Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misiek >>> No ba! Najlepszy
album i pod wzgledem tego co slychac i pod wzgledem oprawy graficznej
![]() Elv>>> Nie to zebym byl homofobem, ale gejow to ja nie lubie. Kiedys moze zamieszcze tutaj wywod o gejmetalu z mangaforums. Chyba ze ktos bedzie sie chcial sie pofatygowac na DC++ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ale na Ciebie Kiruniek nie mowia
Rubashnikov, a ja na moja xywe sobie w pelni zasluzylam ;p I nie jestem
zboczuch! Nie-e!
Daj ten artykul ;d -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zamówione;D "Przesyłka zostanie
dostraczona w ciągu 2-5 dni";]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 25.10.2004
16:20) Ale na Ciebie
Kiruniek nie mowia Rubashnikov, a ja na moja xywe sobie w pelni zasluzylam
;p I nie jestem zboczuch! Nie-e! yasne ![]() no i poszalałam. zamówiłam sobie Hate Crew Deathroll [bo tam jest YOU'RE BETTER OFF DEAD! =D a me ma świra na punkcie tej piosenki^^] i Hatebreedera. hehe. kompletuje cała dyskografie. yeah;) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 25.10.2004
15:20) Ale na Ciebie
Kiruniek nie mowia Rubashnikov, a ja na moja xywe sobie w pelni zasluzylam
;p I nie jestem zboczuch! Nie-e! Daj ten artykul ;d Na co mam wam wrzucic?? To jest topic z innego forum ktory zapisala jedna mila osobka z fora. Wiec zaprawde wam powiadam jak to wrzucic? Ja mam mile skojarzenia i jestem z tego dumny chociaz zaden rubashnikov mnie nie nazywali ![]() QUOTE l
[bo tam jest YOU'RE BETTER OFF DEAD! =D a me ma świra na punkcie tej
piosenki^^ Masz singielek o tej nazwie? Beter Off Dead jest IMHO jedna z piosenek ktora mniej mi sie na plytce HCD podobala. Najabrdziej jednak tytulowka, needled 24/7. chock`n`loaded i teraz wlasnie YBOD Ten post był edytowany przez BlackOmen: 25.10.2004 20:37 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ta Misiek, dogonie cie ;s
a co jest na tej stronie, bo sie wyświetlic nie chce?;) Ten post był edytowany przez Kira: 25.10.2004 21:04 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
Bootlegi tez? Ja zbieram oficjalne albumy.
Moj skromny zbiorek
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
Bootlegi też, mam troche więcej bo 14
płyt;p
Kira, własnie, 14 płyt;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
Misiek z bootlegami to ty sobie chlopcze
nie wyskakuj. Ja mam swoja trzymajaca styl kolekcje i jestem happy
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
A single wszystkie mosz? XD
BlackOmen |
![]()
|
Wypisz mi nazwy to powiem.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
QUOTE(MisieK @ 25.10.2004
21:16) mi zawsze tak pisza, a potem przysyłają po 2 miesiącach ;] ehh. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
Kira i gdzie twoja asertywnos? Ja bym sie
zaczal przypieprzac ze mi wysylaja paczke z takim opoznieniem.
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
z Singli to mam YBOD, Downfall, hate me,
Children Of Bodom a mam jeszcze stare Demka Inearted i Coery wszytskie,live
in:Tokio,Valencia, Ilosaarirock i wszystkie płyty stuyjne ;p
Kira, ty mi tu takich czarnychscenariuszy nie mów, zresztąspecjalnie wziąłmprzesłkę priorytetową(pożalowałem sobie dwa złote) Ten post był edytowany przez MisieK: 26.10.2004 16:00 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
BlackOmen, jasne, mogę się pluć i nie
przyjąć tej płyty, którą przysyłają mi po miesięcznym opóźnieniu, ale jeśli
jej nie przyjmę, to w ogóle jej nie będe miała. naprawde, wole poczekac te
30 dni więcej i potem mieć kasete, płyte czy co tam jeszcze niz nie miec w
ogóle. bo u mnie w mieście nie ma dobrych sklepów muzycznych... w zasadzie
to teraz chyba juz zadnych nie ma [?]. wszystko zawsze zamawiam przez neta.
chociaż czasem robią takie numery, ze w ogóle nie przysyłaja... tak jak było
kiedys z CoB. zamówiłam jakies pół roku temu no i do dzisiaj cisza;] ale to
był taki sklep, gdzie genralnie nie zamawiam. mam taki jeden swietny, gdzie
wszystko kupuje. naprawde.... tam jest dosłownie wszystko. wszystko. tylko
troche długo trzeba czekac. no ale ;]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
Mam single. Mnie tam i tak starczy to co
mam. Od czasu do czasu sobie do kazdej plytki wracam. Lajwy mi sie nie
podobaja. Najlepszym kawalek TW jest War Of Razors tylko to mi sie w 100%
spodobalo.
EDIT. Kira>>> Ja bym sie plul o to ze za dlugo dochodzila a w regulaminie napsiali... chcial bym plyte ale po obnizonej cenie. Jednak pamietaj aby naciskac ludzi jezeli paczka nie przychodzi po tym od 2 do 5 dni jak pisza. To wtedy napewno cos uda sie wytargowac. ![]() Misiek>>> Btw. te single to i tak mialem wczesniej od ciebie ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 26.10.2004 16:13 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
ale masz się czym chwalić Black XD
Ej, no skończcie ztym że ni przydzie ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE ale
masz się czym chwalić Black XD No ba, jestem tru fan a ty nie ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
Wcalenie jesteś tru, kłamczuchu, bo nie
tymktowcześnij miał płyty oblicza się tufanizm;p
BlackOmen |
![]()
|
Ale kto wczesniej mial plyty ten wczesniej
znal brzmienie zespolu i wie z czym ma doczynienia i juz wczesniej wielbil
dobra muzyke i krzewil ja wsrod brbarzyncow! HA!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ale metal jest troche jak Bog - tez sie
cieszy z nawroconych grzesznikow ;d
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
To ja mam duzy wklad w nawracanie
grzesznikow
![]() AJM DA MASTAH ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
ja w tym oku kumpla nawróciłemXD
QUOTE Ale kto wczesniej mial plyty ten
wczesniej znal brzmienie zespolu i wie z czym ma doczynienia i juz wczesniej
wielbil dobra muzyke i krzewil ja wsrod brbarzyncow! HA!
Nie zmienia to fakt, że do fanizmu to nicnie ma;p Black, wywalone oczkoXD Ten post był edytowany przez MisieK: 26.10.2004 19:31 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
teraz pozostaje rozstrzygnąć,
który z was jest bardziej trve grim necro satanic =p
Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 26.10.2004 19:36 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:16 |