Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja znowu TCIOFa wałkuje i se wspominam =)
A to Moldy Peaches to tak znam ze dwa kawałki i musze sobie sobie obczaić szerzej. A PS jest zupełnie inny (na tej płycie, oni wogóle kompletnie inaczej grali...) niż BRMC na 'Howlu'. Ostry, szybki, radosny, 'potańcówkowy' wręcz. Tak samo sięgają do American Roots ale inne nastroje tworzą. O, a Sons And Daughters znacie? Przez Domino wydani, przeszli bez echa. A nie zasłużyli na taki los. Ten post był edytowany przez Katon: 13.07.2006 14:42 |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i mają zabójczo mało seedów na torrencie _^___
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aż mi zajawkę na Primal Scream zrobiłeś. "potańcówkowy"? Czegoś takiego właśnie poszukuję. Cuś wesołego, żeby żyć się chciało w tej spiekocie.
No i tak btw czekam na nowe Muse. Nie wiem kiedy mi przyślą, ale od czytania samych recenzji mam wypieki na twarzy. PROGRESYWA! Domino to kuźnia wielkich płyt NRR. Archie Bronson Outfit! Czek dyz szit ałt! Ten post był edytowany przez Ahmed: 13.07.2006 14:47 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nowe muse juz mam. ROXOOOR! \m/
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Potańcówkowy w tym oldschoolowo-amerykańskim znaczeniu tego słowa. Bezpretensjonalnie 'wieśniackie' i radosne.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sprawdzam nowe Mars Volta. Potega internetu jest niezmierzona :}
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Sprawdzam nowe Mars Volta. Potega internetu jest niezmierzona :} Jak będziesz miał to widzę to zaraz na rapidsharze ;] Nie wierzę, żeby Ci się udało. Premierka 21.08. 76 minut muzycznej ekstazy. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
grimi da radę ;d
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jezeli album ma sie nazywac Amputechture [a zdaje sie, ze ma] to mam go z poltoramiesiecznym wyprzedzeniem :}
http://www.torrentz.com/torrent_825561.html - bo upload na rapidshare w moim wykonaniu to tragedia nowozytna ;) -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 13.07.2006 16:14) póki co jeszcze jestem na wakacjach, ale jutro wracam także cierpliwości, zobaczymy co się da zrobić;> -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Katoooon!
Primal Scream jest genialne ;d -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
No proste. Nowej płyty słuchasz?
Łaaaa, ale mieliśmy próbę!!! Z musu musimy jutro zagrać koncert bez bębnów na akustycznycych gitarach. Z musu, który dziś przekształcił się w ekscytacje =D Będzie lekkie B.R.M.C. ale co tam. Czegoś takiego ta mieścina jeszcze nie widziała. Nasze piosenki w takich aranżacjach nabierają przejrzystości. I mnie słychać, co nie często się na naszych koncertach zdarzach. Planujemy wydanie diwidi, więc oczekujcie z niecierpliwością, hehe. Ten post był edytowany przez Katon: 13.07.2006 21:45 |
MisieK |
![]()
|
no nowej nowej. SS & JG rox! ;d
Ahmed |
![]()
|
Katonie, ja poproszę wersję exclusive łącznie z imprezką, na której będą wszystkie myślenickie grouppies ;] Życzę powodzenia! No i żeby to faktycznie był najlepszy koncert w Waszej karierze!
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
W Myślenicach nie ma grupies. Napisałem o tym przedwczoraj piosenkę i ona będzie na koncercie. Tyle w temacie dziewczyn =P
A koncert się uda. Jeśli się nie skujemy. A ja zadbam, żeby nie. Kill Your Pride w wersji akustycznej nabiera nieznanych głębi. |
MisieK |
![]()
|
nie skujecie się. sralimuchy bedzie wiosna. ostatnio jak miałeś się nie skuć to ledwo wytrzeźwiałeś przed rhcp.
Katon |
![]()
|
Skujemy się. Po koncercie.
A jak się ostatni raz miałem skuć w Gdyni, to nie byłem w stanie - o, okrutny losie. |
MisieK |
![]()
|
ta. za mało żubrówki. podzielam twój ból. ale odbiłem sobie kilkadziesiąt godzin wcześniej.
Ahmed |
![]()
|
Timmy jest Waszym/Waszą największym/największą grouppie. Oj nie mógł się powstrzymać od śpiewania Kill Ya Pride i ja muszę przyznać, że również czasami dawałem się ponieść emocjom. Wydajcie studyjna epkę, chcę to mieć w idealnej jakości, bez szmerów.
Myślenice mają dużo bardziej sprzyjający klimat do spożywania napojów wyskokowych. Morskie powietrze wywiewa alkohol z głowy. Zawsze. No chyba, że lubisz picie w nieumiarkowanych ilościach. Jest ryzyko, jest zabawa. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
To przez ten pieprzony jod.
Entuzjazm Timmy'ego dla tej piosenki naprawdę uskrzydla - wielkie dzięki Timmy! Tobie zresztą też wielkie dzięki za wszystko w temacie Stagnacji - liczę na Ciebie wciąż i zawsze =P Chyba w sierpniu bierzemy studio na dwa dni. Ale to się jeszcze okaże, bo z piniondzami różnie może być. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ech i tyle jeśli chodzi o wakacje.
ale do rzeczy - amputechture będzie pod wieczór, wrzucam na rapidszera, potem wyedytuję posta. edit #1: dla niecierpliwych i wolących torrenta z dużą ilością seedów:click edit #2: dla zwolenników rapidshare, część I z III:click (archwium nie jest łączone, także śmiało ściągać od razu). edit #3: część druga:click. edit #4: i ostatnia:click. miłego słuchania. Ten post był edytowany przez GrimmY: 14.07.2006 19:34 -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio tam sobie posłuch..e różnych, nie, ale teraz Dog Eat Dog nowe. DED znam bardzo powierzchownie, potrafię ocenić tylko tyle, że pierwsze płyty były surowsze. Zresztą no wiadomo, jeden z ważniejszych zespołów należących do sceny hardcore. Nowa płytka niesamowicie chwytliwa - dużo dorbych riffów, krzykliwe refreny [bez przesady], perkusja na swoim miejscu. Polecam.
Nie pisałem nic o Małpkach. Podchodziłem do nich bardzo sceptycznie, ale i ja się na nich złapałem. 'View From The Afternoon', 'I bet...' czy moje ulubione 'When The Sun Goes Down' to już dla mnie niemalże klasyki. Nie wiem, może ktoś jeszcze nie był przekonany do nich - polecam gorąco. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
A idź pan w podsłuch..
Widac, ze spece od MTV sie za to wzieli ;P -------------------- |
MisieK |
![]()
|
QUOTE 3. Metallica ![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lepiej jeszcze jest czytajac kto sie znalazl na dalszych miejscach.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:06 |