Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
wstyd, katon.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
też nie znałem. ale ja jestem zakuty, 666-cio procentowy metalowy, łeb
![]() -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.nuta.pl/news.html?nid=12339
*____* Gdzie? Kiedy? Za ile? Jak tam dojechać? A podobno występ na Live 8 miał być ostatnim z ostatnich. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
*________________________*
jedziemy. pewnie daleko i drogo. mam nadzieję tylko ze już w 2007. zebym zdążył sobie przez październik, listopad i grudzień, odejmując flachy od ust, zaoszczedzić pieniądze. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
*________________________*
OMG! Nasze high hopes zostaną spełnione. Misiek, do pracy! Do pracy! Nie trza alkoholowych wyrzeczeń. A zresztą jak wolisz, zacznij abstynencję już od dzisiaj. Sierpień miesiącem trzeźwości. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
od 10 sierpnia.
a na studiach pójdę do weekendowej roboty. o ile girtych tego nie zakarze, bo przecie można pracować w tygodniu! *____________________* -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
uf, chociaz jeden koncert na ktorym nie musze sie pojawic!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
bluźnisz dorotka
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ach ty dziewczyno niedobra jedna!
malleus maleficarum!!!1!jeden Ten post był edytowany przez GrimmY: 01.08.2006 22:05 -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon) Irytująca jest ta twardogłowość wszechobecna. Nieprzemakalność totalna. Zgadzam się, że są ludzie, którzy słuchają happysaida i ff. Tylko, że jest ich mało. A zabawowa muzyka może i powinna być muzyką ciekawą i interesującą. Albo chociaż modną, bo w świecie muzyki popularnej to bywa nawet wartością samą w sobie. To, że ktoś gra wesoło, nie usprawiedliwia faktu, że gra marnie. Ba! Zagrać wesoło jest trudniej, niż zajechać smutem. (...) Smutne jest to, że młodzi grają tak samo. I o to ma pretensje do Akurata i Happysaida. Że robią za młodzież, będąc muzycznie dziadziami. ja natomiast uważam, że zespół nawet nie zaskakując w sensie stylu niczym szczególnym, nie dokonując żadnego przełomu, niczego nie odkrywając, a nawet nie szukając, może dokonać rzeczy niezwykłej. zgadzam się, że i akuraci i happysad czerpią garściami z tego, co już było i przemierzają wydeptane już ścieżki, ale!, ale moim zdaniem (i właśnie uważam, że to kwestia zdania) odnajdują swój własny szlak, swój świat klimatu, dźwięków. uważam, że to trudne stworzyć z tego, co już było, coś urokliwego, coś czego, mimo pewnej wtórności, nadal miło się słucha. mnie się podoba. tobie nie. cześć pieśni, na tym polu nie będzie porozumienia. jest jak jest. sfera odczuć związanych ze słuchaniem muzyki jest całkiem subiektywna. poza tym, już kiedyś to pisałam, ale powtórzę, że dla mnie nieważna jest jakość, złożność techniczna czy instrumentalna muzyki, a emocje wywołane przez nią u odbiorcy. jakość to wartości dodatnie, jak dla mnie... mniej istotne. myśka - nie, nie było afery... wcale. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ukradłem Christ Illusion. Ciężko się tego słucha z urwaną głową.
Spostrzeżenie pierwsze - panowie będą mieli jak nic przerąbane. ciekawe, ile pozwów dostaną za tekst Jihadu? Spostrzeżenie drugie - brakuje tu typowego killera - utworu, który by miał siłę [po]rażenia jak Angel of Death albo Raining Blood. Ten post był edytowany przez Child: 02.08.2006 22:39 -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co pojdzie na teledysk zostanie pewno ogloszone killerem.
Ech to sam bede musial skrasc Slaya. Swoja droga jak wychodzi zestawianie go z ostatnim albumem? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
W jednym zdaniu: idą dalej tripem God Hates Us All, ale mocno doprawiając to elementami Reign In Blood, South Of Heaven czy Divine Intervention.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
To w gruncie rzeczy pozytywnie nastraja, że 'coś' się dzieje a nie, że 'lecą w dół' (mówiąc delikatnie)
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja tam nie jestem w stanie się Floydami już podniecić. Niech grają na zdrowie, ale to też nie jest koncert na którym muszę być. Niech Plant z Page'em i Jonesem zapowiedzą reaktywację to rozważę zbieranie piniądzów.
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE Niech Plant z Page'em i Jonesem zapowiedzą reaktywację to rozważę zbieranie piniądzów. rozważysz? ja bym nic nie jadł, nie pił, nie spał, tylko zbierał pieniądze XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child @ 02.08.2006 23:06) Ukradłem Christ Illusion. Ciężko się tego słucha z urwaną głową. Spostrzeżenie pierwsze - panowie będą mieli jak nic przerąbane. ciekawe, ile pozwów dostaną za tekst Jihadu? Spostrzeżenie drugie - brakuje tu typowego killera - utworu, który by miał siłę [po]rażenia jak Angel of Death albo Raining Blood. Cieszy powrót Lombardo, zadziwia natomiast infantylizm i głupota tekstów :P co prawda nie znam zbyt wielu osób słuchających Slayera dla przekazu tekstowego, ale to, co się teraz wyrabia to czysta autoparodia. płyta jak najbardziej do przesłuchania, ale raczej swobodnie wpada jednym i równie swobodnie wypada drugim uchem. Ten post był edytowany przez GrimmY: 03.08.2006 23:07 -------------------- |
Child |
![]()
|
szataniści z gimnazjum by sie nie powstydzili tekstów.
na plus mogłbym policzyć mniejszą ilość faków, niż na GHUA -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jak to mowia, nieco wyplynelam na wierzch, ale aktualnie nuce pod nosem 'vamos vamos mi amoooorrr!' i tak strasznie podoba mi sie to 'te quiero puta!' ze az strach.
A tak juz poza wszystkim to musze zalozyc temat o elektronice :P Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 04.08.2006 09:50 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
QUOTE A tak juz poza wszystkim to musze zalozyc temat o elektronice ![]() huh. good tekno nie jest bad. Lubie takie podejscie ![]() A ja tylko mogę się domyślać jakie katusze przeżywała Naika ;p Ten post był edytowany przez MisieK: 04.08.2006 10:44 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
To jak bedzie temat o elektronice to kto o jakims industrailu założy?
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.08.2006 11:43 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
no własnie o tym mowa.
Mando Diao - Sweet ride - coś jak the Hives. fajne. posłuchajta sobie ;D -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
Tylko elektronika mi sie kojarzy z techno a industrial to industrail ;p
ps. czy jest opcja ze mozna wylaczyc emotikonki a stale, a nie piszac kazdego posta trza klikac aby je wylaczyc? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
panel kontrolny -> ustawienia forum.
tylko przy okazji blokuje pikczery w postach [; -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Fak, to ma drugie dno. Forum mnie nie lubi
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:45 |