Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i to nawet bardzo.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
olaboga!
na szczescie nie mam takich problemów :} -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Enter Shikari 'Sorry You're Not A Winner' - po zobaczeniu tego teledysku na MTV2 nagle poczułem nieodpartą chęć udania się na jakiś koncert ;} Pozatym piosenka świetna
![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 30.10.2006 09:57 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Tak. i to nawet bardzo. olaboga! to co byście proponowali zarzucić jej w ramach muzycznej terapii ? nie podawajcie mi tylko zespołów w stylu bathorego, venoma i mrocznoczarnych podobnych, bo jeszcze jakiś egzorcyzm mi załatwi. Ten post był edytowany przez GrimmY: 30.10.2006 18:16 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Enter Shikari
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katatonia, Moonspell, My Dying Bride, Sentenced, Candlemass, Lacuna Coil skoro lubi laski na wokalu. To tak z szeroko pojetych klimatow 'ghotowanych'.
Megadeth - Gears of War czyli kawałek z nadchodzącej płyty. Jakosc nie zachwyca, ale słychac, ze Rudy jest w wysokiej formie. Jak dla mnie Metallikę wyprzedzili o pare dlugosci. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
Child |
![]()
|
chłopaki sobie jezdza po prawie wszystkich widze. niespelnieni artystycznie frustraci czy jak? ;p
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Za wyszydzenie 'połamanych rytmów' mają u mnie wieczyste przebaczenie =D
|
Child |
![]()
|
jakby dali recke meshuggah to dopiero mogliby pisac o polamanym rytmie ;p
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
child dawałeś kiedyś link do strony z recenzjami płyt gitarowych, było to chyba gdzieś na bziumie, nie chce mi się przetrząsać całęgo strona po stronie - przypominj sobie i podaj plz nigga ziom.
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 08.12.2006 14:20) Toś mi Borys podpadł, naruszając nietykalność jednego z zespołów, które w znacznej mierze kształtowały moje gusta muzyczne. Mogą sobie do woli jeździć po Mezmerize i Hypnotize, ale Toxicity i Self-Titled to świętość. Can't touch this! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
QUOTE(GrimmY @ 08.12.2006 20:41) child dawałeś kiedyś link do strony z recenzjami płyt gitarowych, było to chyba gdzieś na bziumie, nie chce mi się przetrząsać całęgo strona po stronie - przypominj sobie i podaj plz nigga ziom. chodzi o te hardkorowe recki pokroju 'aranzacje perkusji bardziej pojebane niz iv rp'? zaraz znajdeo jest - http://masterful-magazine.com/recenzja.php?rodzaj=recenzje Ten post był edytowany przez Child: 09.12.2006 00:33 -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 08.12.2006 23:27) Toś mi Borys podpadł, naruszając nietykalność jednego z zespołów, które w znacznej mierze kształtowały moje gusta muzyczne. Mogą sobie do woli jeździć po Mezmerize i Hypnotize, ale Toxicity i Self-Titled to świętość. Can't touch this! e tam jak dla mnie to moze zjezdzac wszystko i tak blogoslawie go za modest mouse i twilight singers! i za jego filozofie zycia, spojrzenie na muzyke i bycie krytykiem... a co do QUOTE(Ahmed @ 08.12.2006 23:27) [u] Can't touch this! to klasyk, tak samo jak what is love?! ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
can't touch this? nie znam. znam za to 'pięć ciastek'.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
i dobrze bo to ta lepsza wersja XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja znam jeszcze 'kańciasty'
to chyba najlepsza wersja ![]() |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Poprzemieszczałbym troszkę te płyty w różne miejsca. No ale cóż, może debiut AM nie był najlepszą płytą tego roku, ale był płytą ważną. Mieliśmy do czynienia z szałem. Z jakąś eksplozją. Ona wygasa i może się już nie odrodzić. Ten zespół może nie przetrwać próby drugiego albumu, nawet jeśli to będzie dobry album. Więc niech ma. Niech ma rok 2006 dla siebie. Bo za pięć lat może będziemy się pytać: Who the fuck are Arctic Monkeys?, ale w tym roku wiedzieli wszyscy. I skandowali sobie na koncertach i na imprezach: I bet that you look good on the dancefloor. Chwała im. Nawet jeśli krótka.
|
GrimmY |
![]()
|
nie jestem pewien, czy powinienem się wypowiadać nt.tej list, bo dosyć sporo płyt z tegoż nie słyszałem... w każdym razie za nisko ocenili gnarlsa barkleya, płyta jest zdecydowanie jedną z perełek tego roku, the streets to sam nie wiem, może ze dwa oczka wyżej. co do reszty się nie chcę wypowiadać, bo albo nie znam, albo nie lubię;>
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Gnarls Barkley to chyba raczej za wysoko, jedynie taki hit jak Crazy uspawiedliwia taka wysoka pozycje
![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
CSS i The Killers zdecydowanie za wysoko.
Raconteurs, TV On The Radio, The Knife za nisko. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowe Streets jest dla mnie kiepskie, poza tam trzema-czterema kawałkami no i pomijając fakt że nie słyszałem ponad połowy tych płyt, to chyba tak wysoko bym jej nie wrzucił.
A Gnarls faktycznie swietny, ale Feng Shuei na przyklad nie moge sluchac ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
komus sie w glowie poprzewracalo!
clap your hand 20 pozycji wyzej od kooksow, weeeescie. (nie musze chyba dodawac gdzie ich miejsce) wyzej: lily allen, be yr own pet, metric nizej: yyy, gnarls, emo hits, muse strokes i killers milo wygladaja na swoich miejscach, pasuje im. Ten post był edytowany przez Myśka: 10.12.2006 13:42 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:38 |