Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rock, Metal, Punk..., Czyli
mocniejsze odmiany muzyki!
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 08.11.2004
18:21) Och, Kirus, przecie
wiesz ze jestes jedynym klejnotem koronnym mojego serca ;d Nie liczac Janka i
Michalka. ![]() kindermetalówy to są chyba te mroczne czternastki, ale prawde mówiac tutaj moja wiedza na ten temat sie nikła, więc głowy nie dam. : D a co do intrów jeszcze, to zajebisty intro ma tez Triple crpse hmmerblow. te gitary na początku.... mniam. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Bo u mnie w moim pieknym miescie sa wielkie
problemy z kinder, bo przeciwnicy z reguly bardzo generalizuja. Ja chcialam
sie dowiedziec, czy jestem kinder czy nie, to sie pytom ;d
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Anty chrześcijańskie to jest też BR czasami
;p
chociażby text do Sinister Rouge... Aaa... o intrach piszecie - polecam, zachęcam, zmuszam do wysłuchania utworu Overture z płyty najnowszej BR - utwór sam w sobie jest jednym świetnym intrem ;] A po nim następuje właśnie w/w Sinister Rouge (Złowieszczy róż :> jee) //polecam słuchać umiarkowanie głośno, w cichym, ciemnym pokoju :> "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wreszcie, nareszcie wkńcu sciągłem sobie
płytę Comy, CoB t niejest, ale zmieniłem zdanie o Comie na plus;]
wy szatany;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 10.11.2004
22:35) Wreszcie, nareszcie
wkńcu sciągłem sobie płytę Comy, CoB t niejest, ale zmieniłem zdanie o Comie
na plus;] o! skopiuję jednorazowo Childa. i to się nazywa kochani forumowicze, prawidłowy tok myślenia ![]() dawno nie pisałam żadnego posta w stylu: Coma rządzi, więc musze sobie ulżyć. Coma rządzi ![]() i CoB of kos też. i ostatnio tez Anathema. a moja matka powiedziała dzisiaj rano jak słuchałam Hate crew... że dziaciaki mają nawet ładne ballady ^^ powiedziała to przy Angles dont kill. a ja zdziwiona: tylko ładne? przeciez to jest 8 cud świata : ) i prosze mnie tu nie wyzywac od szatanów tudziez satanów : D wypraszam sobie xD -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a
moja matka powiedziała dzisiaj rano jak słuchałam Hate crew... że dziaciaki
mają nawet ładne ballady ^^ powiedziała to przy Angles dont
kill no - aż dwie piękne :] i pewnie
powiedziała to w momencie, gdy Alexi nie "darł pyska" :>a propo szatanów - In the Name of God cztery ostatnie wersy zapewne przyprawiłyby o palpitację serca niejednego księdza :] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Obym ja miał takich tolerancyjnych
rodziców;/ ale Coma się starej podoba;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cholera, przesluchalem sobie spokojnie
cala nowa plytke CoF i Behemotha. Ich najnowsze albumy sa lekko mowiac
beznadziejne. W przyszlym roku Dimmu Borgir powinien wydac plyte i boje sie
ze bedzie rownie beznadziejna co 2 przedstawione wczesniej przezemnie
zespoly.
Btw. Moze ktos wie czy zanosi sie na jakis nowy album Slayera? Bo cos od czasu God Hate US All jest drobna przerwa. QUOTE Obym ja miał takich tolerancyjnych
rodziców;/ ale Coma się starej
podoba;] Moja matka przezywa zauroczenie Kazikiem i najnowsza pisoenka 'Polska plonie' wie co dobre ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.11.2004 22:09 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
// ktoś wspomniał o anathemie - swego
czasu wydali swietny coverek świetnego utworu świetnego (a jakże) Bad
religion ;p i głównie dlatego sie zainteresowalem.
Świetny text i świetne wykonanie (polecam też oryginał, w starym dobrym stylu BR) Polecam też na dzien dzisiejszy jeden z ciekawszych kawałków BR w wykonaniu live z dobrą jakoscią :] KLIK! może wam się ściągnie ;p warto, plik mały a fajny ;} polecam też text oblookać "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 10.11.2004 23:01 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kira |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 10.11.2004
22:55) QUOTE a
moja matka powiedziała dzisiaj rano jak słuchałam Hate crew... że dziaciaki
mają nawet ładne ballady ^^ powiedziała to przy Angles dont
kill no - aż dwie piękne
:]wierzę na słowo, bo nie słyszałam jeszcze wszystkich utworów :] QUOTE(Child of Bodom @
10.11.2004 22:55) nie, bynajmniej =P powiedziała to na solówce gitarowej [bo ona lubi dźwięk gitary^^] QUOTE(MisieK @ 10.11.2004 23:07) no ba;) pozdrówże ją ode mnie ;]]]] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
A staremu nirvana i kukiza włąśnieXD (ja,
jezce kilka miesęcy to może ich oducze Ich Trojow i innych Bajmów;D) a teraz
itsezonu... moja babcia(lat 68 o ilę się nie mylę) kazała sobie ściągnąć z
neta płtę Pudelsów, świat się do góry nogami przewraca;D
QUOTE no ba;) pozdrówże ją ode mnie
;]]]] No ba... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kira @ 11.11.2004
10:05) dobra - podciągam do trzech - Angels
Don't Kill po raz pierwszy, Every Time... po raz drugi i Bed of Razors
po raz trzeci. Sprzedane :] -------------------- |
Kira |
![]()
|
sprzedane :]
hm. ja jeszcze niedawno nie mogłam się przekonać do niektórych utworów na Hate Crew... ale teraz wszystkie wydają mi się idealne. jak dla mnie nie ma tam ani jednego słabego, złego ani nawet dobrego [!] kawałka. bo wszystkie są świetne. w ogóle mi się wydaje, że to najlepsza płyta CoB. a FTH jak dla mnie na tle pozostałych płyt wypada... tak jakoś melodyjnie i cukierkowo;) jeśli chodzi o Hatebreedera, to jestem na etapie przekonywania się. a jeśli chodzi o SW to jestem na etapie zbierania kasy. ;D pozdrowienia dla wszystkich fanów CoB s tego forum;) We're hate crew, we stand and won't fall We're all for none and none for all! We'll fight til' the last hit... ^ ^ -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
It's sure as hell ain't taking no
shit! :]
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam aktualnie manie na punkcie gitarek w
chock`n`loaded i kissing the shadows. Bardzo w pytke. Cholerka przydalo by
sie troche czegos ostrzejszego nasciagac ale narazie mi sie nie chce
zieeew...
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
A ja mam manie na temat Red Ligts In My Eyes
I;] Wylkołaki są w pyte;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
Ja tam prez nocke oblowilem sie paroma
teledyskami.
Dimmu Borgigr - Progenesis Of The Great Apocalypse <- muzyka w pytke (nawet bardzo) ale teledysk niefajny. Nie wiem czemu wydawalo mi sie ze widzialem jeszcze druga jego wersje. Slayer: - Season In The Abbys <- Bardzo dobry teledysk do bardzo dobrej muzyki. Jeszcze brac pod uwage ze zostal zrobiony no trohe czasu temu to musze przyznac ze jest jeszcze bardziej w pytke. - Bloodline - Fajny kawalek teledysk tez mi sie spodobal. Fajnei zrobiony, nie zrobili chaly z ta sztuczna krwia. Dobra muzyka i dobry teledysk czegoz wiecej chciec? ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 13.11.2004 14:28 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
irycio |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 26.05.2003 ![]() |
Zespół: Rhapsody
Gatunek: Power Epic Symphonic Hollywood Metal ![]() Gatunek 2: Power Metal z orkiestrą i chórem PiosenkI: Sacred Power of Raging Winds, Last Angle's Call, Emerald Sword Słowo o zespole: Włoski zespół metalowy, istnieją od 1996. Nagrywają swoje płyty z chórem, orkiestrą i ogólnie pompą ![]() Zespół: Therion Gatunek: Symphonic Metal PiosenkI: Lemuria, Dark Venus Persephone, Dream of Swedenborg Słowem: Fiński zespół, grający metal z tekstami mitologiczno-fantastycznymi. Grają z chórkiem i są fajowi ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE Rhapsody Geje za cholere do mnie nie przemawiaja i wykonanie jest kiepskie. NanowaR dal fajna parodie czyli 'Emerald Fork" QUOTE Therion Czesc albumow fajna czesc slaba. Vovin chyba najbardziej mi sie podoba. Nie mialem niestety przesluchac najnowszego 2plytkowego albumu ech.... -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie przegladalem jeszcze calego forum ,wiec
jesli ktos juz o tym pisal to prosze wypiepszyc. a o co chodzi? hm... :/
przedwczoraj na koncercie w alrosa villa w columbus, ohio, zostal zastrzelony byly gitarzysta Pantery dimebag darrell. podczas wystepu kapeli Damageplan na scene wyszedl jakis gosc i oddal do niego cztery strzaly. dime zginal na miejscu. zabojca oddal strzaly jeszcze do kilku osob zanim zginal od strzalow policjanta. uwazam, ze swiat muzyki doznal kolejnej, naprawde powaznej straty. przyznam sie, ze znam niewiele kawalkow Pantery, ale podobal mi sie styl gry dime'a, a ta wiadomosc wielce mnie zasmucila :< -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Taaa juz od srody nie zyje Az mnie dziwi
ze jakiemus fagasowi udalo sie wejsc na estrade i zastrzelic Dimebag`a kufa
USA jest pojebane
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kiedys chyba we "wprost" czytalem,
ze 93 % seryjnych mordercow i takich podobnych zdarzen to stany zjednoczone.
lol?
ale nie o tym tu mielismy postowac. -------------------- |
Ironia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 09.12.2004 ![]() |
No to chwalimy sie czego sluchamy:
Ulubiony zespol: Nirvana i Alice In Chains ( tutaj ma sie rozumiec, nie ma podzialu na piosenki bardziej ulubione i mniej ulubione ) Poza tym: Korn (... w zasadzie wszystko) Guano Apes ("Proud like a god" - bez wyjatkow) The Offspring (cala "Americana" i pol "Splinter"a Metallica ( przede wszystkim "The Unforgiven") SOAD - (szczegolnie plyta "Toxicity" z "Innervision" na czele) Pearl Jam ( stary i dobry "Jeremy") |
Szyszmora |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 17.07.2004 ![]() |
no ja głównie (phi, głównie-cały czas
![]() -------------------- the things you say
games you play dirty magic... |
BlackOmen |
![]()
|
Mnie sie cholernie podoba stara rockowa
piosenka Marillion - Forgotten Sons. Chyba jeden z najfajniejszych tekstow z
jakim sie spotkalem w rockujacych zagranicznych piosenkach.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 14:49 |