Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
CSS nawet biorąc pod uwagę, że brazylijskie, za wysoko
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh
komentarze najlepsze.. szczegolnie te "nie znam zadnego z tych zespolow" ;] |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Bastards, Kasabian should win, Arctic Monkeys are shit ;p
a tak w ogóle to wszyscy są głupi, wszystkie albumy na liście i wszystkie wymienione w komentarzach !! Shock- bloody- horror. dzięki Ci Boże za tą listę, przynajmniej pośmiać się mogę ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wolfmother za nisko. Raconteurs za nisko. Dziękuję.
w kwestii znam/nie - 13/37 :} -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W ramach akcji wspieramy narodowe dziedzictwo kulturowe zakupiłem nowe wydawnictwo sosnowieckiego Frontside. I co wam powiem? Że płyta świetnie wpasowuje się w światowe trendy - to raz. Że ma masę energii - dwa. Świetnie nagrana - trzy. Po czwarte - brzmienie miażdży. Jest momentami ciężko i nisko jak w najlepszych kawałkach Death, są momenty szybsze przypominające nieco Slayer [oczywiscie "troszeczkę" im do tych zespołów brakuje ;)]. I są niestety - co wiąże się z pierwszym punktem - są momenty gdzie czuc emo. Trochę mi te czyste wokale nie pasują. No poza balladką. Całkiem udaną.
Solidna pozycja =) -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
określiłbym nową płytę stripes'ów jako wpadającą w ucho, aczkolwiek szerszą reckę zapodam po kilkukrotnym przesłuchaniu.
-------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Do tworcy tematu:
Drogi BUNTOWNIKU, grunt to bunt, a zeby sie buntowac, to sie trzeba jeszcze orientowac. Sluchasz rocka, punku i metalu? Rozumiem. Twój ulubiony zespol to Nirvana? Rozumiem. Ale pragne podkreslic, ze nie jest to ani rock, ani punk, ani metal. Tylko zupelnie inna odmiana, zwana grunge. Proponuje zorientowac sie troche na ten temat. Bo potem wychodza na jaw takie rozne niezbyt przyjemne niedociagniecia i fani moga sie oburzyc. Lubisz Nirvane? Bardzo dobrze. Juz Cie lubie. ![]() Poza tym rock , honor ojczyzna. Jestem z Wami. Jednak poza tymi ostrzejszymi brzmieniami lubuje sie takze w tych delikatnych. Nie zadny tam pop. Reggae, moi mili panstwo. ![]() ![]() I wszystko jasne. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-5 do orientacji w terenie
+1000 do idź stomd. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hahaha!
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
to ja dla rozluzniena napisze, ze ostatnia plyta Deftones jest calkiem fajna
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
post abstrakcji zadziałał na mnie niczym balsam na moje chi, dziękuję!
child: ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
torrenta czy zwykly upload? :P
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Child @ 30.07.2007 21:21) nie ma większego znaczenia, ale jeśli można to jakimś upload-serwisem. -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 27.07.2007 22:48) hihihihihihihi. youre funny. ![]() -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 27.07.2007 22:48) Orientacji w terenie? Myslisz, ze bede czytała 48 stron Waszej polemiki nt tego czy numetal jest fajny, czy tez nie? ;P Zwrocilam sie bezposrednio do autora tematu. I nie pojde stomd, cokolwiek to oznacza,bo.. bo nje. O. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-5 właśnie za ten zwrot do autora bejbe.
może jednak? dopłacę XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
abstrakcja |
![]()
|
QUOTE(MisieK @ 05.08.2007 17:17) Bejbe? Nonono. Nie pozwalaj sobie. A zwrot do autora, jak sama nazwa wskazuje, jest do autora, w tym przypadku do BUNTOWNIKA. Miśku. Dopłacisz? Och, to zmienia postać rzeczy. W gotówce? Ile? -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
MisieK |
![]()
|
tak z piontaka.
poza tym nie będę cię trzymał w niepewności - buntowinika już nie ma ;C -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja z tej pogadanki wyniosłem tylko wiedze, że grunge to nie rock. Faktycznie abstrakcja.
|
MisieK |
![]()
|
katą. hasło do tego rara to dirtybastard. i oczyść sobie skrzynkę
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
abstrakcja |
![]()
|
QUOTE(Katon @ 05.08.2007 17:40) Grunge to teoretycznie rock, tak samo jak metal, czy punk. Ten sam gatunek, jednak jak wiele odmian, na ktore tez nalezaloby zwrocic uwage. Czysty ROCK to to nie jest, choc styl grunge własnie z rocka się wywodzi. Zespolem rockowym moznaby okreslic tak samo Nirvane jak zalozmy Metallice, albo kurna Tokio Hotel. Nie czytalam calej tresci dot. Nirvany, uznalam, ze wiedza jaka posiadam nt tego zespolu jest wystarczajaca, uderzyl mnie temat i zaraz pod nim post 'Moim ulubionym zespolem rockowym jest Nirvana..' Rock ma wiele odmian i postaci. A Nirvana to jeden z najpopularniejszych zespolow grunge i z tym stylem powinno się go kojarzyc. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Powinno? Powinno się mieć więcej pokory. Szczególnie na forum, gdzie ludzie słuchają Broken Social Scene, Modest Mouse i Jeffa Bucleya. Get it?
|
abstrakcja |
![]()
|
QUOTE(Katon @ 05.08.2007 18:06) Powinno? Powinno się mieć więcej pokory. Szczególnie na forum, gdzie ludzie słuchają Broken Social Scene, Modest Mouse i Jeffa Bucleya. Get it? Uh ah. Z pokora stwierdzam, ze nie ma zadnego Jeffa Bucleya. Jest, a własciwie był tylko Jeff Buckley. Pozdrawiam. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Katon |
![]()
|
Jak Dawid Goliata pokonałaś mnie tą literówką. Może nawet teraz go posłuchasz z ciekawości. Będzie jakiś skutek.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:32 |