Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Cholera nie jestem tru. A tak bardzo
chcialam. Tylko nie wiem jak sie ustosunkowac do tego 1 punktu. O_o
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
buehehe, Elva nie umieczytać ze
zrozumieniem;P zesztą wy, baby nie możecie być tru;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To niesprawiedliwe! Meski tru
szowinizm!
Jak ja mam byc niby gejem, skoro jestem heteroseksualna, a tak jak geje lubie facetow? -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kobiey zostaly wyeliminowane z gry o
bycie tru
![]() Ale kobiety moga byc tru gotami! Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.11.2004 23:23 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
tru goci to inaczej szuwary, i zapewniam
ze kobiety w tym przoduja zdecydowanie. nosza takie zajebiste glany-
kalosze, co im od bocianich lyd odstaja, powluczyste rekawy, maja zawsze
lekko rozchylone usta, przymrozone powieki, i snuja sie tu i tam, objawiajac
ludowi swa niezawinioną depresje.
spaliłabym je na stosie, jak czarowniece -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wiem jak ty Psycho ale ja znam parę gotek
które tryskają humorem...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Psychopatka @ 05.11.2004
17:22) tru goci to inaczej
szuwary, i zapewniam ze kobiety w tym przoduja zdecydowanie. nosza takie
zajebiste glany- kalosze, co im od bocianich lyd odstaja, powluczyste
rekawy, maja zawsze lekko rozchylone usta, przymrozone powieki, i snuja sie
tu i tam, objawiajac ludowi swa niezawinioną depresje. spaliłabym je na stosie, jak czarowniece Moze tego nei widzialas http://republika.pl/go_mejin/images/gothcycle.jpg -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
e tam. ileż można się podniecać tym samym.
stagnacja się wkrada. wymalowane, wykolczykowane tudzież wytatuowane, ubrane
na czahrno gotki są
![]() pogadajmy o czyms innym. na przykład... co myślicie o Dodzie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o k*rfa :]
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wyrażaj się, chłopczyku. to że masz 16 lat
jeszcze cie nie upoważnia do rzucania curvami xD
no co, moje koleżanki z klasy ja lubią ![]() Ten post był edytowany przez Kira: 05.11.2004 23:25 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o krzywa raz jeszcze - pewnie lubią
ekstremalny hard rock :>
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
QUOTE pogadajmy o czyms innym. na
przykład... co myślicie o Dodzie? lol, ale za to jakie piersiasteXD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
Doda... powinni tego zabronic
![]() edit Ja sadze ze lista nie powinna konczyc sie na samej Dodzie. Uwazam ze jeszcze wiele innych osob nalezalo by wyeliminowac ale to chyba jenak temat na polska muzyke. Moze poruszymy temat eee..hmmm... o! TRU PŁYTEOTEKA KINDER METALA! ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 06.11.2004 00:32 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
mówcie co chcecie, ale głos ma dobry.
ale... to chyba niestety wszystko. ogólnie nie lubię osób, które szokują
wyzywającym strojem i w zasadzie dla samego szokowania. to jest dla mnie
troche bezsensu. rozumiem jesli ktos chce w ten sposób cos przekazac, ale
tak... a jej wystąpienie u Wojewódzkiego to już był w ogóle... eh. jeszcze
chwila i bym wyrzuciłam telewizor za okno.
anywayz, z dwojga złego, 'lepsza' Doda niż Mandaryna ![]() edit. a tak w ogóle to wyjebicho xywy sobie wymyślają ^^" Ten post był edytowany przez Kira: 06.11.2004 09:20 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
takksywy są zabójcze,tylkoczekać bedzie
guszka, jabłecznik albo i przecier pomiorowy...
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ekhm ;>> no okej, Doda może nie
ubiera się najlepiej, a jej wystąpienia w Barze ''ubranej''
w bitą śmietanę lub u Wojewódzkiego były skrajnie żałosne. ale oddzielajmy
muzykę od osobowości... nie słucham Virgin, ale znam osoby, które w sumie
mają gust i słuchają. NIE TYLKO najgłupsze koleżanki z mojej klasy, które
zresztą teraz prędzej zasłuchują się w Mandarynie i zachwycają jej urodą.
lol, jednak nie porównywałabym tych dwóch.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Kira |
![]()
|
ja tam nie oddzielam muzyki od osobowości
artysty, bo dla mnie to nie sa dwie różne kwestie. przeciez to człowiek
tworzy muzyke , a więc sam ja ta muzyka, a przynajmniej jakąs jej częścią.
teksty odzwierciedlaja to co chce przekazac, jakies jego mysli ,refleksje,
obserwacje. tak jest. nie sadze, aby jakikolwiek artysta [podkreślam to
słowo -artysta] zaśpiewał coś, co w ogóle nie pokrywa sie z tym, co sam
mysli, jaki jest itd.
mnie sie teksty Virgin nieszczegolnie podobają. i sądząc po tym, co Doda prezentuje soba, to raczej nigdy nie zaśpiewa czegos, co by do mnie przemówiło. a to sie wiąze z tym, jaka ona jest sama. nie interesuja ja rzeczy, o których ja lubie słuchac. a mnie nie interesuje to co ona ma do przekazania w swoich utworach. nigdy nie zaśpiewałaby/napisałaby takiego tekstu jak np. Nie tylko dla ciebie albo Schizofrenia. jestem tego pewna. a to wynika z tego, ze śpiewa sie to co sie czuje. a Doda nie czuje takich klimatów. owszem, zostaje jescze muzyka, ale jak juz wspominałam wielokrotnie, dla mnie wazniejsze sa jednak słowa. jesli jakis tekst mnie rozbije na kawałki to nawet jesli linia melodyczna nie bardzo mi sie podoba, to przykam oko i słucham dalej. poza tym nie twierdze, ze osoby słuchające Virgin maja zły gust. nigdzie czegos takiego nie napisałam i nie mysle tak. a mandaryne i dodę porównałam z tego względu, bo to obecnie chyba dwie najbardziej popularne polskie wokalistki. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Kira |
![]()
|
łod kilku godzin jestem szczęśliwą
posiadaczką zielonej i czerwonej płytki CoB
[oryginalne!oryginalne!;] *powiedziała Kira i spojrzała ukradkiem na
Elvę, która posłała jej zazdrosne spojrzenie ;D* no to teraz jeszcze tylko
SW i juz bedzie wszystko
![]() na chwilę obecna rządza dla mnie Six pounder, Angels dont kill, You better off dead *-* Hate crew Deathroll, Towards dead end, Black widow [to piękne intro!! odlatuje......] i Warheart. [co nie oznacza, że obie całe płyty nie sa genialne. bo sa ;D od pierwszej do ostatniej nuty] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
Oj, Sixpounder wspial sie na miejsce 1 w
aktualnym zestawieniu moich ulubionych piesni ;d
*rzuca zazdrosnym spojrzeniem i zaostrzonym toporem* -------------------- |
MisieK |
![]()
|
BlackWidow ma zabójcze intro;]
A nowa Ppłyta Megadeath jest nizła;D, lajtowa ale niezła;D -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
ku*wa, ja pie*dole, oni są naprawdę
genialni.................. kocham!kocham! kocham!
i maja naprawde antychrześcijańskie te teksty... heh. no jak boga kocham, rozwalają. nie tylko ze względu na ilosc przekleństw ;> a moja matka powiedziała dzisiaj, ze CoB to sieka i flaki;] musze jej zapuścić kredki ;D Elva, specjalnie for You, fragment jednej takiej recenzcji Hatebreeder. ![]() QUOTE Na koniec deser, czyli parę zdań o
klawiszach. Nie ukrywam, że to właśnie w dużym stopniu gra Jannego
spowodowała, że tak polubiłem tę kapelę. Jest genialnie wszechstronna. Raz,
jak choćby w "Wrath Within", gra genialne solówki, od których nie
można się uwolnić. Przy innej okazji dodaje efekty, nadające muzyce
symfonicznego rozmachu ("Downfall") albo też zalatujące gotykiem
("Toward Dead End"), a czasem próbuje "ukołysać"
słuchacza (intro "Bed Of Razors"). A czasem po prostu
"tylko" gra sobie gdzieś w tle i daje się wyszumieć kolegom z
zespołu. Bez względu jednak na to co robi, przez cały czas niesamowicie
wzbogaca muzykę i nadaje jej zupełnie nowy wymiar. W sumie to połączenie
ostrego, szybkiego grania z dynamicznymi i "radosnymi" klawiszami
daje rewelacyjny efekt. ahhhhhhhhhhhhh ![]() Ten post był edytowany przez Kira: 07.11.2004 23:10 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
*rumieni się i trzyma za plecami siekiere
tak, zeby nikt nie zauwazyl*
W sumie to za teksty sie jeszcze nie zabralam tak do konca. Byle mi tylko szatanistyczne nie byly bo ich pokroje XD Jannemoge..! Ach! Ach! Child, to chyba lepsze niz druczek XD -------------------- |
Child |
![]()
|
maja naprawde antychrześcijańskie te
teksty gdzieee...? bo ja za jedyny taki
mógłbym uznać I'm embodyment of Antichrist z Hate Me.Chokehold, Children of Bodom, The Nail, Hate Crew Deathroll - tu szukajcie klawiszy. betawu - ten fragment nie jest przypadkiem z recenzji niejakiego Elda/Ulvera? bo jakoś znajomo brzmi Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 07.11.2004 23:24 -------------------- |
Kira |
![]()
|
Child, zeby było antychrześcijansko nie
musi byc koniecznie o antychryście czy szatanie.
a Taste of My Scythe, bodom after midnight, you're better off dead? o Warheart juz nie wspomne. w prawie kazdym jest cos... QUOTE(Elvaralinde @ 08.11.2004 00:23) znaczy sie kto? ;D Ten post był edytowany przez Kira: 08.11.2004 14:45 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
Och, Kirus, przecie wiesz ze jestes jedynym
klejnotem koronnym mojego serca ;d Nie liczac Janka i
Michalka.
Kto mi zdefiniuje pojecie kinderpunka/kindermetala? Zastanawiam sie czy jestem i tak mi na mysl przyszlo. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 08:12 |