APC i ogólenie to wszystkiego co ma w nazwie gatunku metal. No chyba, że niektórych death albo black metalowych zespołów które moge zdzierżyć przez pierwsze 10 sec., lub dopuki jakiś oszołom nie zacznie drzeć mordy. Ps: Widział ktoś tą profanacje na koszulce tej laski? -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Child |
![]()
|
a co na niej jest? [wiecie problemy z oczami =P]
RMShop sux ;] wole krope -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Koszulka Ironsów... *nóż otwiera sie w
kieszeni*
R&M rlz za Moonlighta ;] -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
coż nie każdy lubi grunge ja w kazdym razie kocham
z punk & rock - dead kanedies ( chyba tak to sie pisze) -------------------- m
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 12:57 |