Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE A mnie sie tylko jedno nasuwa; czy wy na prawde musicie brac tak wszystko na powaznie? Bo juz sie nawet smiac nie chce tylko lapy opadaja. A co ci teraz nie odpowiada? Ej zostal zrobiony quiz z Guns`n`Roses moze chcesz sie zabawic w jego rozwiazanie? Katon - Sidney Polak z Tequilla rzadzi! Pudelsi tez sa w pytke :] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE A co ci teraz nie odpowiada? Co mi nie odpowiada? Prosta sprawa. Nie dostrzeganie zartu i ironii tam gdzie jest ich po brzegi i udawanie powaznego, madrego i statecznego intelektualisty z miną "biedne glupie dzieci". -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
<klep,klep> tak to juz jest na forum. Czyzbys potrzebowala odpoczynku?
PS. czemu zalisz sie w tym temacie? Ten post był edytowany przez BlackOmen: 28.09.2004 18:36 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no mówie pistolety w różachXD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
misiek ja ci dam "w" :> toć to skrócone "and" jest
nie mów, że nie wiedziałeś/napisałeś tak dla podpuchy -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym nie wiedział? toż ja wiedział słuchał G N'R jak jeszcze CoB nie istaniał;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 28.09.2004 18:25) <klep,klep> tak to juz jest na forum. Czyzbys potrzebowala odpoczynku? PS. czemu zalisz sie w tym temacie? Czytaj uwaznie a gruba kurtyna tajemnicy odsloni przed toba swa scene. I stapac bedziesz sciezka zrozumienia. A wtedy Pan rzeknie; Owiec, zostales oswiecony. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Mowisz jak bym nie mial niczego lepszego do roboty. I nie chcesz sie porpostu dalej z nami bawic bo bys odpowiedziala.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
Cos krecisz ziomus, ni w zab cie nie rozumiem ;P
THE END of offtopic. Hr, ksz, hsz, gr, wr. Guns'n'Roses jak Rock'n'Roll baby, he? -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Tylko pisze się Guns N'Roses
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
pisze się Guns N' Roses, bo skrót oznacza Guns No Roses, a nie Guns and Roses.
QUOTE(Katon @ 28.09.2004 12:46) i tak trzymaj :] ![]() Coma to półbogowie muzyki...^^ -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale zastój ;]
Dzieciaki poraz kolejny pokazały, że w robieniu coverów reprezentują najwyższą klasę. Bed of Nails - ciacho z wielką pianką! Klawisze jakich dawno nie było, radość i energia jak na Hatebreeder, gitary jak z HCD, i niesamowicie szybka końcówka. A jednoczesnie wszystko poukładane w Followowskim ładzie. Niam ;d -------------------- |
Eva |
![]()
|
Ooooch, geniusze moi moi moi.
Super-Dzieciaczki.
Obojetnie co kto mowi, mnie sie Aces high niesamowicie podoba, BoN cud miod orzeszki. No jak tu ich nie kochac? Kiruś, czesto w gazetkach etc. pisza Guns 'N' Roses wiec nie trudno o pomylke. -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Elva, gazety kłamia =P tak samo jak tiwi
xD
Twoi?... chyba MOI chciałaś powiedzieć ![]() Somebody put something, somebody put something in my drink! ![]() w ogóle Dzieciaki to debeściaki ;] ta btw to jest to jeden z *liczy* 4 najważniejszych dla mnie zespołów. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
'Nie bo moi, Kira'
'wcale nie' 'wcale tak' =P QUOTE Aces high niesamowicie podoba, BoN cud
miod orzeszki AH i ostatnie pół minuty BoN to idealny przykład dla tych, którzy twierdzą, ze ta "m u z y k a" sprowadza się do mordodarcia i walenia w instrumenty - rozstrojone naturalnie - jak popadnie i bez ładu i składu ;] a tak w samej kwesti "czyi to oni są" - Alexi jest już od jakiegoś czasu zaobrączkowany (; ale z drugiej strony - jeszcze czterech zostało [+ Ale, który odszedł z zespołu] -------------------- |
Eva |
![]()
|
A przepraszam ktorego miales w avatarze
niegdys?
Aces? Mordodarcie?! Przeciez oni niczym slowiki! (albo Slowiki, jak kto chce, ale chyba ich zaden dyrygent nie molestowal) Nie bo moi, Kira ;d -------------------- |
Child |
![]()
|
Janne "Warman" Wiljami Virtanen
[albo Janek dla tych co wszystko spolszczają :]]
-------------------- |
Eva |
![]()
|
Janku, moj ci, moj ci! Naucze sie nawet
robić jajecznice!
Kira mozesz sobie reszte wziasc. Mnie tam jeden starcza ;d -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Cholera, Bed of Nails mi się ściąga
powoli:(
Child |
![]()
|
bo trzeba wiedzieć skąd ściągać, ziąmek
;]
-------------------- |
Kira |
![]()
|
jak się coś powoli ściąga to jeszcze poł
biedy, gorzej jak 3% przed końcem komp się rzuca, zawiesza, mysz się zacina
i w ogóle wszystko, co najlepsze. bosssko.
Elva, a który Ci wystarcza? ^^ -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
Dawać mi linka, nie chce mi sie czekac przez
eMula cholernego, szybko no!XD
Child |
![]()
|
ale wiesz - to jest piractwo i te sprawy
:]
http://bodom.holywood.one.pl/mp3/Children%...0of%20Nails.m p3 - dużo waży bo to rip z dvd -------------------- |
MisieK |
![]()
|
w tak priorytetowej sprawie piractwo w pupie
mam;p
MisieK |
![]()
|
Wypieprzone w kosmos, tyle powiem.
No one else could make you feel Like I(they) do... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:55 |