Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 04.08.2006 12:46) Tylko elektronika mi sie kojarzy z techno a industrial to industrail ;p ps. czy jest opcja ze mozna wylaczyc emotikonki a stale, a nie piszac kazdego posta trza klikac aby je wylaczyc? nie jestem znawcą, ale o ile mi wiadomo to industrial wywodzi się z eletryki. therefore proponuję ogólny temat o elektronicznej muzyce. -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pungent Stench.
Kurdebele, kultowy dla mnie zespół. Jak byłem młodszy, to chodziłem do Media Marktu i ich sobie słuchałem, bo mi ich tam własnie koles z obsługi polecił. Teraz sobie sciagam dwie plytki, hiuahiu, nie moge sie doczekac tego darcia i ryczenia! -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oł maj gosz!
No tego to już na pewno nie odpuszczę. Ktoś jeszcze chętny? Ten post był edytowany przez Ahmed: 04.08.2006 16:43 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kraków czy warszawa? XD
ciekawe po ile. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 04.08.2006 16:43) nie musisz pytac i prosic :] |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
albo geniusz albo kompromitacja;p zapewne.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewne jest to, że nie chciałbym zasypiać, słysząć teksty z Fade To Black albo Sanitarium.
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
część1
część 2 część 3 część 4 część 5 que pasa? animowany serial o grupie deathklok. powiem tylko tyle, że mrok wylewa się drzwiami i oknami, humoru na potęgę (w pierwszej części m.in. mroczna piosenka o filiżance kawy). -------------------- |
Child |
![]()
|
siedzimy i glowimy sie, kim jest ten rudy kolo z fryzura na axla ad 2006 XD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
child, wiesz ze na hunterfescie bedzie mozliwość po występie w specjalnym namiocie spotkać się z zespołami?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
wykorzystam swoją 'masę mięśniową' i się przepcham XD
ew. jak będą kończyli zapieprzam pod ten namiot -------------------- |
Child |
![]()
|
A idź pan w... spotkanie dla zwyciezcow konkursu. ktory sie, jak widac, skonczyl.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
ej, tego już nie powiedzieli XD wiec może to spotkanie dla zwyciezców bedzie takie sam na sam a to w namiocie to takie dzicz, latające staniki i podpisywanie sie na piersiach.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
To by się Dzieciakom spodobało. Jeden łiskacz przed występem, kilka(naście?) po. Chociaż i tak najlepsze aftery odstawiają w Japonii ;]
Prośbę mam - czy jakas dobra duszyczka mogłaby podać linka do jakiejkolwiek płyty Dub War? Jakiś rapidszer albo torrent. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Child |
![]()
|
sęks.
torrentz.com kłamie. mininova też. miało być 18 seedów, a nie dwa [; Ten post był edytowany przez Child: 08.08.2006 21:57 -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trochę się uzbierało:
Muse "Black Holes & Revelations" Po dogłębnym zapoznaniu się z materiałem mogę z ulgą stwierdzić, że panowie nagrali kolejny świetny album (kto wie czy nawet nie lepszy od Absolution). Jest się z czego cieszyć, kolejni wspaniali adepci progresywy. Mars Volta "Amputechture" Oficjalna premierka dopiero 11.09.2006. Przesłuchane. Nie przekonali mnie. To jest kolejne Deloused in the Comatorium, oczywiście w słabszym wykonaniu. Wielka szkoda. Tracę powoli nadzieję na to, że nagrają kiedykolwiek coś lepszego od debiutanckiego albumu. Death Cab For Cutie "Plans" Mniam. Lekkie i przyjemne, momentami przesłodzone. W klimacie Damiena Rice'a "I will follow you into the dark" i znane wszystkim "Crooked Teeth". Co więcej? Mnóstwo spokoju, brak szaleństwa, ostrych kawałków. Pełen relaks. Polecam. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
warto rzucić okiem.
ke? z kamerą wśród Dzieci ;) Ten post był edytowany przez Child: 08.08.2006 23:03 -------------------- |
Child |
![]()
|
rrrwa mać! 'Ekspedycja' na Hfest mi się rozleciała. I zostałem sam. Hooray for me...
Jeżeli uda mi się w takiej sytuacji pojechać, dam chyba na mszę [; -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3543075.html
Say U <3 Satan! -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
A Opeth nie wystąpi na Hfeście. I Corruption. Bo organizator nawalił...
Alleluja i do przodu! \m/ A miało być tak pięknie [; -------------------- |
Child |
![]()
|
Exodus się zapowiedział na wizytę w naszym kraju [Poznań tak dokładniej]
![]() Czyli szykuje się rozpierducha sceniczno-podsceniczna oraz mrok i szatan jak psia mać :} Termin: 25 listopada. W sam raz, zeby odreagować po próbnej maturce :} -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kupiłem dziś "Up From The Catacombs" - the best of Jane's Addiction. Dobrze, że sobie to wydali. Pomnik wielkości jednego z najważniejszych alternatywnych zespołów w historii. Kiedyś nie lubiłem głosu Farrela i nie ceniłem specjalnie jego linii melodycznych, ale byłem młodym idiotą. To jeden z najbardziej inspirujących wokalistów w hitorii rocka. No i Navarro. Płyta to killer za killerem. 'Stop!' z riffem, którego nie wolno nie znać. Nieprawdopodobne 'Ocean Size'. Szaleńczo funkujące 'Been Caught Stealing'. 'Just Because', którym udowodnili, że zespół po trzynastu latach przerwy może nagrywać rzeczy nawet lepsze niż w szczytowym momencie kariery (udowodnili i znowu się rozpadli...). Dziesięciominutowe i kipiące od genialnych patentów 'Three Days'. No i 'Jane Says'. W wersji live, która każe klęczeć przed głośnikami. Wiele wiele innych poza tym. Wszystko wspaniałe. Must have. Zawsze w cieniu, zawsze 'ci drudzy'. Może niesłusznie? Los Exitos Mas Grandes Juana's Addiccion! Na kolana!
'Stop!' 'Been Caught Stealing' 'Jane Says' (Flea na basie i wogóle szopka wyjątkowa =D) 'Ocean Size' 'Just Because' Ten post był edytowany przez Katon: 27.10.2006 13:58 |
GrimmY |
![]()
|
moja luba lubi nightwish'a, czy powinienem się martwić?
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:40 |