Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Janek mi starczy ^^ Oczywiscie jesli chodzi
o CoB. Dalej to juz jest inna sprawa.. Zbyt wielu jest pieknych mezczyzn by
sie tylko do jednego ograniczac ;d
Kuuurde, sciagnelabym ale mam miejsca na dysku zalosnie malo, a mi sie trylogia Ojca Chrzestnego sciaga i Green Day album == Yyyyk, piractwo! Nie donoscie! Nie donoscie! -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czajld dzieki za linka :] Chyba juz nic
wiecej na albumie TLAS nie ma wiecej po za dwoma coverami i piosenka
tytulowa co?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na epce i dvd są jeszcze tylko fragmenty
koncertów, teledysk do sixpoundera i zremixowane Angels Don't Kill. i
wsio.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A kiedy nowa płyta, bo mie sie na cob.vel.pl
nie chce wchodzić?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
COB has confirmed that the new album will
be recorded this winter. Although only ONE track is currently written and
ready to record, the band "is anxious to move forward." za
scythes-of-bodom.com.
a cob.vel.pl - popatrz na ostatnią datę aktualizacji :] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie lolki, dawno tam nie wchodziłem...
Oł je, dis łinter;D Ale boję się, że się nie wyrobią ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
komercha
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Rozwin, Omen, rozwin, misiu rysiu.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Napisali jedna piosenke a juz strasza ze
wydadza album
![]() Ps. Ja sie boje tych misiow rysiow Ten post był edytowany przez BlackOmen: 23.10.2004 11:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
A ja nie umiem grac, spiewac, pisac piesni
i tez wydam, haaaa! <dzolk, nie umiem ;d>
Nie ma sie czego baaaac... XD -------------------- |
Child |
![]()
|
a największa komercha to jest
podpisanie kontraktu na trzy płyty, mając gotowe pół pierwszej
![]() Misiek - nie rób rogala - nagrana w zimę, czyli gdzieś w marcu wyjdzie [tja - ciekawe, czy kiedyś oficjalna premiera nastąpi w nocy z 5 na 6 czerwca? :]] poprawka - to był czerwiec =P Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 23.10.2004 12:15 -------------------- |
Eva |
![]()
|
E, w marcu, dobrze by bylo. System
mial wlazic do studia latem a plyta dopiero 17 stycznia wiec jesli tak samo
sie beda chlopcy z CoB spieszyc to ich zobaczymy hen hen daleko w czasie
przyszlym.
5 i 6 czerwiec? (;p) Przybliz mi ten temat ;d Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 23.10.2004 14:10 -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Eva |
![]()
|
Ach, dziekuje, jestem zobowiazana.
Historia niezwykle interesujaca, choc sadze, ze baaardzo duzo jest juz w niej elementow legendy ;d Ciekawe jak bylo naprawde. Och, och, ide sobie zrobic avatar z Jankiem ;d -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Tak, z tym 5-6 czerwca mógłby być niezły
motyw;D
Al nie z tą płytą,ta wjdzie wcześniej, raczej;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Maja, misiaczku, maja ;d Nie czerwca.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
czerwcu, wiem co mówie;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Child, wprowadzasz ufajaca ci bezranicznie
(;d) kaste tego forum (czyt. mnie) w blad!
Misiu, nie z mojej winy ta niesubordynacja i niewiedza. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Jak nie, przecie Cild podał ci linka;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
sprawdzam waszą czujność, kasto :]
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
i chyba wkazuje jej brak;]
Eva |
![]()
|
Nadwyrezyles moje zaufanie do ciebie,
tyle. A tak btw to gdzies ty takie cudne miodowo orzeszkowe zdjecie
znalazl! Ja przez godzine szulakam jakiegos porzadnego az wkoncu
musialam sie zacmic. Wr. Kasta zla, kasta nieufna.
Edit: To jest zjawisko udokumentowane; umysl wierzy i widzi to w co wierzy. Ja wierzylam, ze to maj i nie widzialam czerwca, o ;d Child swintuchu, swintuchu. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 24.10.2004 14:10 -------------------- |
Child |
![]()
|
Hyhy El nie umie szukać, El nie umie
szukać! :]
http://www.scythes-of-bodom.com tam znalazłem -------------------- |
Eva |
![]()
|
Spaaadaaaaj!
Jeeej, jaki to jest ladny chlopiec, szkoda tylko ze tak troszke przytyl ;d Mam slabosc do jego wlosow jak mial krotkie. I dlugie tez. -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
widziałam przed chwila teledysk Dzieciaków
do TRASHED, LOST & STRUNGOUT! i kurcze, oni maja tak niesamowicie
charakterysytczne brzmienie, ze juz po kilku sekundach byłam pewna, ze to
oni. mimo ze wczesniej tej piosenki nie słyszałam. po prostu.... poznam ich
na koncu świata =]
i dlaczego ja nie moge zebrac całej dyskografii........................ *dół jak rów mariański* Ten post był edytowany przez Kira: 24.10.2004 14:43 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:53 |