Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam tylko HCD i mi brak reszty. Sa
niesamowici, poza tym cudnie miodnie wrzeszcza. Jak ktos bedzie mial to ja
sie zglaszam do przegrania ;d
Haaa, znalazlam Janka ^^ -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE widziałam przed chwila teledysk
Dzieciaków do TRASHED, LOST &
STRUNGOUT! gdzie?! /me nie ma tylko Tokyo Warhearts. znaczy tylko Hatebreeder live mam. Pozatym prawie wszystkie covery, całą dyskografię i wiem gdzie mozna znaeźc kawałki Inearthed :] QUOTE dlaczego ja nie moge zebrac całej
dyskografii bo nie mieszkasz w Japonii
:] -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE /me
nie ma tylko Tokyo Warhearts. znaczy tylko Hatebreeder live mam. Pozatym
prawie wszystkie covery, całą dyskografię i wiem gdzie mozna znaeźc kawałki
Inearthed :] Mowze, bezwzgledny, niemilosierny mezczyzno! p.s. Ladnego mam Janka? ;d -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Child, na Vivie ;] tzn. nie przed chwilą..
uzyłam takiej przenośni, to było woczraj wieczorem. jest taki.... zielony
^^
Elv, Janek jest sliczny :] ja tam sie im nigdy nie przyglądałam specjalnie i jeszcze do niedawna nie wiedziałam jak wyglądają, ale Janek serio jest piękny. nawet lepszy niz Alexi;] ja cie kręce;] jak mi go nie oddasz po dobroci to zapraszam na ubita ziemie, bedziemy sie pojedynkowac! ;] edit: własnie oglądam to zdjęcia na stronie;D edit2: ja mam tylko FTR............ Ten post był edytowany przez Kira: 24.10.2004 15:07 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
Nawet nie wiesz jak zaluje ze mnie tam
nie ma XDDD Jej, chlopcy w reczniczkach... <rozmarza sie> Mogliby tak
na koncercie wystapic. Ach och och. Co za samochod ^^"
pees; zaczynam miec skrupuly (prawie co 2 post moj ;p) Edit; Gdzie i kiedy? Hę?! Gdzie i kiedy!? Nie oddam, to moje dobro prywatne! Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 24.10.2004 15:08 -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Elva, puknij na gaduka, to sobie
podywagujemy na zakazane tematy xD bo tutaj to sobie jeszcze cos pomyslą
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE dlaczego ja nie moge zebrac całej
dyskografii QUOTE bo nie mieszkasz w Japonii :]
Pff...japonia japonią, Elva widacnie korzysta z Muła;p Jaka brykaXD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Muł jest niezastapiony ;d wlasnie pozera
trylogie Ojca Chrzestnego.
Bryka.. Pffff... Jacy pasazerowie! -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakoś mnie nie pociągają XP
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Kira @ 24.10.2004 15:05) Elv, Janek jest sliczny :] ja tam sie
im nigdy nie przyglądałam specjalnie i jeszcze do niedawna nie wiedziałam
jak wyglądają, ale Janek serio jest piękny. nawet lepszy niz Alexi;] ja cie
kręce;] jak mi go nie oddasz po dobroci to zapraszam na ubita ziemie,
bedziemy sie pojedynkowac! ;] widzę, że sporo osobników przechodzi szał janka ostatnio XD a ty kira uważaj, ja też tak łatwo nie zrezygnuje XD |
Kira |
![]()
|
ludzieeeeeeeeeeeeee!
matka dała mi kasę, żebym sobie kupiła płytkę Dzieciątek! chyba umrę ze szczęścia^^ zaraz włażę na stronę i sobie zamawiam. tylko teraz mam dylemat; którą? ![]() Elva, konkurencja rośnie ;S Ten post był edytowany przez Kira: 24.10.2004 19:33 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
A które masz?XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
Wal śmiało w Hatebreedera :]
jak to Alexi w Tokio powiedział Fight to breed the fuckin' hate! -------------------- |
Kira |
![]()
|
chyba którą xD
mam tylko FollowTheReaper. chociaż znam wiele kawałków z pozostałych płyt... ale chyba se zamówie Hate Crew... bo tam jest moje kochane YOU'RE BETTER OFF DEAD. zreszta, sama jeszcze nie wiem, jestem w zbyt duzym szoku, musze troche pomyslec xD [yasne - pomyslec ;] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
A ja dostan jutro stówę i kupię soie
nowiusieńkę bluzę,tylkonie wim czy CoB czy Metki;D
Eva |
![]()
|
Sobie z konkurencja damy raaade XD
Ja mam ochote na koszulke CoB. Jejkujejkujej. Albo koszulke z samym Jankiem. Whoooah! Misiu rysiu, Metke maja tysiace a nawet setki, a CoB znam tylko jedna osobe! (Kira zna druga wiec wynik to 2 os.) Kirus, ty lepiej tyle nie mysl ;d (bo ja wiem o kim ty myslisz, o! o! Swintuchu!) -------------------- |
MisieK |
![]()
|
No ba, a jaki duży wybór
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta ostatnia bluza jest w pyte. Jednak
drugiej Bodomow sobie nie ebde kupowal. Jak narazie czekam na jakiegos
fajnego Slayera, In Flamesa zastanawiam sie nad bluza Dimmu Borgir
-Puritanical Euphoric Misanthropia.
Enn baj de lej: Te zdjecie Childrenow wyglada tak.... GEJOWSKO! Kufa pedalstwo sie szerzy. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
Kufa a ja jak widze homofobow to we mnie
agresja wzbiera ale to temat na inny czas.
Najlepsza ta pierwsza ^^ (tyl na przod bym chyba musiala nosic XD) -------------------- |
MisieK |
![]()
|
I 3 wezme chyba, właśnie odkryłem brakujące
30zł wlewej kieszeni moich gaciXD
QUOTE Najlepsza ta pierwsza ^^ (tyl na przod
bym chyba musiala nosic XD) perwers i zboczuch;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Wcale nie-e! Co wyscie sie
uwzieli na mnie wszyscy ;d
Koszulke systema ktora pelni role mojej pidzamy nosze tyl na przod i mam Darona.. z przodu =p edit: Ty masz w gaciach kieszenie? XD Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 24.10.2004 21:54 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Wcale tak;p
No i jeszcze z tym systemem, no no, zbaczuch poprostu;p No w spodniach nie w gaciach;p A tak btw. to w jednych slipach mam kieszonkę;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
QUOTE(Elvaralinde @ 24.10.2004
22:05) Misiu rysiu, Metke
maja tysiace a nawet setki, a CoB znam tylko jedna osobe! (Kira zna
druga wiec wynik to 2 os.) nom, ten chłopak, którego widziałam miał tę pierwszą bluzę Dzieciaków. właśnie ona jest fajna, podoba mi się ten kosiarz na przodzie ^^ ale ostatnia też jest fajna. te groby ^^ i w ogóle ^^ a ta w środku jest taka... troche przekombinowana. i za kolorowa... jakbym miała wybierać to chyba kupiłabym ostatnią. QUOTE(Elvaralinde @ 24.10.2004 22:05) ![]() ale ty nie jestes lepsza xD już ty wiesz o czym ja mówie ;D ej, a moze zamówic sobie TOKYO WARHEARTS LIVE IN JAPAN? ej no, pomóżcie x_X -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
Hatebreedera bież!XD
Wezmę tą na końcu,ni ma bata. A Black, ta Dimmu Borgir ładna;D Ten post był edytowany przez MisieK: 24.10.2004 22:35 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:03 |